malgos2 09.04.2010 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Czesc Ci. I... wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.04.2010 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 czesc, myslalam ze nie spisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Nie spie jeszcze ale prawie. Co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.04.2010 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 karmilam mala, i wpadlam zobaczyc co u Was, kurde przejde na butelke jak tylko szybko sie da, bo to jest latwe i przyjemne i nic nie boli:D no i napic sie mozna dzis mnie tak ciagnelo do fajek, ze chcialam wyjsc i zapalic, bo mam 24 godz. spokoju z karmieniem, wiec chcialam sobie zakurzyc, moze jutro... spadam spac i Ty tez idz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.04.2010 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Anja, mozesz isc na kompromis i probowac sciagac pokarm i karmic butelka, ale nie za dlugo, bo wiesz... Ja czekam. Paaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.04.2010 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 cze Wpadam tylko się przywitać i spadam Ja na razie nie ogarniam nowego FM bo tylko dwa razy ograniczyłam sie (z barku czasu ) do znalezienia własnych komentarzy Strasznie okropnie tęsknię, żyję jak zakonnica, kude, praca, wyrzeczenia i praca. tak dla odmiany BUZIAKI WIELKIE dla wszystkich co byście se nie myślały zołzy że mam was gdzieś. Głęboko. No...mam... Przyznaję... Gdzieś. Dokładnie to ...w sercu Niestety call of duty wzywa. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.04.2010 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 (edytowane) coś mi się zdublowało ... Pewnie z braku obecności teraz FM mnie dubluje... pewnie dla równowagi w przyrodzie... ; )W końcu nawet i wariatów nam w społeczeństwie trzeba Edytowane 10 Kwietnia 2010 przez madmegs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.04.2010 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Nie lam sie, my Cie tez tam mamy, a Jonaszek... do dzisiaj wspomina ciocie Magde (i jej paluszki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.04.2010 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Anja......masz silną wole, masz silną wolę....masz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.04.2010 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Anja......masz silną wole, masz silną wolę....masz...... Dzin z tonikiem w szklance. Dobra, ideeeee. Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.04.2010 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 (edytowane) buhahhahahah Już uwierzę że Jonasz dał się nabrać na paluszki w obliczu niepilnowanego schabu Edzi ( bo Twój to ja osobiście zeżarłam i pilnowałam czy nikt mi nie wyjada ;D ,zresztą w Edzinkowej świni też miałam swój udział, ale cząstkowy tylko - z braku miejsca z zażenowaniem dodam... ) Co tam wogóle, sorki, ale nie mam czasu czytać wstecz tych tysiąc pińcet sto dziewińcet stron Poczytam, nie bój żaby... ale innym razem jak rzucałyście na mnie kalumnie, to zapierdzielać usuwać posty albo szykować tłumaczenia hahahahahhah Edytowane 10 Kwietnia 2010 przez madmegs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.04.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Dzien dobry sie z Panstwem w tym dniu historycznym. Magda, on szalal za tymi paluszkami tak, ze jak widzial to miauczal miau, miau, miau, stawial slupki i takie tam. Szajba normalnie, nomen omen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.04.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.04.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Heeeej. Magda wiesz co... zrobilam tak w tym nowym dzienniku, ze wkleilam link do Twojego profilu w tym poscie o kuchni. Moze tak byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.04.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Heeeej. Magda wiesz co... zrobilam tak w tym nowym dzienniku, ze wkleilam link do Twojego profilu w tym poscie o kuchni. Moze tak byc? Ekstra:cool: Ale sobie super ten dziennik zrobiłaś. Też bym chciała mieć dziennik. Pewnie bym na forum więcej czasu spędzała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.04.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Ekstra:cool: Ale sobie super ten dziennik zrobiłaś. Też bym chciała mieć dziennik. Pewnie bym na forum więcej czasu spędzała:D No wiesz, ja tez nie buduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 10.04.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Przeprowadziłam się. Nie mam internetu tylko czasem gdzieś dopadnę. Nowe forum masakra, nie umiem wysłać ci priva z moim numerem telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.04.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 No wiesz, ja tez nie buduje. Ale ja nawet nie remontuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.04.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Przeprowadziłam się. Nie mam internetu tylko czasem gdzieś dopadnę. Nowe forum masakra, nie umiem wysłać ci priva z moim numerem telefonu Klikasz na malgos2 i tam Ci sie pokaze - wyslij wiadomosc. Chyba, ze masz skrzynke przepelniona (to mozliwe, bo odnalazly sie privy sprzed 2 lat...). A jak to nie zadziala to ja Ci sprobuje wyslac swoj. Fajnie, ze sie pokazalas, musimy sie zgwizdac koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.04.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Widze, ze masz skrzynke przepelniona. Oproznij ja - na dole pod wiadomosciami masz menu, ktore sie rozwija "wybrane wiadomosci" - mozesz je usunac w ten sposob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts