markoto 08.04.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Nelli klikasz na dodaj grafke taki obrazeczek z drzewkiem i potem podajesz link do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.04.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cytat Napisał ghost34 Zobacz post withanko panie i panoffie Pisalam, ze mam romans? Pisalam. No i? jak kiedy i kuda:) dawaj na priv jak wroce od fryca saros łodansferujem ":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.04.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Nelli, a nie mozesz robic tak jak zawsze robilas? Małgoś, nie mogę robić tak, jak zawsze robiłam bo nie mogę znaleźć ikonki z napisem img, jaka była na starym forum. Marta, wiem, wiem, klikam na "Dodaj grafikę", ale wyskakuje mi tylko link do zdjęcia, a nie od razu zdjęcie. Ale trudno. Już Wam głowy nie zaprzątam głupotami W każdym razie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Małgoś, nie mogę robić tak, jak zawsze robiłam bo nie mogę znaleźć ikonki z napisem img, jaka była na starym forum. Marta, wiem, wiem, klikam na "Dodaj grafikę", ale wyskakuje mi tylko link do zdjęcia, a nie od razu zdjęcie. Ale trudno. Już Wam głowy nie zaprzątam głupotami W każdym razie dzięki Nie rozumiem absolutnie, o czym mowisz. Imageshack i photobucket maja juz od razu caly kod wpisany. Nie musisz niczego dopisywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.04.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Nie rozumiem absolutnie, o czym mowisz. Imageshack i photobucket maja juz od razu caly kod wpisany. Nie musisz niczego dopisywac. Chyba, że tak. Ja wklejam z Picasy. Nigdy nie miałam z tym żadnych problemów Ale spoko, spoko, rozpracuję to Przepraszam za zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.04.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Chociaż, czekaj, czekaj.... Cos mi się majaczy, że tam też jest taka możliwość Idę sprawdzić Po prostu, do tej pory, klikałam na zdjęcie Właściwości i kopiowałam link ale idę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.04.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 http://lh5.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/S7urdE697pI/AAAAAAAAR4c/ubC4mOMT7i0/s640/rodzina%20081.jpg Wchodzi tylko tak Zaraz usunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 http://lh5.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/S7...zina%20081.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cos jest nie tak z tym linkiem. Klikasz w "wstaw grafike" tak jak mowila markotka - masz ikonke z kula ziemska, a po prawej taki obrazek - w to klikasz i wpisujesz adres obrazka. Juz prosciej tego sie nie da wytlumaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.04.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A jak sobie sama napiszę, to tak http://lh5.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/S7urdE697pI/AAAAAAAAR4c/ubC4mOMT7i0/s640/rodzina%20081.jpg buhahaha, życie jest okrutnehttp://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.04.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Co jest nie tak z tym linkiem. No nic, przecież nie o link chodzi, tylko o to, żeby pokazało się zdjęcie Małgoś, ja już nie mogę ze śmiechu Sorki, uciekam, bo normalnie gram Ci na nerwach, a nie mam takiego zamiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 No nic, przecież nie o link chodzi, tylko o to, żeby pokazało się zdjęcie Małgoś, ja już nie mogę ze śmiechu Sorki, uciekam, bo normalnie gram Ci na nerwach, a nie mam takiego zamiaru. Nie zapominaj, ze ja nauczam za pieniadze. Nie tak latwo mnie wyprowadzic z rownowagi. Umiesz juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.04.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Nie zapominaj, ze ja nauczam za pieniadze. Nie tak latwo mnie wyprowadzic z rownowagiUff Umiesz juz? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.04.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 To ja jeszcze ostatnie słówka na ten temat, dobra? Jak klikam na drzewko (Wstaw grafikę) i wklejam linka to mi się pokazuje taka info: Remote file is too large Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Proszę bardzo Małgoś http://forum.muratordom.pl/showthread.php?79551-Dom-Przestronny-)&highlight=przestronny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 To ja jeszcze ostatnie słówka na ten temat, dobra? Jak klikam na drzewko (Wstaw grafikę) i wklejam linka to mi się pokazuje taka info: Remote file is too large Za duzy plik sieroto. Zmniejsz go najpierw. Proszę bardzo Małgoś http://forum.muratordom.pl/showthread.php?79551-Dom-Przestronny-)&highlight=przestronny Dzieki. Wszystko mam juz pod kontrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 08.04.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Haj laski. Jaka impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.04.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Za duzy plik sieroto. Zmniejsz go najpierw. . W sumie, to wiesz, po co ja mam się wnerwiać, zmniejszać i się gorączkować skoro na piechotę idzie mi całkiem dobrze, a przecież zdjęć już prawie wcale nie wklejam, bo wszystko mam w albumie Ps. Przyjedziesz do mnie w czerwcu, na ognisko parapetówkowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.04.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Haj laski. Jaka impreza? O!!! KTOŚ tu czyta w moich myślach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.04.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ja wpadłam zdyszana żeby powiedzieć dobitnie że jak szanownej koleżanki wraz z P. nie bedzie 15 maja na objazdówce i noga wasza w Raju nie stanie to ja strzelę takiego focha że...........................cała Polska i zamagranica łodczuje mój ładunek wybuchowy:mad: Małgoś a tak poważnie to prosze postaraj się i nagnij, zmiękcz co trzeba i nie trzeba też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts