Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:p

W sumie, to wiesz, po co ja mam się wnerwiać, zmniejszać i się gorączkować skoro na piechotę idzie mi całkiem dobrze, a przecież zdjęć już prawie wcale nie wklejam, bo wszystko mam w albumie :)

Ps. Przyjedziesz do mnie w czerwcu, na ognisko parapetówkowe???:rolleyes:

A kiedy dokladnie Slonce?

ja wpadłam zdyszana żeby powiedzieć dobitnie że jak szanownej koleżanki wraz z P. nie bedzie 15 maja na objazdówce i noga wasza w Raju nie stanie to ja strzelę takiego focha że...........................cała Polska i zamagranica łodczuje mój ładunek wybuchowy:mad::stirthepot:

Małgoś a tak poważnie to prosze postaraj się i nagnij, zmiękcz co trzeba i nie trzeba też....

P. to na pewno nie przyjedzie, bo 6 maja wylatuje do NY. Ja bede miec duzy problem jak zawsze z weekendem... :(

Haj laski.

Jaka impreza? :D

Ty mnie nie denerwuj, dlaczego Cie nie bylo na franiowce, co?

A zaprosiłaś? :lol2:

Zapraszalam wszystkich na licytacji i pozniej tez. Nie latalam po WSZYSTKICH watkach, a Ty jako ta Gwiazdeczka moglas sie pojawic u mnie, a nie zebym ja, stara czlonka do Ciebie musiala chodzic. Wstydz sie.

Dokładnej daty jeszcze nie ma. Ale możesz ty coś zaproponować, a ja się dostosuję :)

(tylko w piątki nie mogę)

W czerwcu jest Boze Cialo? Bo jesli tak to sroda - czwartek - piatek bylyby suuuuper. Mozliwe to? Jesli nie to kazda sobota jest tak samo zla, ale do Ciebie mam jednak troche blizej. ;) Tylko 5.06 odpada na pewno.

Edytowane przez malgos2

A ja zostawiam FOCHA, bo na moje skromne pytanie o wklejanie zdjęć nikt nie odpowiedział. Buuuuuuuuu :(

Wiem, to proste, ale raz mi się udało a potem już nie, choć robiłam tak samo. Nie wiem, co jest grane i wklejam "na piechotę", czyli, że sama wpisuję img :(

):):)

Jestem, co tam?

No, nie lubią mnie...normalnie nie lubią :(

:)

Jesli zrobicie imprezke w poniedzialek, wtorek, srode, czwartek lub piatek to bede. :p

Albo jak mnie ktos z impry zgarnie w nocy... Za wczesnie jeszcze zeby obiecywac nooooo...

Zapraszalam wszystkich na licytacji i pozniej tez. Nie latalam po WSZYSTKICH watkach, a Ty jako ta Gwiazdeczka moglas sie pojawic u mnie, a nie zebym ja, stara czlonka do Ciebie musiala chodzic. Wstydz sie.

W czerwcu jest Boze Cialo? Bo jesli tak to sroda - czwartek - piatek bylyby suuuuper. Mozliwe to? Jesli nie to kazda sobota jest tak samo zla, ale do Ciebie mam jednak troche blizej. ;) Tylko 5.06 odpada na pewno.

no tak ale już wiesz :)

To w takim razie najlepsza byłaby środa, 2 czerwca. Dlatego, że następnego dnia jest wolne, bo jest właśnie Boże Ciało.

2 czerwca zbiega się, co prawda z urodzinami mojej Julki, ale to żaden problem, bo rodzinka i tak przyjdzie w sobotę lub niedzielę :)

No to zapisuję i mam nadzieję, że ktoś jeszcze przyjedzie, a jak nie to upijemy się same...coca-colą :)

Oby tylko nic Ci nie wypadło :(

"Oficjalne zaproszenie" wyślę jeszcze, jak się będzie termin zbliżał, choć szczerze mówiąc , to "prawie" jutro :)

Czas się zabrać za porządki :)

Jupiiiiiiiiiiiiiii !!!!! :wiggle:

oooo witam zapobiegliwą :D

no dajesz ten ogródek, czy nie?

i jak wywalić zbędne wiadomości ze skrzytnki? :x

Nie wiem, jak wywalic wybrane, ja wywalilam wszystkie... Balkon dam zaraaaaaaaaaaz.

To w takim razie najlepsza byłaby środa, 2 czerwca. Dlatego, że następnego dnia jest wolne, bo jest właśnie Boże Ciało.

2 czerwca zbiega się, co prawda z urodzinami mojej Julki, ale to żaden problem, bo rodzinka i tak przyjdzie w sobotę lub niedzielę :)

No to zapisuję i mam nadzieję, że ktoś jeszcze przyjedzie, a jak nie to upijemy się same...coca-colą :)

Oby tylko nic Ci nie wypadło :(

"Oficjalne zaproszenie" wyślę jeszcze, jak się będzie termin zbliżał, choć szczerze mówiąc , to "prawie" jutro :)

Czas się zabrać za porządki :)

Jupiiiiiiiiiiiiiii !!!!! :wiggle:

Ja tez mam nadzieje, ze nic mi nie wypadnie. Wpisuje sobie do kalendarza i baaaardzo sie ciesze. :D

Gość justyna_m

Cześć Kochani

Piszę u małgoś ponieważ większość z Was tutaj zagląda najczęściej :-) i fajnie ... nie muszę wszędzie latać ;-) Małgoś wybacz, że tak się wepchałam ;-)

u mnie strasznie dużo pracy w pracy a jak wracam wieczorkiem to jestem padnięta. dziś był wielki dzień - urodziły się szczeniaki w Pile i jest moja upragniona sunia!!! Więc w czerwcu odbieramy maleństwo.

W domku nic nowego się nie dzieje, tak jak pisałam ... chwilowy brak kasy na wszystko, ale nie nażekam - mamy i tak więcej niż się spodziewałam a sytuacja jeszcze nie jest tak krytyczna aby wpadać w panikę. Na jakiś czas zawiesiliśmy zakupy mieszkaniowe i inne przyjemności.

Oczywiście serdecznie do nas zapraszamy jeśli może ktoś latme będzie nad polskim morze w pobliżu!!!

zostawiam buziaczki!!!!