Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nelli, a nie mozesz robic tak jak zawsze robilas?

Małgoś, nie mogę robić tak, jak zawsze robiłam bo nie mogę znaleźć ikonki z napisem img, jaka była na starym forum.

Marta, wiem, wiem, klikam na "Dodaj grafikę", ale wyskakuje mi tylko link do zdjęcia, a nie od razu zdjęcie.

Ale trudno.

Już Wam głowy nie zaprzątam głupotami

W każdym razie dzięki :)

Małgoś, nie mogę robić tak, jak zawsze robiłam bo nie mogę znaleźć ikonki z napisem img, jaka była na starym forum.

Marta, wiem, wiem, klikam na "Dodaj grafikę", ale wyskakuje mi tylko link do zdjęcia, a nie od razu zdjęcie.

Ale trudno.

Już Wam głowy nie zaprzątam głupotami

W każdym razie dzięki :)

Nie rozumiem absolutnie, o czym mowisz. Imageshack i photobucket maja juz od razu caly kod wpisany. Nie musisz niczego dopisywac.

Nie rozumiem absolutnie, o czym mowisz. Imageshack i photobucket maja juz od razu caly kod wpisany. Nie musisz niczego dopisywac.

Chyba, że tak. Ja wklejam z Picasy.

Nigdy nie miałam z tym żadnych problemów

Ale spoko, spoko, rozpracuję to

Przepraszam za zamieszanie :)

No nic, przecież nie o link chodzi, tylko o to, żeby pokazało się zdjęcie :)

Małgoś, ja już nie mogę ze śmiechu :)

Sorki, uciekam, bo normalnie gram Ci na nerwach, a nie mam takiego zamiaru.

:)

Nie zapominaj, ze ja nauczam za pieniadze. Nie tak latwo mnie wyprowadzic z rownowagi.

Umiesz juz?

To ja jeszcze ostatnie słówka na ten temat, dobra?

Jak klikam na drzewko (Wstaw grafikę) i wklejam linka to mi się pokazuje taka info: Remote file is too large

Za duzy plik sieroto. Zmniejsz go najpierw.

Proszę bardzo Małgoś http://forum.muratordom.pl/showthread.php?79551-Dom-Przestronny-)&highlight=przestronny :D

Dzieki. :) Wszystko mam juz pod kontrola.

Za duzy plik sieroto. Zmniejsz go najpierw. .

:p

W sumie, to wiesz, po co ja mam się wnerwiać, zmniejszać i się gorączkować skoro na piechotę idzie mi całkiem dobrze, a przecież zdjęć już prawie wcale nie wklejam, bo wszystko mam w albumie :)

Ps. Przyjedziesz do mnie w czerwcu, na ognisko parapetówkowe???:rolleyes:

ja wpadłam zdyszana żeby powiedzieć dobitnie że jak szanownej koleżanki wraz z P. nie bedzie 15 maja na objazdówce i noga wasza w Raju nie stanie to ja strzelę takiego focha że...........................cała Polska i zamagranica łodczuje mój ładunek wybuchowy:mad::stirthepot:

Małgoś a tak poważnie to prosze postaraj się i nagnij, zmiękcz co trzeba i nie trzeba też....