malgos2 09.04.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Czeeeeee. Informuje, ze moj dziennik w formie blogowej DZIALA. :D:D Pozdrowienia dla Redakcji! Taki ze mnie lizus, a co? Duchuuuu, a Ty w ogole nie wiesz, jakie dymy Cie ominely... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.04.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 co za dymy w choliere?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Nic, nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 09.04.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Taaaaaaaaaaaa poniedziałku juz sie boję....będę mieć taki zapierdziel, że czasu na siku nie znajdę :mad: dzis ostatni dzień lenistwa Nieśmiało zaproponuje . Pampersa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Nieśmiało zaproponuje . Pampersa ? O matko, a Ty znowu o zboczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Malgos widzialam, ze cie odwiedzialam ostatnio w 1970 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 09.04.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 O matko, a Ty znowu o zboczeniach. Małgoś to ja nie wiedziałem , że ty masz jakiś pomysł na połączenie pampersa z seksem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.04.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Wpadłam się przywitać... Ale naprodukowaliście Lecę dalej budować i wykańczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Malgos widzialam, ze cie odwiedzialam ostatnio w 1970 roku Wiem, wiem... Dobre to jest. Małgoś to ja nie wiedziałem , że ty masz jakiś pomysł na połączenie pampersa z seksem:cool: Pomysl nie jest moj bynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 09.04.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) Ufff i ja cię znalazłam.Śliczne mieszkanko.A może wiesz jak znaleźć pozostałe wpisy brakuje mi ok 100.Klikam pokaż wszystkie wpisy-i nic sie nie wyświetla.Zgrozza!!!Tamto forum było 1000 razy lepsze.A skąd macie takie ładne emotikony?Jak je znaleźć?Pozdrawiam Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez lea** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ufff i ja cię znalazłam.Śliczne mieszkanko.A może wiesz jak znaleźć pozostałe wpisy brakuje mi ok 100.Klikam pokaż wszystkie wpisy-i nic sie nie wyświetla.Zgrozza!!!Tamto forum było 1000 razy lepsze.A skąd macie takie ładne emotikony?Jak je znaleźć?Pozdrawiam Chodzi Ci o Twoje posty? Niestety te, ktore napisalas przed zmianami sie nie pokazuja... Ladne emotikony robi sie tak: Forum - Operacje - Zaawansowane ustawienia - na dole zaznaczasz Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG. Piszac posta klikasz w "zaawansowana edycja". Et voila! Fajnie, ze wpadlas. Ja przed zmianami zapisalam sobie wszystkie watki, na ktorych mi zalezalo, wiec jesli kogos / czegos Ci brakuje to jest szansa, ze ja to juz mam zasubskrybowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 09.04.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Pomysl nie jest moj bynajmniej. Opowiesz mi o tym wieczorkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 09.04.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dzięki malgos2. za pomoc.Udało się.Chodzi mi o to że wczesniej na starym forum wchodząc na swój profil miałam wgląd do odpowiedzi na innych forach tzn do kogo pisałam co pisałam kiedy to było.A teraz tego watku nie mogę znaleźć.Czy już tego nie odzyskam na forum?Dzięki jesli odpiszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.04.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Małgoś pięny balkonik będziesz miała!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dzięki malgos2. za pomoc.Udało się.Chodzi mi o to że wczesniej na starym forum wchodząc na swój profil miałam wgląd do odpowiedzi na innych forach tzn do kogo pisałam co pisałam kiedy to było.A teraz tego watku nie mogę znaleźć.Czy już tego nie odzyskam na forum?Dzięki jesli odpiszesz. Jest cos takiego teraz po prawej stronie na samej gorze tam gdzie masz: witaj, wiadomosci, twoj profil, twoje posty... Inny system to na gorze kazdego watku masz "narzedzia watku" a w nich "subskrybuj". Potem masz to w: Forum - Szybkie Menu - Subskrypcje tematow. Jak sie pojawi nowy post to obok watku masz czerwona kulke ze strzalka - klikasz w nia i czytasz watek od momentu, w ktorym przestalas go sledzic. Małgoś pięny balkonik będziesz miała!!!! Dzieki, dzieki. To wszystko zasluga Kasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.04.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 teee laska... jak mnie nauczysz jak zrobic dziennikna blogu... z ograniczonym dostępem.... to nio.... powróci co zginęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 teee laska... jak mnie nauczysz jak zrobic dziennikna blogu... z ograniczonym dostępem.... to nio.... powróci co zginęło Wchodzisz w swoj profil i na samiuskim dole masz "dziennik budowy". Klikasz w to i pierwsze, co Ci wyskakuje to opcje prywatnosci. Tam mozesz udostepnic tylko znajomym albo komu chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.04.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 widziałam projekt balkonu pięknie będzie wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dzieki Lidziu. Mam nadzieje, ze sprostam, bo rosliny to nie moja specjalnosc... Dziennik w blogowej wersji mam podprawiony, link w podpisie. Bardzo mi sie wszystko podoba. Kazdy wpis ma swoj tytul, tagi, komentarze (zamiescilam tam kilka refleksji, ktore pozniej mnie naszly), faaaajnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.04.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 cześć Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts