Nefer 06.04.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Małgoś - dawaj to do wątku jakiegoś .. Jak to zrobić na nowym forum czy do nowa odsłona - może sie przydać wielu ludkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Juz lete tylko znajde te wataski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 06.04.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Dobry wieczór. Jakimś cudem udało mi się coś napisać i poustawiać w ustawieniach Teraz dopiero widzę ile jest fajnych nowych opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 06.04.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ło matko jestem, ale o co chodzi? Aaaa i PROSIŁAM tak? PROSIŁAM żeby mnie nie gwiazdkować, bo to cholera poniżające jest, zwłaszcza, że wyszło z ust które się niepochlebnie o nas wyrażały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Nie jest zle, naprawde. Powiedzialabym nawet, ze jest fajniej niz bylo tylko troche trzeba poglowkowac. To tak jak z przyzwyczajeniem sie do nowej wersji programu - zawsze troche wkurza na poczatku, a potem sie nie pamieta z jakim prymitywem mialo sie kiedys do czynienia. Przypomnijcie sobie Windows 3.11. A tak w ogole to czesc Magda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ja też znalazłam:wave: Tylko nie wiem o czym Małgoś mówi... Trzeba się dokształcić....:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ło matko jestem, ale o co chodzi? Aaaa i PROSIŁAM tak? PROSIŁAM żeby mnie nie gwiazdkować, bo to cholera poniżające jest, zwłaszcza, że wyszło z ust które się niepochlebnie o nas wyrażały Jesli Ci ulzy to mozesz na mnie mowic chamska lub niedobzykana. Gdzie sa Twoje normalne komenty, bo szalu dostane (i nie dlatego, ze ktos o firanke wytarl). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ja też znalazłam:wave: Tylko nie wiem o czym Małgoś mówi... Trzeba się dokształcić....:confused: Arnika, a czego Ty uzywasz - przegladarki znaczy jakiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Z ognistym liskiem... chyba fire fox.... Ale ja się na tym nie znam... mam i już... I pewnie mam klikać coś..... Małgoś.. już nie dziś.... Na razie przerobiłam na papierze łazienkę.... i mam dość... Jeszcze muszę znaleźć baterie.... Najlepiej na jutro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 06.04.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Cześć Gosia:D Już kilkakrotnie próbowałam się tu do Ciebie dostać, ale nawet jak mi się otworzyły twoje komenty i coś napisałam to za cholerę nie chciało się załadować. Ale teraz to Ty będziesz jak ten Wielki Brat miała wszystko pod kontrolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Z ognistym liskiem... chyba fire fox.... Ale ja się na tym nie znam... mam i już... I pewnie mam klikać coś..... Małgoś.. już nie dziś.... Na razie przerobiłam na papierze łazienkę.... i mam dość... Jeszcze muszę znaleźć baterie.... Najlepiej na jutro.... No to bardzo dobrze, to niczego nie musisz sciagac. Wchodzisz na glowna strone forum, klikasz w pomaranczowa ikonke przy dziale i same Ci sie sciagaja tytuly najnowszych watkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Cześć Gosia:D Już kilkakrotnie próbowałam się tu do Ciebie dostać, ale nawet jak mi się otworzyły twoje komenty i coś napisałam to za cholerę nie chciało się załadować. Ale teraz to Ty będziesz jak ten Wielki Brat miała wszystko pod kontrolą Jeszcze nie do konca, bo to nie wszystko tak hula jakbysmy chcialy, ale luuuuuz, juz sie przyzwyczailam. Najgorsze bylo to mulenie, ale juz przeszlo miejmy nadzieje na dluzej. Widze, ze na google chrome chodzi chyba najlepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 06.04.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 O matyko, gdzie, gdzie... TU http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157266-Pre-dziennik-W-LE%C5%9ANYM-KR%C3%93LESTWIE-ACHAI-komentarze Nie będę na Ciebie mówić chamska - bo... Tym prawdziwie chamskim to do pięt nie dorastasz Ale niedobzykana... No jak chcesz, ale też jakoś tak nie bałdzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 O matyko, gdzie, gdzie... TU http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157266-Pre-dziennik-W-LE%C5%9ANYM-KR%C3%93LESTWIE-ACHAI-komentarze Nie będę na Ciebie mówić chamska - bo... Tym prawdziwie chamskim to do pięt nie dorastasz Ale niedobzykana... No jak chcesz, ale też jakoś tak nie bałdzo... NARESZCIE. Uffff... Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Że jak... niedobzykałaś Ahaja Małgoś....??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Achaja !!!!!!!!!!!!!! Krzynkę se wyczyść, bo mi mesedż nie poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 06.04.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Spoko - do usług czy jak tam wolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Że jak... niedobzykałaś Ahaja Małgoś....??????????? No, prawie tak... Achaja !!!!!!!!!!!!!! Krzynkę se wyczyść, bo mi mesedż nie poszedł A co tu za konspira, he? Spoko - do usług czy jak tam wolisz Czekaj, czekaj, zastanowie sie co wole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.04.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 ........ co wole. to do mnie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 No, prawie tak... A co tu za konspira, he? Czekaj, czekaj, zastanowie sie co wole. Małgoś... chyba Neferka chce skrzynkę gorzałki wypić bez nas z Achają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts