Nefer 06.04.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Oj, Robaczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Oj, Robaczki :) Tak szybko mówisz o robaczkach? Cześć Nefcia... Jak fajnie Cie spotkać. Przez to nowe FM nie chce mi się biegać na piechotę.... Ale dzisiaj coś szybciej chodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 06.04.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ocholera lece czyścić - wszystko mi uciekło kto co do mnie mówił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Arniczko, Miałam dziś cięęężki dzień - więc Wasz Towarzystwo - Robaczki - robi mi dobrze. Na tyle, że jutro pewnie nie wstanę jak biały człowiek Achaja - nie lataj jak kot z pęcherzem I .......... odmawiam ćwiczenia dziś multi odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Multi odpowiedzi fajne sa. Klikasz multi-cytat tego posta przy tych postach, ktore chcesz cytowac i "odpowiedz z cytatem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 06.04.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Bo ja gupia d***a jestem, i ślepa na dodatek, i tak se czekam na odpowiedź od Nef i se myślę, zemdlała kobita, a ja po prostu se skrzynkę zapchałam do imentu... Gośka, to gadaj co wolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Multi odpowiedzi fajne sa. Klikasz multi-cytat tego posta przy tych postach, ktore chcesz cytowac i "odpowiedz z cytatem". POkumała ciemna masa, normlnie pokumała - Ty Małgoś widać, że belfer Bo ja gupia d***a jestem, i ślepa na dodatek, i tak se czekam na odpowiedź od Nef i se myślę, zemdlała kobita, a ja po prostu se skrzynkę zapchałam do imentu... Gośka, to gadaj co wolisz NIe zemdlałam, ale pewnie sobie zara pójdzie spać - w końcu diś moja 19 ta rocznica ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Nefcia... ale Ty młoda Du...a jesteś.... Dopiero 19...... To tym bardzie po drinku trzeba wypić z mężusiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Już nie mogę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 06.04.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 To co Ty tu jeszcze robisz??? Świętować SIO! noooo i.... WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I KOLEJNYCH DŁUGICH LAT - JESZCZE LEPSZYCH I NA MAXA SZCZĘŚLIWYCH :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 A dziękuję uprzejmię Co ja tu robię ? Ano przesiadłam się na Chroma - ale zapierdziela Mniodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Nefcia... ale Ty młoda Du...a jesteś.... Dopiero 19...... To tym bardzie po drinku trzeba wypić z mężusiem. NO proooooooooosz jaka miła Dziewczynka (w Chromie nareszcie się okno odpowiedzi pojawia gdzie trzeba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 POkumała ciemna masa, normlnie pokumała - Ty Małgoś widać, że belfer Tylko bez belfer, ja ucze hobbystycznie, nawet nie mam specjalizacji nauczycielskiej, ale ciiii... WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I KOLEJNYCH DŁUGICH LAT - JESZCZE LEPSZYCH I NA MAXA SZCZĘŚLIWYCH :D:D Sie dolaczam oczywiscie. I uklony dla Malzonka (musi fajny byc... ). Ano przesiadłam się na Chroma - ale zapierdziela Mniodzio Ja tez. Faktycznie zapierdziela jak maly samochodzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 A. ale masz wybitne zdolności B. dziękuję- jeeeeeeeeest faaaaaaaaajny C. w końcu jestem zadowolona z nowego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 i ma gust (drobiazg, ale miły ) http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod2597_0_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 06.04.2010 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 A dziękuję uprzejmię Co ja tu robię ? Ano przesiadłam się na Chroma - ale zapierdziela Mniodzio Jak trochę na nim posiedzisz, to zobaczysz, że idealny nie jest. Lubi się wieszać skubany - ale i tak jest najlepszy ze wszystkich przeglądarek jakie testowałam na własny użytek... Biżut zaiste uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ale ladne dostalas, ja tez takie kcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 06.04.2010 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a rocznicę ślubu masz? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 a rocznicę ślubu masz? ;P Nie, ale bede miec urodziny niedlugo. A rocznice slubu to mialam ostatnio taka, ze wole zapomniec. Brrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 01:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A ja sobie wlasnie zrobilam w subskrypcjach osobny folder na dzienniki i osobny na komenty. Suuuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts