aka z Ina 02.04.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 i Ciebie mam Małgosiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.04.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Jezusiczku , jak ty tu teraz coś znajdziesz . Ale z drugiej strony już niedługo 3000 i...stawiasz ! U siebie mam 734. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.04.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Jest to jedyny temat, który znalazłam funkcjonujący, więc napiszę: Nie potrafię się odnaleźć na TYM NOWYM FORUM!!! ((((( Nie mogę wysłać priva, bo mam przepełnioną skrzynkę, nie mogę wysłać priva, bo skrzynka drugiej osoby jest przepełniona... nie mogę znaleźć swojego dziennika i komentarzy... nie mogę znaleźć innych dzienników i komentów... generalnie wszystko do d..., więc sobie stąd idę... życzę wszystkim spokojnych i ciepłych Świąt. rasia:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.04.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 odhaczyłam a emotikonów nadal brak.... gdzie Wy je widzicie, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.04.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Małgoś manipulujesz ilością stron ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.04.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 już mam to wszystko w zaawansowanej edycji jest...po co to??? nie mogło by być na dole??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.04.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Tak właściwie to jak różnica jest pomiędzy kontaktem a znajomym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Dasz rade Rasia Twoje komentarze sa w tym samym miejscu co byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 02.04.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) Jest to jedyny temat, który znalazłam funkcjonujący, więc napiszę: Nie potrafię się odnaleźć na TYM NOWYM FORUM!!! ((((( Nie mogę wysłać priva, bo mam przepełnioną skrzynkę, nie mogę wysłać priva, bo skrzynka drugiej osoby jest przepełniona... nie mogę znaleźć swojego dziennika i komentarzy... nie mogę znaleźć innych dzienników i komentów... generalnie wszystko do d..., więc sobie stąd idę... życzę wszystkim spokojnych i ciepłych Świąt. rasia:-( ufff, udalo mi sie znalesc okienko do postów. Nie wiem czyj to wątek i gdzie jestem, ale Rasię widze to idę za Tobą w tych ciemnosciach (a raczej oślepiającej bieli nowego forum) Mam uczucie kompletnego chaosu w tym czymś i mam nadzieje ze ktos to zmieni bo w sumie miło tu czasem zajrzeć (było) Przepraszam, że pytam. Widział ktoś mój dziennik albo komentarze? jakieś życzenia bym Wam złożył, tylko potrzebna mi podpowiedź.... Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez marekmarian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 a czemu twoj watek jest zaznaczony 5 gwiazdkami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 No właśnie ... dlaczego masz te gwiazdki? A np Nefer ma jakiś zielony ptaszek... Co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 to znaczy ze ten temat masz wpisany do obserwowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 idę sobie , nie podoba mi sie tu..... a miało byc tak fajnie....w dupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 02.04.2010 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Jak na razie nie mogę się w niczym połpać, ale fajnie, że Was widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 03.04.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Malgoś ma gwiazdki bo tak jej zagłosowałam - że temat mi się podoba :]Powoli rozgryzam badziewie, ale zanim się przywyczaję to wiele wody w rzece.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Jedyne pol godzinki i moge posta napisac. Dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.04.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Hejka Czy ktoś pamięta przepis DOBROSI na KARPATKę - czy tam się dodaje BUDYŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.04.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 aaa i Małgoś może try wiesz jak ustawić to coś żeby przychodziły mi powiadomienia na maila???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2010 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Powiadomienia to chyba tam gdzie subskrypcja. Jest opcja powiadomienia i bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.04.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Kuźwa no mam ustawione żeby przychodziły i dupa A na dole pod szybką odpowiedzią o co chodzi z tą sygnaturą???? już wiem Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez MonikaC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts