Nelli Sza 08.04.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Małgoś a tak poważnie to prosze postaraj się i nagnij, zmiękcz co trzeba i nie trzeba też.... Zawsze usztywniają, a tu taka zmiana cześć zuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 W sumie, to wiesz, po co ja mam się wnerwiać, zmniejszać i się gorączkować skoro na piechotę idzie mi całkiem dobrze, a przecież zdjęć już prawie wcale nie wklejam, bo wszystko mam w albumie Ps. Przyjedziesz do mnie w czerwcu, na ognisko parapetówkowe??? A kiedy dokladnie Slonce? ja wpadłam zdyszana żeby powiedzieć dobitnie że jak szanownej koleżanki wraz z P. nie bedzie 15 maja na objazdówce i noga wasza w Raju nie stanie to ja strzelę takiego focha że...........................cała Polska i zamagranica łodczuje mój ładunek wybuchowy:mad: Małgoś a tak poważnie to prosze postaraj się i nagnij, zmiękcz co trzeba i nie trzeba też.... P. to na pewno nie przyjedzie, bo 6 maja wylatuje do NY. Ja bede miec duzy problem jak zawsze z weekendem... Haj laski. Jaka impreza? Ty mnie nie denerwuj, dlaczego Cie nie bylo na franiowce, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.04.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cześć pięna Będziesz u Zuzy prawda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 08.04.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A zaprosiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.04.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A kiedy dokladnie Slonce? Dokładnej daty jeszcze nie ma. Ale możesz ty coś zaproponować, a ja się dostosuję (tylko w piątki nie mogę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cześć pięna Będziesz u Zuzy prawda???? Jesli zrobicie imprezke w poniedzialek, wtorek, srode, czwartek lub piatek to bede. Albo jak mnie ktos z impry zgarnie w nocy... Za wczesnie jeszcze zeby obiecywac nooooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) A zaprosiłaś? Zapraszalam wszystkich na licytacji i pozniej tez. Nie latalam po WSZYSTKICH watkach, a Ty jako ta Gwiazdeczka moglas sie pojawic u mnie, a nie zebym ja, stara czlonka do Ciebie musiala chodzic. Wstydz sie. Dokładnej daty jeszcze nie ma. Ale możesz ty coś zaproponować, a ja się dostosuję (tylko w piątki nie mogę) W czerwcu jest Boze Cialo? Bo jesli tak to sroda - czwartek - piatek bylyby suuuuper. Mozliwe to? Jesli nie to kazda sobota jest tak samo zla, ale do Ciebie mam jednak troche blizej. Tylko 5.06 odpada na pewno. Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.04.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A ja zostawiam FOCHA, bo na moje skromne pytanie o wklejanie zdjęć nikt nie odpowiedział. Buuuuuuuuu Wiem, to proste, ale raz mi się udało a potem już nie, choć robiłam tak samo. Nie wiem, co jest grane i wklejam "na piechotę", czyli, że sama wpisuję img ):) Jestem, co tam? No, nie lubią mnie...normalnie nie lubią Jesli zrobicie imprezke w poniedzialek, wtorek, srode, czwartek lub piatek to bede. Albo jak mnie ktos z impry zgarnie w nocy... Za wczesnie jeszcze zeby obiecywac nooooo... Zapraszalam wszystkich na licytacji i pozniej tez. Nie latalam po WSZYSTKICH watkach, a Ty jako ta Gwiazdeczka moglas sie pojawic u mnie, a nie zebym ja, stara czlonka do Ciebie musiala chodzic. Wstydz sie. W czerwcu jest Boze Cialo? Bo jesli tak to sroda - czwartek - piatek bylyby suuuuper. Mozliwe to? Jesli nie to kazda sobota jest tak samo zla, ale do Ciebie mam jednak troche blizej. Tylko 5.06 odpada na pewno. no tak ale już wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 no tak ale już wiesz A co wiem, bo nie wiem? Jednak bylam sprytna, ze sobie wydrukowalam wszystkie watki, w ktorych zabieralam glos. Teraz mam sciage jak znalazl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.04.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 :eek:jak podrukowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 :eek:jak podrukowalas? Do pdfow. Jak masz jakis program do tego to robisz drukuj strone i zamiast drukarki wybierasz PDF. No i mam teraz te tysiace watkow i przegladam. Gdyby sie komus cos przypomnialo to mowcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.04.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 :lol2:a do pdf to ok, bo myslalam ze na papier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 :lol2:a do pdf to ok, bo myslalam ze na papier Noooooo tak szalona jeszcze nie jestem. I tak druknelam tylko te najwazniejsze, bo za dlugo to trwalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.04.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 oooo witam zapobiegliwą no dajesz ten ogródek, czy nie? i jak wywalić zbędne wiadomości ze skrzytnki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.04.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 W czerwcu jest Boze Cialo? Bo jesli tak to sroda - czwartek - piatek bylyby suuuuper. Mozliwe to? Jesli nie to kazda sobota jest tak samo zla, ale do Ciebie mam jednak troche blizej. Tylko 5.06 odpada na pewno. To w takim razie najlepsza byłaby środa, 2 czerwca. Dlatego, że następnego dnia jest wolne, bo jest właśnie Boże Ciało. 2 czerwca zbiega się, co prawda z urodzinami mojej Julki, ale to żaden problem, bo rodzinka i tak przyjdzie w sobotę lub niedzielę No to zapisuję i mam nadzieję, że ktoś jeszcze przyjedzie, a jak nie to upijemy się same...coca-colą Oby tylko nic Ci nie wypadło "Oficjalne zaproszenie" wyślę jeszcze, jak się będzie termin zbliżał, choć szczerze mówiąc , to "prawie" jutro Czas się zabrać za porządki Jupiiiiiiiiiiiiiii !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 oooo witam zapobiegliwą no dajesz ten ogródek, czy nie? i jak wywalić zbędne wiadomości ze skrzytnki? Nie wiem, jak wywalic wybrane, ja wywalilam wszystkie... Balkon dam zaraaaaaaaaaaz. To w takim razie najlepsza byłaby środa, 2 czerwca. Dlatego, że następnego dnia jest wolne, bo jest właśnie Boże Ciało. 2 czerwca zbiega się, co prawda z urodzinami mojej Julki, ale to żaden problem, bo rodzinka i tak przyjdzie w sobotę lub niedzielę No to zapisuję i mam nadzieję, że ktoś jeszcze przyjedzie, a jak nie to upijemy się same...coca-colą Oby tylko nic Ci nie wypadło "Oficjalne zaproszenie" wyślę jeszcze, jak się będzie termin zbliżał, choć szczerze mówiąc , to "prawie" jutro Czas się zabrać za porządki Jupiiiiiiiiiiiiiii !!!!! Ja tez mam nadzieje, ze nic mi nie wypadnie. Wpisuje sobie do kalendarza i baaaardzo sie ciesze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 08.04.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Zapraszalam wszystkich na licytacji i pozniej tez. Nie latalam po WSZYSTKICH watkach, a Ty jako ta Gwiazdeczka moglas sie pojawic u mnie, a nie zebym ja, stara czlonka do Ciebie musiala chodzic. Wstydz sie. . Ale ja nic nie wiedziałam, i Was nie znałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.04.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Achaja wiesz moze jak usunąć wybrane wiadomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.04.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.04.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cześć Kochani Piszę u małgoś ponieważ większość z Was tutaj zagląda najczęściej i fajnie ... nie muszę wszędzie latać Małgoś wybacz, że tak się wepchałam u mnie strasznie dużo pracy w pracy a jak wracam wieczorkiem to jestem padnięta. dziś był wielki dzień - urodziły się szczeniaki w Pile i jest moja upragniona sunia!!! Więc w czerwcu odbieramy maleństwo. W domku nic nowego się nie dzieje, tak jak pisałam ... chwilowy brak kasy na wszystko, ale nie nażekam - mamy i tak więcej niż się spodziewałam a sytuacja jeszcze nie jest tak krytyczna aby wpadać w panikę. Na jakiś czas zawiesiliśmy zakupy mieszkaniowe i inne przyjemności. Oczywiście serdecznie do nas zapraszamy jeśli może ktoś latme będzie nad polskim morze w pobliżu!!! zostawiam buziaczki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts