malgos2 31.03.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Heeeej, myslalam, ze tu juz pincetka bedzie, a tu nic. Efilko, nooooo coz. Zrzeszajmy sie wiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ... bo Ty zazdrościsz, bo Ty tak nie potrafisz... Ty w ogóle małej wiary jestes.... nnooo a do tego cwaniara jak cholewcia - spiżarka, widok z okna i ogród... za dobrze Ci się wiedzie oj za dobrze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.03.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Każdy już czym prędzej bieży By dołączyć do pasterzy I ja śpieszę z życzeniami Bo nie mogę być tam z Wami Zdrowia, szczęścia, pomyślności I niech dobroć wśród Was gości I niech Boga wielka moc Na was spłynie W świętą noc http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-80.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 No i znów się Małgos oberwało, tylko i wyłącznie dlatego,że użyczyła nam stron swoich komentów do dyskusji ale cóż....Małgoś jesteś sławna, jeden pan biega po forum i rozsiewa Twój wątek jak jeden ojciec dyktator -ziarno. "TRZEBA SIAĆ, SIAĆ,SIAĆ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 matko Nitka jaka znowu spiżarnia bo ja to wybitnie mało inteligentna dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Malka Ty to może nie on tylko ona bo Nitka tak siała wczoraj u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 No coz, ja jestem piekna, mloda i bogata a on... szkoda gadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 matko Nitka jaka znowu spiżarnia bo ja to wybitnie mało inteligentna dzisiaj Wuśka kimnij jeszcze do to Efi było :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dzieki wszystkim za zyczenia. Aka - Ty wiesz co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Malka Ty to może nie on tylko ona bo Nitka tak siała wczoraj u mnie ponownie dementuje... niczego nie siałam to Wolka poluje na kotkę Wuśki jako na kochanekę dla swojego kota, bo jego żona jest na pigułkach i nie ma chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dziołchy, dziołchy... Trochę miłosierdzia na Wielkanoc, nie ma co się pastwić nad maluczkimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Nitka wiesz ja to dzisiaj inteligencję mam jak oskubany kurczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Moglabym jakies fajne cytaty powklejac tu i owdzie, ale strrrrrasznie mi sie nie chce i musze na to spotkanie zdazyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Małgoś wiesz że nie uchodzi schodzić poniżej pewnego poziomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 31.03.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Wesołych Świąt, Małgoś ! http://lh5.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S7Mc9XxUEbI/AAAAAAAADkw/afSxso13o94/81_kura_kurczak_krolik_zajac_easter_egg_eggs_jajka_wielkanocne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ooooo, dzieki. Wzajemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 31.03.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 WESOŁYCH ŚWIĄT Niechaj Święta Wielkiej Nocy będą pełne Boskiej mocy, zdrówko żeby dopisało i jajeczko smakowało.http://i249.photobucket.com/albums/gg202/eda199/hi5-comments/happy-easter-day/05.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 31.03.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Łomatko ! Ale tu sie działo! MIałam lecieć w waznej sprawie, a utknęłam w tym.... wszystkim. Nie jestem obeznana w tych kuluarowych niuansach towarzyskich, nie śledzę wszystkich "wewontków", wpadam "na oddech" to tu - to tam , z doskoku. Ale już parę razy zderzyłam się z trollami, plujkami , zadymiarzami itp. Czasami chamstwo wyganiało mnie skutecznie z bardzo przydatnych wątków- a szkoda, bo chętnie bym tam wróciła, lecz okazało się, ze"rządzą " tam niepodzielnie tacy, co to specjalistyczne wątki traktują jak prywatne podwórka. Nagle sie okazało ,ze są i tacy, którzy całe forum traktują jako swój prywatny folwark! Jednak jeśli sie komuś wydaje,ze co innego net, a co innego real- to na Zlocie moze przeżyc WIELKI SZOK Ja w tym roku zamierzam się tam wreszcie pojawić i ... obejrzeć z bliska tych "królów klawiatury" szalejących na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 31.03.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ooooo, dzieki. Wzajemnie. ...to a propos "niedobzykania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Nooo, ja mam nadzieje, ze sie pojawisz w koncu! Niedobzykanie jest permanentne - moze to juz choroba jakas czy cus. Podobno po 40-stce jest jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts