Gość justyna_m 08.04.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 a to nowe forum strasznie mnie wkurza i już tak chętnie nie chce mi się tu zaglądać ... co oni najelpszego zrobili??? ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.04.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja wiem . nooo taaaa... i pewnie czekasz bym cię poprosiła co????? nooo dobra proszem powiedz mi jak wywalić privy, ale tylko wybrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cześć Kochani Piszę u małgoś ponieważ większość z Was tutaj zagląda najczęściej i fajnie ... nie muszę wszędzie latać Małgoś wybacz, że tak się wepchałam u mnie strasznie dużo pracy w pracy a jak wracam wieczorkiem to jestem padnięta. dziś był wielki dzień - urodziły się szczeniaki w Pile i jest moja upragniona sunia!!! Więc w czerwcu odbieramy maleństwo. W domku nic nowego się nie dzieje, tak jak pisałam ... chwilowy brak kasy na wszystko, ale nie nażekam - mamy i tak więcej niż się spodziewałam a sytuacja jeszcze nie jest tak krytyczna aby wpadać w panikę. Na jakiś czas zawiesiliśmy zakupy mieszkaniowe i inne przyjemności. Oczywiście serdecznie do nas zapraszamy jeśli może ktoś latme będzie nad polskim morze w pobliżu!!! zostawiam buziaczki!!!! Oooo, czesc Justyna! Z forum wszystko OK, nauczymy Cie jak sie sami naumiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.04.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 oj Małgoś ... nawet nie chciało mi się to forum załądować przez ostatnie 3 dni ... już straciłam nadzieję i strasznie mnie to denerwowało ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 oj Małgoś ... nawet nie chciało mi się to forum załądować przez ostatnie 3 dni ... już straciłam nadzieję i strasznie mnie to denerwowało ;-( Aaaaa to akurat wszyscy tak mieli, wiec luz. Jesli masz Google Chrome, to w niej najszybciej chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.04.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ... a ja tego chroma wczoraj chciałam zapakować na kompa i nie poszło pokażjak wygląda strona główna... pisze google czy google chrome? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ... a ja tego chroma wczoraj chciałam zapakować na kompa i nie poszło pokażjak wygląda strona główna... pisze google czy google chrome? Jak to strona glowna? Jak wlaczasz to automatem wchodzi na http://www.google.com, ale program nazywa sie google chrome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.04.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 nooo taaaa... i pewnie czekasz bym cię poprosiła co????? nooo dobra proszem powiedz mi jak wywalić privy, ale tylko wybrane O w morde wywaliłem wszystko i ta opcja mi sie straciła . Ale wczoraj robiłem to wszystko i było jak na starej skrzynce . Zaznaczyłem te do wywalenia , potem rozwinałem taki panel na dole po prawej i dałem usuń . A potem się wnerwiłem i dałem usuń całość. Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.04.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 no wiem, ale po zainstalowaniu nie powinna się pjawiac napis google chrome... zamiast google? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 no wiem, ale po zainstalowaniu nie powinna się pjawiac napis google chrome... zamiast google? Ale zamiast gdzie? Przeciez to jest program, nie wyszukiwarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.04.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Oczywiście serdecznie do nas zapraszamy jeśli może ktoś latme będzie nad polskim morze w pobliżu!!! zostawiam buziaczki!!!! Justynka nie kuś bo ja się wybieram jesienią z młodym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.04.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ale zamiast gdzie? Przeciez to jest program, nie wyszukiwarka. no to u mnie nie hula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Nitka http://www.google.pl/chrome/?installdataindex=nosearch&hl=pl&brand=CHMB&utm_campaign=pl&utm_source=pl-ha-emea-pl-sk&utm_medium=ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Balkon latem: http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Plany/balkon003.jpg Balkon jesienia: http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Plany/balkon004.jpg roslinki takie: bluszcz "Thordale", jałowiec płożący "Limeglow", berberys "Tiny gold", nemezja "Kumquat" i "Pineapple", Trzmielina Fortune'a "Emerald'n'Gold", winobluszcz trojklapowy, wiciokrzew pomorski "Graham Thomas" oraz w donicach wysokich wezownica gwinejska "Laurentii". Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.04.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 PIękny ten ogród powinien wyjść. Az nie bedzie się chciało w mieszkanku siedzieć Ciekawe ogrodzniczko gdzie miejsce na dąbki? hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 PIękny ten ogród powinien wyjść. Az nie bedzie się chciało w mieszkanku siedzieć Ciekawe ogrodzniczko gdzie miejsce na dąbki? hmm? Dabki musza gdzies wysoko byc, ze wzgledu na kocisko. To wszystko zasluga Kasi Mymyk_KSK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 08.04.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 E no fajne cwiety Nitka z privami to jest tak jak Feniś mówi. Tylko potem klikasz na napis WYBRANE WIADOMOŚCI potem usuń i DALEJ - powinno zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ogródek wyszedł imponująco! Kasia to zdolniacha justynko - ciesze sie z Tobą że udały się narodziny i jest długo oczekiwana sunia! co do kaski to no comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Kasia Tobie robi tez? Co do kaski to.... no comments do potegi n-tej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 dobry wieczór no to coś czuję że się Małgoś na balkon wyprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts