Fenix999 08.04.2010 03:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja już nie . POBUDKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.04.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 witam cieplo co dobrego? slyszalas o tour de Mazowsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 tu info od Zuzy TOUR DE MAZOWSZE http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/wave.gif dziewczyneczki proponuje 15 MAJ na objazdówkę i oficjalne rozpoczęcie sezonu budowlanego imprezką w Raju http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/wiggle.gif co wy na to ???????????????????????????????????????????? możemy też zacząć od piatku http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/lol.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Się melduję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Tur de Mazowsze widzę!!! SUPER!!! )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 cze Królewna co Cię wczoraj tak zniknęło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Heeeej. No slyszalam, ale jak wiecie, ja czlowiek pracy jestem i piatek mi pasuje, ale sobota... nie baldzo. Nie wiem, jak to zorganizowac, ale pomysle jeszcze... Co tam dobrego na wszystkich forach? Zniknelam wczoraj, bo zaczelam film ogladac, ale slaby byl. Nie polecam. Czesc Rasia, subskrybuj sobie i nie waz sie znikac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Malgos wez laptopa i zakup przenosny internet, bedziesz nadawac w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Heeeej. No slyszalam, ale jak wiecie, ja czlowiek pracy jestem i piatek mi pasuje, ale sobota... nie baldzo. Nie wiem, jak to zorganizowac, ale pomysle jeszcze... Co tam dobrego na wszystkich forach? Zniknelam wczoraj, bo zaczelam film ogladac, ale slaby byl. Nie polecam. Czesc Rasia, subskrybuj sobie i nie waz sie znikac. Jak się kuśwa subskrybuje???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 na gorze watku masz narzedzia watku i tam klikasz ze chcesz subskrypowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Malgos wez laptopa i zakup przenosny internet, bedziesz nadawac w drodze Kochana, to nie takie proste... Jakosc jest srednia - zalezy od miejsca i maja ograniczenie przepustowosci. Te pare GB nie wystarczy na moje lekcje, ktore trwaja np. 6 h bez przerwy. Testowalam to juz przy pomocy programu badajacego przepustowosc. Nie da sieeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 08.04.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 malgos a podpowiedz prosze jak sie dodaje watki do subskrypcji????? musze nad tym zapanowac bo sa zbyt cenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 08.04.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 rasia, markoto - dzieki Wam juz wiem jak subskrybowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 nic trudnego jak widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.04.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Masz przepelniona skrzynke, wywal stare wiadomosci. mam ten sam problem..... tzn wydawało mi sie...ale ja mam 0 wiadomości w skrzynce.... mi wyskakuje: Elfir has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. pomoże ktoś przetłumaczyć??? Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 mam ten sam problem..... tzn wydawało mi sie...ale ja mam 0 wiadomości w skrzynce.... Zobacz, czy masz jakies w "wyslanych" albo w "zapisanych". Ja tam znalazlam jakies cuda sprzed 2 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.04.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Małgos wyżej dopisałam co mi wyskakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 No napisalo ci ze masz zapchana skrzynke, poszukaj we wszytskich folderach skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 mam ten sam problem..... tzn wydawało mi sie...ale ja mam 0 wiadomości w skrzynce.... mi wyskakuje: Elfir has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. pomoże ktoś przetłumaczyć??? Wyskoczylo Ci, ze Elfir ma zapchana skrzynke, dlatego nie mozesz wyslac wiadomosci do niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.04.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ja mam wszędzie 0 z 50 możliwych do zapisania.... Ok to w takim razie ona ma zapchaną.. dzieki Małgos:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts