Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Kochani

Piszę u małgoś ponieważ większość z Was tutaj zagląda najczęściej :-) i fajnie ... nie muszę wszędzie latać ;-) Małgoś wybacz, że tak się wepchałam ;-)

u mnie strasznie dużo pracy w pracy a jak wracam wieczorkiem to jestem padnięta. dziś był wielki dzień - urodziły się szczeniaki w Pile i jest moja upragniona sunia!!! Więc w czerwcu odbieramy maleństwo.

W domku nic nowego się nie dzieje, tak jak pisałam ... chwilowy brak kasy na wszystko, ale nie nażekam - mamy i tak więcej niż się spodziewałam a sytuacja jeszcze nie jest tak krytyczna aby wpadać w panikę. Na jakiś czas zawiesiliśmy zakupy mieszkaniowe i inne przyjemności.

Oczywiście serdecznie do nas zapraszamy jeśli może ktoś latme będzie nad polskim morze w pobliżu!!!

zostawiam buziaczki!!!!

Oooo, czesc Justyna! Z forum wszystko OK, nauczymy Cie jak sie sami naumiemy. :)

nooo taaaa...

i pewnie czekasz bym cię poprosiła co?????

nooo dobra :D proszem powiedz mi jak wywalić privy, ale tylko wybrane :D

O w morde wywaliłem wszystko i ta opcja mi sie straciła . Ale wczoraj robiłem to wszystko i było jak na starej skrzynce . Zaznaczyłem te do wywalenia , potem rozwinałem taki panel na dole po prawej i dałem usuń . A potem się wnerwiłem i dałem usuń całość. Sorki

Balkon latem:

http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Plany/balkon003.jpg

Balkon jesienia:

http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Plany/balkon004.jpg

roslinki takie: bluszcz "Thordale", jałowiec płożący "Limeglow", berberys "Tiny gold", nemezja "Kumquat" i "Pineapple", Trzmielina Fortune'a "Emerald'n'Gold", winobluszcz trojklapowy, wiciokrzew pomorski "Graham Thomas" oraz w donicach wysokich wezownica gwinejska "Laurentii".

Edytowane przez malgos2