Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

karmilam mala, i wpadlam zobaczyc co u Was,

kurde przejde na butelke jak tylko szybko sie da, bo to jest latwe i przyjemne i nic nie boli:D

no i napic sie mozna ;)

dzis mnie tak ciagnelo do fajek, ze chcialam wyjsc i zapalic, bo mam 24 godz. spokoju z karmieniem, wiec chcialam sobie zakurzyc,

moze jutro...

spadam spac i Ty tez idz

cze :) Wpadam tylko się przywitać i spadam :(

Ja na razie nie ogarniam nowego FM bo tylko dwa razy ograniczyłam sie (z barku czasu ) do znalezienia własnych komentarzy :oops:

Strasznie okropnie tęsknię, żyję jak zakonnica, kude, praca, wyrzeczenia i praca. tak dla odmiany ;)

BUZIAKI WIELKIE dla wszystkich co byście se nie myślały zołzy że mam was gdzieś. Głęboko. ;)

No...mam... Przyznaję... Gdzieś.

Dokładnie to ...w sercu :)

Niestety call of duty wzywa. :(

Buziaki

buhahhahahah :) Już uwierzę że Jonasz dał się nabrać na paluszki w obliczu niepilnowanego schabu Edzi ( bo Twój to ja osobiście zeżarłam i pilnowałam czy nikt mi nie wyjada ;D ,zresztą w Edzinkowej świni też miałam swój udział, ale cząstkowy tylko - z braku miejsca z zażenowaniem dodam... )

Co tam wogóle, sorki, ale nie mam czasu czytać wstecz tych tysiąc pińcet sto dziewińcet stron ;)

Poczytam, nie bój żaby... ale innym razem :) jak rzucałyście na mnie kalumnie, to zapierdzielać usuwać posty albo szykować tłumaczenia ;) hahahahahhah

Edytowane przez madmegs

Heeeej. Magda wiesz co... zrobilam tak w tym nowym dzienniku, ze wkleilam link do Twojego profilu w tym poscie o kuchni. Moze tak byc?

Ekstra:cool:

Ale sobie super ten dziennik zrobiłaś. Też bym chciała mieć dziennik. Pewnie bym na forum więcej czasu spędzała:D

Przeprowadziłam się. Nie mam internetu tylko czasem gdzieś dopadnę. Nowe forum masakra, nie umiem wysłać ci priva z moim numerem telefonu

Klikasz na malgos2 i tam Ci sie pokaze - wyslij wiadomosc. Chyba, ze masz skrzynke przepelniona (to mozliwe, bo odnalazly sie privy sprzed 2 lat...). A jak to nie zadziala to ja Ci sprobuje wyslac swoj. ;) Fajnie, ze sie pokazalas, musimy sie zgwizdac koniecznie.