Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ufff i ja cię znalazłam.Śliczne mieszkanko.A może wiesz jak znaleźć pozostałe wpisy brakuje mi ok 100.Klikam pokaż wszystkie wpisy-i nic sie nie wyświetla.Zgrozza!!!Tamto forum było 1000 razy lepsze.A skąd macie takie ładne emotikony?Jak je znaleźć?Pozdrawiam Edytowane przez lea**

Ufff i ja cię znalazłam.Śliczne mieszkanko.A może wiesz jak znaleźć pozostałe wpisy brakuje mi ok 100.Klikam pokaż wszystkie wpisy-i nic sie nie wyświetla.Zgrozza!!!Tamto forum było 1000 razy lepsze.A skąd macie takie ładne emotikony?Jak je znaleźć?Pozdrawiam

Chodzi Ci o Twoje posty? Niestety te, ktore napisalas przed zmianami sie nie pokazuja... Ladne emotikony robi sie tak: Forum - Operacje - Zaawansowane ustawienia - na dole zaznaczasz Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG. Piszac posta klikasz w "zaawansowana edycja". Et voila!

Fajnie, ze wpadlas. Ja przed zmianami zapisalam sobie wszystkie watki, na ktorych mi zalezalo, wiec jesli kogos / czegos Ci brakuje to jest szansa, ze ja to juz mam zasubskrybowane.

Dzięki malgos2.:yes: za pomoc.Udało się.Chodzi mi o to że wczesniej na starym forum wchodząc na swój profil miałam wgląd do odpowiedzi na innych forach tzn do kogo pisałam co pisałam kiedy to było.A teraz tego watku nie mogę znaleźć.Czy już tego nie odzyskam na forum?Dzięki jesli odpiszesz.:)

Dzięki malgos2.:yes: za pomoc.Udało się.Chodzi mi o to że wczesniej na starym forum wchodząc na swój profil miałam wgląd do odpowiedzi na innych forach tzn do kogo pisałam co pisałam kiedy to było.A teraz tego watku nie mogę znaleźć.Czy już tego nie odzyskam na forum?Dzięki jesli odpiszesz.:)

Jest cos takiego teraz po prawej stronie na samej gorze tam gdzie masz: witaj, wiadomosci, twoj profil, twoje posty... Inny system to na gorze kazdego watku masz "narzedzia watku" a w nich "subskrybuj". Potem masz to w: Forum - Szybkie Menu - Subskrypcje tematow. Jak sie pojawi nowy post to obok watku masz czerwona kulke ze strzalka - klikasz w nia i czytasz watek od momentu, w ktorym przestalas go sledzic.

Małgoś pięny balkonik będziesz miała!!!!

Dzieki, dzieki. To wszystko zasluga Kasi. ;)

teee laska... jak mnie nauczysz jak zrobic dziennikna blogu... z ograniczonym dostępem.... to nio.... powróci co zginęło :D

Wchodzisz w swoj profil i na samiuskim dole masz "dziennik budowy". Klikasz w to i pierwsze, co Ci wyskakuje to opcje prywatnosci. Tam mozesz udostepnic tylko znajomym albo komu chcesz.

Dzieki Lidziu. Mam nadzieje, ze sprostam, bo rosliny to nie moja specjalnosc...

Dziennik w blogowej wersji mam podprawiony, link w podpisie. Bardzo mi sie wszystko podoba. Kazdy wpis ma swoj tytul, tagi, komentarze (zamiescilam tam kilka refleksji, ktore pozniej mnie naszly), faaaajnie jest.