malgos2 05.08.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Dzieki. Jeszcze wszystkiego sama nie obciagnelam. ja się do takiej imprezy nie piszę, pozostanę przy piwku Jezzzzzzzuu, o czym Ty myslisz Wiola? Piwko mozesz dostac tez. http://images26.fotosik.pl/260/56aec7b03069c940.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Dzieki. Jeszcze wszystkiego sama nie obciagnelam. ja się do takiej imprezy nie piszę, pozostanę przy piwku Jezzzzzzzuu, o czym Ty myslisz Wiola? Piwko mozesz dostac tez. głodnemu chleb na myśli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 oooo piwo w taki dzień jak dziś to zbawienie a ja zaraz sobie otworzę jakies różowe winko bo się chłodzi w lodówce ktoś ma ochotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 oooo piwo w taki dzień jak dziś to zbawienie a ja zaraz sobie otworzę jakies różowe winko bo się chłodzi w lodówce ktoś ma ochotę? JAAAAAAAAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 A ja pije piwko, bylam na aerobiku na 2 godziny, ledwo nogami ruszam, jestem odwodniona i musze uzupelnic elektrolity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 voila http://bp1.blogger.com/_I32wW9_GSQk/RjH2MMWCOHI/AAAAAAAAAK4/6rRJ9kpUwQQ/s320/426+French+Rose+Lorie+034.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 A ja pije piwko, bylam na aerobiku na 2 godziny, ledwo nogami ruszam, jestem odwodniona i musze uzupelnic elektrolity elektrolity piwkiem? hm.... a ja już nie pamiętam kiedy byłam ostatni raz na aerobiku....a pomyśleć że rok temu łaziłam niemal co drugi dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Ja nigdy nie byłam w solarium też nigdy nie byłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 no to się Wam przyznam do czegoś głupiego.... kiedyś chodziłam do solarium bo...........puszczali tam zajebistą muzykę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 no to się Wam przyznam do czegoś głupiego.... kiedyś chodziłam do solarium bo...........puszczali tam zajebistą muzykę.... jesteś zarąbista normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 To o piwie to nam nawet instruktorka na aqua-aerobiku mowila, ze na zakwasy najlepsze. A ja na solarium kiedys chodzilam namietnie, dopoki nie zemdlalam w stojacej kabinie... Teraz baaaaaardzo rzadko mnie nachodzi. I nigdy juz do stojacej nie wejde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 o, solarium uwielbialam a nawet chcialam se walnac w lazience, ale jak mi naczynka na nosie popekaly i musialam zniesc okropny bol lasera to juz nie chodze na areobik tez smigalam, ale juz nie pamietam kiedy to bylo a winko tez se walne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 A ja musze jeszcze troche popracowac. Wkurzona jestem, bo zamowilam se kosmetyki DHLem, mialam dwa potezne prezenty dostac i DHL twierdzi, ze paczke odebralam w piatek, a ja nic nie dostalam. Zrobilam burze i wiem, ze kase moge odzyskac, ale nie wiem czy moje prezenciki jeszcze dostane. Krew mnie zaleje i w dodatku malz bedzie mial satysfakcje, bo on sie zawsze wkurza jak ja jakies paczki z kosmetykami do domu zamawiam (ze niby za duzo kasy mam bla, bla). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 ja na aerobik nie chodzę (niby przez Zosia ale prawda jest że z lenistwa)a na solarium jak najbardziej (choć raz na millenium) - i tylko na stojące - niecierpię mieć miałych śladów na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Małgoś, nie płacz W prezencie masz popiteczkę z okazji Olimpu, gratulacje http://i.usatoday.net/travel/_photos/2007/10/16/champagne-topper.jpg Tylko musisz poczekać, aż się wyleżaczkuje solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Tylko w tym stojacym ja se glupia podnioslam rece do gory i cale szczescie, ze jeszcze zdazylam wyjsc, ze tam nie padlam w srodku... Niezle by bylo, jakby mnie musieli gola stamtad wyciagac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 OK ???? gdzie..jak....why??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 no nie mogę!!!!!!!!kogo me oczy ujrzały!!!!!!!!!1 a gdzie byłaś tyle casy? żeśmy się martwiły, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Olga, oczom nie wierze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Tylko w tym stojacym ja se glupia podnioslam rece do gory i cale szczescie, ze jeszcze zdazylam wyjsc, ze tam nie padlam w srodku... Niezle by bylo, jakby mnie musieli gola stamtad wyciagac... też się kiedyś nad tym zastanawiałam jak mi się za gorąco zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts