markoto 08.04.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ooops to tak jak sie czyta pobieznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Napisalam, zeby oddali Ci tytul Marta, ale nie wiem, czy dobrze zrobilam. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Oj bardzo zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Walcze o te Wasze tytuly jak lwica. O Ducha tez. Redakcja mowi, ze macie, a nie macie przeciez. To co? Bunt i wynosimy sie na BD? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Markotuś, dzięki Tobie umiem subskrybować!!! ))) Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Jak wejdziesz w te subskrypcje to przed tytulem watku jest taka czerwona kulka ze strzalka. Klikasz w to i wchodzisz do pierwszego nieprzeczytanego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Walcze o te Wasze tytuly jak lwica. O Ducha tez. Redakcja mowi, ze macie, a nie macie przeciez. To co? Bunt i wynosimy sie na BD? :lol2: a co chcesz takiego powitania jak EZS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Jak wejdziesz w te subskrypcje to przed tytulem watku jest taka czerwona kulka ze strzalka. Klikasz w to i wchodzisz do pierwszego nieprzeczytanego postu. O matko i córko!!!:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 a co chcesz takiego powitania jak EZS? Taaaaa. Ale jej to nie zniechecilo... Nadal mnie drazni, ze nie wiem, jak robic cytat w cytacie... Wie ktos jak to sie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 O matko i córko!!!:jawdrop: Widzisz, jak nam kochana Redakcja zycie ulatwia? A Ty marudzilas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Rasia te subskrypcje sa w ustawieniach pod napisem murator na zoltym tle, masz tam liste obserwowanych watkow i tam sa te czerwone kulki o ktorych pisze Malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.04.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 withanko panie i panoffie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.04.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A ja zostawiam FOCHA, bo na moje skromne pytanie o wklejanie zdjęć nikt nie odpowiedział. Buuuuuuuuu Wiem, to proste, ale raz mi się udało a potem już nie, choć robiłam tak samo. Nie wiem, co jest grane i wklejam "na piechotę", czyli, że sama wpisuję img ):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Jestem, co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.04.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 No, nie lubią mnie...normalnie nie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 No, nie lubią mnie...normalnie nie lubią Napewno lubią Neluś tylko...... mozę tak jak ja nie mają pojecia o co pytasz bo jeszcze sami tego nie robili:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 No ja jeszcze nie wklejalam zdjec ale moge sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.04.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ale ossso chozziii?? ja wklejam pikczery przez imageshack..w zaawansowanej edycji znajdziesz zaradzaj zalacznikami i tam masz przegladaj szukasz wlasciwego zdjatka u siebie na kompi wgrywasz i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Rasia te subskrypcje sa w ustawieniach pod napisem murator na zoltym tle, masz tam liste obserwowanych watkow i tam sa te czerwone kulki o ktorych pisze Malgos Kulki sa the best. withanko panie i panoffie Pisalam, ze mam romans? Pisalam. No i? A ja zostawiam FOCHA, bo na moje skromne pytanie o wklejanie zdjęć nikt nie odpowiedział. Buuuuuuuuu Wiem, to proste, ale raz mi się udało a potem już nie, choć robiłam tak samo. Nie wiem, co jest grane i wklejam "na piechotę", czyli, że sama wpisuję img ):) Nelli, a nie mozesz robic tak jak zawsze robilas? Jestem, co tam? Wszystko super, ale nie moge Twojego dziennika znalezc... Buuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts