Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Małgoś, ja jakoś na razie nie jestem zafascynowana nowym forum. Przede wszystkim każda strona ładuje się parę minut. Mam nadzieję, że to przejściowe. Widzę, że kopiujesz dziennik. Chciałam wysłać do Ciebie maila, ale nie mogę cholera znaleźć takiej opcji Piszę więc tutaj. Skoro kopiujesz, to możesz jesteś bardziej zorientowana z tymi dziennikami - więc spytam Ciebie. Czy je trzeba kopiowac czy nie będą "przepisane" automatycznie? Zaczęłam kopiować, ale pojawiają mi sie za każdym razem jakby jako nowe wątki, do tego nie można ich w pełni odczytać. Czy każdy swój post klikałaś "dodaj do dziennika"? Czy zawsze będą tak widoczne, jak u Ciebie, czyli żeby przeczytać kolejny wpis, trzeba klikać "następny". A jak z komentarzami? Brrr

Wydaje mi się jednak, że skoro redakcja zostawiła dzienniki budowy, to można sobie wybrac, albo pisać dalej u siebie (tylko, że formalnie nie będzie to dziennikiem) albo przerzucić wszystko i pisać w formie bloga.

Kopiuje wg instrukcji Janka, ktora znalazlam - po kolei chronologicznie wszystkie wpisy (na dole pod awatarem: dodaj do dziennika, usuwam "quote" i dodaje w tekscie oryginalna date). W blogu sa w kolejnosci odwrotnej - najnowsze na gorze. Nie wiem, jak Ty widzisz moj dziennik - ja mam jeden wpis pod drugim i mozna kliknac "czytaj wiecej", ale niekoniecznie... Nie wiem, dlaczego nie wyswietla sie tytul dziennika, skoro on tam jest, ale sprobuje do tego dojsc. Komenty musza zostac chyba gdzie sa, bo skoro w nowej formie mozna je dodac do kazdego wpisu to jednak nie to samo co luzne gadki jak w starych komentach. Dziennik tez mozesz zostawic, ja przenioslam, bo przy okazji pozbylam sie roznych niepotrzebnych rzeczy...

Wiolasz- znalazłaś swój dziennik? bo ja swojego nie!!!! a gdzie są emotikony?

buźki są jak naciśniesz "zaawansowana edycja" na dole koło "wyślij odpowiedź"

a dziennika niestety musisz poszukać na piechotę. ja swój znalazłam chyba dopiero na 15 stronie w dziennikach