Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Małgos przyczłapałam do Ciebie po instruktaż jak przerzucić dziennik, moje próby to masakra, wstawiałam początkowo niekoniecznie w kolejności chronologicznej i teraz nie mogę tego pozmieniać. Mam same posty usunięte - na dodatek to już i innej beczki chrome nie wstawia mi buziek ;( I Twój przeniesiony dziennik nie jest cytatem - jak to zrobiłaś?

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzien dobry to All.

Małgos przyczłapałam do Ciebie po instruktaż jak przerzucić dziennik, moje próby to masakra, wstawiałam początkowo niekoniecznie w kolejności chronologicznej i teraz nie mogę tego pozmieniać. Mam same posty usunięte - na dodatek to już i innej beczki chrome nie wstawia mi buziek ;( I Twój przeniesiony dziennik nie jest cytatem - jak to zrobiłaś?

Niestety trzeba uwazac, zeby przerzucac dziennik od konca (teraz najnowsze wpisy sa na poczatku), chronologicznie. Jesli cos Ci sie nie zgadza to skopiuj wpis do worda czy gdzies, wywal go calkiem i napisz nowy w nowym dzienniku. Nie mam cytatow, bo usunelam "quote". Jak przerzucisz dziennik to bedziesz miec tez date aktualna, wiec ja oryginalne kopiowalam i wklejalam do wpisu.

W Chrome czasami trzeba chwile poczekac, zeby sie buzki pokazaly...

Admin pisał,że będą przenosić dzienniki :)

bry

No wlasnie. Podobno. Tyle, ze ja pozmienialam sobie rzeczy, podprawilam, powstawialam linki, daty... Jak Ci przeniosa sami to nie wiesz, jak to bedzie wygladalo a byc moze edytowanie zajmie Ci tyle samo czasu co przerzucanie.... Chyba, ze komus nie zalezy albo ma jakas masakryczna ilosc wpisow.

O rany, to chyba jednak za dużo jak dla mnie - tyle czasu nie mam A jak malka mówi, że przerzucać będą to może sobie dam spokój Jedną zaletą jest szybkość ładowania zdjęć po przeklejeniu ich na nowo - tylko jak długo tak będzie, jak większość zacznie wrzucać z kompów to w końcu i FM się zatka ?

Właśnie próbowałam przekleić ostatni post i masakra z tymi zdjęciami (pokazuje tylko odnośnik do zdjęcia :( ) Dam sobie siana, za dwa tygodnie mam nadzieję moderatorzy dojdą do rozumu i dzienniki też ożyją - to znaczy zmieniłam sobie podpis, dziennik działa, tylko masakrycznie długo ładują się zdjęcia... można się mokrą szmatą :(

Właśnie próbowałam przekleić ostatni post i masakra z tymi zdjęciami (pokazuje tylko odnośnik do zdjęcia :( ) Dam sobie siana, za dwa tygodnie mam nadzieję moderatorzy dojdą do rozumu i dzienniki też ożyją - to znaczy zmieniłam sobie podpis, dziennik działa, tylko masakrycznie długo ładują się zdjęcia... można się mokrą szmatą :(

Ale czekaj... Pokazuje odnosnik do zdjecia, ktore jest gdzie? Bo jesli na serwerze FM to faktycznie, to sie dlugo laduje. Ale jesli masz gdzies na zewnetrznym serwerze to sie powinno ladowac normalnie, jak zawsze.