malka 03.04.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) NAJWESELSZYCH http://th.interia.pl/40,b628d45041153177/jajo_wielkanocne.jpg ............................................................................................................... Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Kuźwa no mam ustawione żeby przychodziły i dupa A na dole pod szybką odpowiedzią o co chodzi z tą sygnaturą???? już wiem Monia, a Ty wysylalas do mnie priva? Bo dostalam wiadomosc, ze mam skrzynke przepelniona i slad po nim zaginal. Malka, dzieki. Ty to masz zdrowie kobieto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Hejka Czy ktoś pamięta przepis DOBROSI na KARPATKę - czy tam się dodaje BUDYŃ KARPATKA DOBROSI : 2 żółtka 1 szkalnka cukru 1 szklanka mąki 2 cukry waniliowe 1 litr mleka 1 masło roślinne 2 opakowania krakersów ----------------------------------- Rozłożyć krakersy w całości na blasze (takiej szarlotkowej 20x40) Do garnka wrzucić żółtka i cukry - zminkoswać Dodać mąkę i młeko - zmiksować Dodać masło roślinne. Postawić na kuchenkę i doprowadzić do wrzenia (ale nie może się zagotować ) - mieszanie wskazane. Zanim zacznie bulgotać - zdjąć i wylac na krakersy. Na górze ułożyć kolejną wartwę krakersów . PO ostygnięciu posypać cukrem pudrem. Ja nie doczekałam całkowitego ostygnięcia :) zaczapista jest Wesołych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Hejka Czy ktoś pamięta przepis DOBROSI na KARPATKę - czy tam się dodaje BUDYŃ KARPATKA DOBROSI : 2 żółtka 1 szkalnka cukru 1 szklanka mąki 2 cukry waniliowe 1 litr mleka 1 masło roślinne 2 opakowania krakersów ----------------------------------- Rozłożyć krakersy w całości na blasze (takiej szarlotkowej 20x40) Do garnka wrzucić żółtka i cukry - zmiksować Dodać mąkę i młeko - zmiksować Dodać masło roślinne. Postawić na kuchenkę i doprowadzić do wrzenia (ale nie może się zagotować ) - mieszanie wskazane. Zanim zacznie bulgotać - zdjąć i wylac na krakersy. Na górze ułożyć kolejną wartwę krakersów . PO ostygnięciu posypać cukrem pudrem. Ja nie doczekałam całkowitego ostygnięcia :) zaczapista jest Wesołych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.04.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Przychodzę z życzeniami : http://img113.imageshack.us/img113/8673/kartki008.jpg PS Czy ktoś wie, jak odnaleźć wszystkie swoje posty? bo w tym nowym FM odnaleźć nic nie mogę.. nawet własnego Dziennika-Niedziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Niech wam jajeczko dobrze smakujebogaty zajączek uśmiechem czarujeMały króliczek spełni marzenia,wiary, radości, miłości, spełnienia! http://img529.imageshack.us/img529/995/dalmatek585qk4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Dubel, dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.04.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Jest to jedyny temat, który znalazłam funkcjonujący, więc napiszę: Nie potrafię się odnaleźć na TYM NOWYM FORUM!!! ((((( Nie mogę wysłać priva, bo mam przepełnioną skrzynkę, nie mogę wysłać priva, bo skrzynka drugiej osoby jest przepełniona... nie mogę znaleźć swojego dziennika i komentarzy... nie mogę znaleźć innych dzienników i komentów... generalnie wszystko do d..., więc sobie stąd idę... życzę wszystkim spokojnych i ciepłych Świąt. rasia:-( Mojego Dziennika też juz nie ma (((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.04.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 KARPATKA DOBROSI : 2 żółtka 1 szkalnka cukru 1 szklanka mąki 2 cukry waniliowe 1 litr mleka 1 masło roślinne 2 opakowania krakersów ----------------------------------- Rozłożyć krakersy w całości na blasze (takiej szarlotkowej 20x40) Do garnka wrzucić żółtka i cukry - zminkoswać Dodać mąkę i młeko - zmiksować Dodać masło roślinne. Postawić na kuchenkę i doprowadzić do wrzenia (ale nie może się zagotować ) - mieszanie wskazane. Zanim zacznie bulgotać - zdjąć i wylac na krakersy. Na górze ułożyć kolejną wartwę krakersów . PO ostygnięciu posypać cukrem pudrem. Ja nie doczekałam całkowitego ostygnięcia :) zaczapista jest Wesołych Dzięki Nefcia !!!!! Już się studzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2010 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Kasia, przeciez Ty mialas galerie. Dzieki dziewczyny za zyczenia! Moje w dzienniku (jesli znajdziecie...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.04.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Hejto jest zbyt zaawansowane dla takiej prostaczki jak ja:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.04.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Małgoś - jesteś jak światełko w tunelu na nowym FM - DZIĘKI Ci za to!!!Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.04.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Mojego Dziennika też juz nie ma (((((( Dziennik jest. Trzeba go odnaleść w "Dzieniki budowy" i nowy adres zmienić w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2010 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Hej to jest zbyt zaawansowane dla takiej prostaczki jak ja:mad: E tam... Tylko emoty sa PASKUDNE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.04.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Matko ustawiłam nareszcie powiadomienia na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.04.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 ale i tak wolałam stare fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2010 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Przepisuje dziennik, zyczcie mi cierpliwosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.04.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Przepisuje dziennik, zyczcie mi cierpliwosci... o matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.04.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Małgoś - cierpliwości? Zbigniew100 mówi, że jest prostszy sposób! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2010 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Małgoś - cierpliwości? Zbigniew100 mówi, że jest prostszy sposób! Ja robie "dodaj do dziennika" i lece wpis po wpisie, ale niektorych wpisow nie kopiuje, bo juz nie sa aktualne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts