Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ha ha ja właśńie tezobie to ustawiłam :)

Małgoś a może wiesz jak ustawić żeby na maila nie przychodziły powiadomienia o każdym wpisie???? tak jak na starym było

Forum - Szybkie Menu - Subskrypcje tematow - pod lista na dole z prawej "Wybrane watki" - bez powiadomienia.

Małgoś - a czemu Ty masz pięć złotych gwiazdek przy komentarzach ? Czy Ty jesteś generałem ? ;)

dzień dobry, przede wszystkim :)

Generalem chyba nie, Achaja na gwiazdki kliknela, bo ona teraz Gwiazdeczka Forum jest. :lol2: A w ogole to czesc w komentach!

Cześć Małgoś! Cześć Kobietki! Witam poświątecznie!

Widzę, że się coraz lepiej na tym nowym FM bawicie!

Ja nie dostaję żadnych powiadomień na maila, pomimo ustawień - ale to dobrze ;)

Wytłumaczcie mi również o co chodzi z tymi gwiazdkami? I zielonymi ptaszkami? I spinaczami?

Gwiazdki sa jak ktos oceni watek - zdaje sie, ze gdzies nad watkiem po prawej to jest, ale glowy sobie nie dam uciac. Spinacz to zalacznik - zdaje sie, ze mozna miec teraz galerie w FM, nie trzeba uzywac fotosikow i innych, ale wtedy zalacznik sie wyswietla tak jak w mailu. Tak mysle, chociaz tak wcale nie musi byc. Zielony ptaszek sie robi wtedy, kiedy subskrybujesz temat.

Cześć Małgoś! Cześć Kobietki! Witam poświątecznie!

Widzę, że się coraz lepiej na tym nowym FM bawicie!

Ja nie dostaję żadnych powiadomień na maila, pomimo ustawień - ale to dobrze ;)

Wytłumaczcie mi również o co chodzi z tymi gwiazdkami? I zielonymi ptaszkami? I spinaczami?

A po co Ci powiadomienia ? Masz zakłądkę subskrybcje - wchodzisz i masz listę wątków do których zaglądasz i widzisz, gdzie są nowe posty.

Nie korzystam z powiadomień, bo mi skrzynkę zapychają :)

se wypraszam - to ja Małgosi gwiazdki dałam :):) ( a może "ja też" :))

Kurcze ja to musze znalezc, co by Ci tez zagwiazdkowac. :cool:

Ja tez nie chce powiadomien, od dawna marzyly mi sie takie subskrypcje, zebym mogla dzienniki miec pod kontrola. Zaraz sciagne sobie RSSy i wtedy w ogole caly forum bedzie moj.