Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiesz co Małgoś tutaj jakieś iksy i emy i zadymy w realu jakieś dziwne urządzenia pętle i kabelki dzisiaj w robocie to tak błysnęłam inteligencją że ze śmiechu sie do tej pory pokładam no życie mnie przerasta :lol:

Kompa do pradu nie wlaczylas i probowalas odpalic? :lol: :lol: :lol:

Małgoś wchodzi facet do pokoju z kartonowym pudełkiem wygląda jak kurier i mówi że telefony przerabiają

to my grzecznie z moją stażystką że nie dziekujemy

pan cierpliwie a macie panie telefon

my - nie znaczy no mamy komórki ale nie

pan ale czy jest stacjonarny

popatrzyłyśmy na siebie ze stazystką i w śmiech bo facet przyszedł w służbowym wtyczki powymieniać :lol: :lol: :lol: normalnie bez urazy dwie blandynki :wink: ale za to panu kawy zrobiłyśmy pan nas pobajerował my pana i było fajnie :lol:

Małgoś wchodzi facet do pokoju z kartonowym pudełkiem wygląda jak kurier i mówi że telefony przerabiają

to my grzecznie z moją stażystką że nie dziekujemy

pan cierpliwie a macie panie telefon

my - nie znaczy no mamy komórki ale nie

pan ale czy jest stacjonarny

popatrzyłyśmy na siebie ze stazystką i w śmiech bo facet przyszedł w służbowym wtyczki powymieniać :lol: :lol: :lol: normalnie bez urazy dwie blandynki :wink: ale za to panu kawy zrobiłyśmy pan nas pobajerował my pana i było fajnie :lol:

Wykazalyscie czujnosc jak psy strozujace. Bylo sie zaanonsowac. 8)

Nie wiem o co poszło, ale cała jesteś i zdrowa. To dobrze :lol:

Na szczescie na forum nie ma jeszcze opcji "w ryj", chociaz... :roll: :lol: :lol: :lol:

no to ja raczej współczuję chamskim intruzom w twoich komentach. :lol: :lol: :lol: