mayadaski 03.04.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Rany Malgos! ledwie sie moge znalezc...skomplikowane to wszystko na pewno bedzie przez najblizsze pare dni az sie przyzwyczaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.04.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Kurde, masakra jakaś z tym nowym forum. Nic nie mogę znaleźć. Ale chociaż teraz trochę szybciej chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Nie mow hop... Jest pare fajnych opcji. O rssach marzylam od dawna, latwo jest cytowac kilka osob na raz, znajomi to tez fajna opcja. Jesli tylko nam oddadza emoty to bedzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.04.2010 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 cześć Małgoś, ja jakoś na razie nie jestem zafascynowana nowym forum. Przede wszystkim każda strona ładuje się parę minut. Mam nadzieję, że to przejściowe. Widzę, że kopiujesz dziennik. Chciałam wysłać do Ciebie maila, ale nie mogę cholera znaleźć takiej opcji Piszę więc tutaj. Skoro kopiujesz, to możesz jesteś bardziej zorientowana z tymi dziennikami - więc spytam Ciebie. Czy je trzeba kopiowac czy nie będą "przepisane" automatycznie? Zaczęłam kopiować, ale pojawiają mi sie za każdym razem jakby jako nowe wątki, do tego nie można ich w pełni odczytać. Czy każdy swój post klikałaś "dodaj do dziennika"? Czy zawsze będą tak widoczne, jak u Ciebie, czyli żeby przeczytać kolejny wpis, trzeba klikać "następny". A jak z komentarzami? Brrr Wydaje mi się jednak, że skoro redakcja zostawiła dzienniki budowy, to można sobie wybrac, albo pisać dalej u siebie (tylko, że formalnie nie będzie to dziennikiem) albo przerzucić wszystko i pisać w formie bloga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2010 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Kopiuje wg instrukcji Janka, ktora znalazlam - po kolei chronologicznie wszystkie wpisy (na dole pod awatarem: dodaj do dziennika, usuwam "quote" i dodaje w tekscie oryginalna date). W blogu sa w kolejnosci odwrotnej - najnowsze na gorze. Nie wiem, jak Ty widzisz moj dziennik - ja mam jeden wpis pod drugim i mozna kliknac "czytaj wiecej", ale niekoniecznie... Nie wiem, dlaczego nie wyswietla sie tytul dziennika, skoro on tam jest, ale sprobuje do tego dojsc. Komenty musza zostac chyba gdzie sa, bo skoro w nowej formie mozna je dodac do kazdego wpisu to jednak nie to samo co luzne gadki jak w starych komentach. Dziennik tez mozesz zostawic, ja przenioslam, bo przy okazji pozbylam sie roznych niepotrzebnych rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.04.2010 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 ok, dzięki za wyjaśnienie ja Twój dziennik widzę jako pojedyncze wpisy. Jeden wyświetla się, aby zobaczyć inne muszę dać następny/poprzedni. Nie mogę też sobie poradzic z wpisaniem nowego linku do sygnatury. Kod html nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.04.2010 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 zapomniałam, ja u siebie swojego bloga widzę tak jak Ty , a z sygnaturką sobie poradziłam ufff teraz idę szukać komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Spokojnie, jest tych widokow kilka, zalezy, w ktory wejdziesz. Ja dzisiaj w ogole dziennika znalezc nie moge, jakis blad mi wyskakuje... Przewaga bloga jest taka, ze mozesz zablokowac dostep gosciom i ignorowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.04.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 siemanko jak po jaju??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.04.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 i ja Cię znalazłam a na dodatek jajka zostawiam http://www.palac-debowy.pl/upload/Image/zdjecia-duze/wielkanoc_2010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.04.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Małgos, wysyłałaś mi zaproszenie? jak tak, nie przyjmę, bo nie mogę wejść na skrzynkę własną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.04.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Wiolasz- znalazłaś swój dziennik? bo ja swojego nie!!!! a gdzie są emotikony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Wiolasz- znalazłaś swój dziennik? bo ja swojego nie!!!! a gdzie są emotikony? buźki są jak naciśniesz "zaawansowana edycja" na dole koło "wyślij odpowiedź" a dziennika niestety musisz poszukać na piechotę. ja swój znalazłam chyba dopiero na 15 stronie w dziennikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Kachna, o to ci chodziło ? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?95097-Buduj%C4%85cy-Z45-z-pracowni-Z500-%C5%82%C4%85czcie-si%C4%99-%29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Kachna, o to ci chodziło ? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?95097-Buduj%C4%85cy-Z45-z-pracowni-Z500-%C5%82%C4%85czcie-si%C4%99-%29 zresztą jak klikniesz na stary link, to też ci się wyświetli twój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 dobry wieczór no co Wy z tym szukaniem na piechotę a wyszukiwarka zaawansowane od czego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 czesc Malgos i goscie, jak minely swieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2010 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Czeeesc. Swieta fajnie, ale strasznie jestem zmeczona... I denerwuje mnie, ze mi dziennik zniknal zupelnie. Ide spac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2010 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 dobranoccc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts