Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie jest zle, naprawde. Powiedzialabym nawet, ze jest fajniej niz bylo tylko troche trzeba poglowkowac. To tak jak z przyzwyczajeniem sie do nowej wersji programu - zawsze troche wkurza na poczatku, a potem sie nie pamieta z jakim prymitywem mialo sie kiedys do czynienia. Przypomnijcie sobie Windows 3.11. :lol2:

A tak w ogole to czesc Magda. :)

Ło matko jestem, ale o co chodzi? :p

Aaaa i PROSIŁAM tak? PROSIŁAM żeby mnie nie gwiazdkować, bo to cholera poniżające jest, zwłaszcza, że wyszło z ust które się niepochlebnie o nas wyrażały ;)

Jesli Ci ulzy to mozesz na mnie mowic chamska lub niedobzykana.:p

Gdzie sa Twoje normalne komenty, bo szalu dostane (i nie dlatego, ze ktos o firanke wytarl).

Z ognistym liskiem... chyba fire fox....

Ale ja się na tym nie znam... mam i już...

I pewnie mam klikać coś.....

Małgoś.. już nie dziś....

Na razie przerobiłam na papierze łazienkę.... i mam dość... Jeszcze muszę znaleźć baterie.... Najlepiej na jutro....:cool:

Cześć Gosia:D

Już kilkakrotnie próbowałam się tu do Ciebie dostać, ale nawet jak mi się otworzyły twoje komenty i coś napisałam to za cholerę nie chciało się załadować. :-x

Ale teraz to Ty będziesz jak ten Wielki Brat miała wszystko pod kontrolą:p

Z ognistym liskiem... chyba fire fox....

Ale ja się na tym nie znam... mam i już...

I pewnie mam klikać coś.....

Małgoś.. już nie dziś....

Na razie przerobiłam na papierze łazienkę.... i mam dość... Jeszcze muszę znaleźć baterie.... Najlepiej na jutro....:cool:

No to bardzo dobrze, to niczego nie musisz sciagac. Wchodzisz na glowna strone forum, klikasz w pomaranczowa ikonke przy dziale i same Ci sie sciagaja tytuly najnowszych watkow.

Cześć Gosia:D

Już kilkakrotnie próbowałam się tu do Ciebie dostać, ale nawet jak mi się otworzyły twoje komenty i coś napisałam to za cholerę nie chciało się załadować. :-x

Ale teraz to Ty będziesz jak ten Wielki Brat miała wszystko pod kontrolą:p

Jeszcze nie do konca, bo to nie wszystko tak hula jakbysmy chcialy, ale luuuuuz, juz sie przyzwyczailam. Najgorsze bylo to mulenie, ale juz przeszlo miejmy nadzieje na dluzej. Widze, ze na google chrome chodzi chyba najlepiej...

O matyko, gdzie, gdzie...

TU http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157266-Pre-dziennik-W-LE%C5%9ANYM-KR%C3%93LESTWIE-ACHAI-komentarze

Nie będę na Ciebie mówić chamska - bo... Tym prawdziwie chamskim to do pięt nie dorastasz :lol: Ale niedobzykana... No jak chcesz, ale też jakoś tak nie bałdzo...

O matyko, gdzie, gdzie...

TU http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157266-Pre-dziennik-W-LE%C5%9ANYM-KR%C3%93LESTWIE-ACHAI-komentarze

Nie będę na Ciebie mówić chamska - bo... Tym prawdziwie chamskim to do pięt nie dorastasz :lol: Ale niedobzykana... No jak chcesz, ale też jakoś tak nie bałdzo...

NARESZCIE. Uffff... Dzieki.