Gosiek33 11.04.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Małgos przyczłapałam do Ciebie po instruktaż jak przerzucić dziennik, moje próby to masakra, wstawiałam początkowo niekoniecznie w kolejności chronologicznej i teraz nie mogę tego pozmieniać. Mam same posty usunięte - na dodatek to już i innej beczki chrome nie wstawia mi buziek ;( I Twój przeniesiony dziennik nie jest cytatem - jak to zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Dzien dobry to All. Małgos przyczłapałam do Ciebie po instruktaż jak przerzucić dziennik, moje próby to masakra, wstawiałam początkowo niekoniecznie w kolejności chronologicznej i teraz nie mogę tego pozmieniać. Mam same posty usunięte - na dodatek to już i innej beczki chrome nie wstawia mi buziek ;( I Twój przeniesiony dziennik nie jest cytatem - jak to zrobiłaś? Niestety trzeba uwazac, zeby przerzucac dziennik od konca (teraz najnowsze wpisy sa na poczatku), chronologicznie. Jesli cos Ci sie nie zgadza to skopiuj wpis do worda czy gdzies, wywal go calkiem i napisz nowy w nowym dzienniku. Nie mam cytatow, bo usunelam "quote". Jak przerzucisz dziennik to bedziesz miec tez date aktualna, wiec ja oryginalne kopiowalam i wklejalam do wpisu. W Chrome czasami trzeba chwile poczekac, zeby sie buzki pokazaly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Admin pisał,że będą przenosić dzienniki bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.04.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ohoho... ..forum przestało mnie powiadamiać o nowych wpisach! raz sobie człowiek wyjedzie, a tu mu podstępnie znikają subskrypcje! ...ale przynajmniej Chrome działa, aż furczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.04.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Admin pisał,że będą przenosić dzienniki bry znaczy - gdzie? Do tego bloga?? to mi się teraz wszystko wymiesza... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 no do bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Admin pisał,że będą przenosić dzienniki bry No wlasnie. Podobno. Tyle, ze ja pozmienialam sobie rzeczy, podprawilam, powstawialam linki, daty... Jak Ci przeniosa sami to nie wiesz, jak to bedzie wygladalo a byc moze edytowanie zajmie Ci tyle samo czasu co przerzucanie.... Chyba, ze komus nie zalezy albo ma jakas masakryczna ilosc wpisow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 mnie nie zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 zainstalowałam operę bombastic struś pędziwiatr normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.04.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 O rany, to chyba jednak za dużo jak dla mnie - tyle czasu nie mam A jak malka mówi, że przerzucać będą to może sobie dam spokój Jedną zaletą jest szybkość ładowania zdjęć po przeklejeniu ich na nowo - tylko jak długo tak będzie, jak większość zacznie wrzucać z kompów to w końcu i FM się zatka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ja mam zdjecia tam gdzie mialam. Nie ufam az tak systemowi, na ktory nie mam wplywu. Z photobucketa zawsze moge zdjecie usunac, a tu... no nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.04.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Właśnie próbowałam przekleić ostatni post i masakra z tymi zdjęciami (pokazuje tylko odnośnik do zdjęcia ) Dam sobie siana, za dwa tygodnie mam nadzieję moderatorzy dojdą do rozumu i dzienniki też ożyją - to znaczy zmieniłam sobie podpis, dziennik działa, tylko masakrycznie długo ładują się zdjęcia... można się mokrą szmatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Właśnie próbowałam przekleić ostatni post i masakra z tymi zdjęciami (pokazuje tylko odnośnik do zdjęcia ) Dam sobie siana, za dwa tygodnie mam nadzieję moderatorzy dojdą do rozumu i dzienniki też ożyją - to znaczy zmieniłam sobie podpis, dziennik działa, tylko masakrycznie długo ładują się zdjęcia... można się mokrą szmatą Ale czekaj... Pokazuje odnosnik do zdjecia, ktore jest gdzie? Bo jesli na serwerze FM to faktycznie, to sie dlugo laduje. Ale jesli masz gdzies na zewnetrznym serwerze to sie powinno ladowac normalnie, jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.04.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 czesc wszystkim, u was tez taka paskudna pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 nooo jest tak se... ciut słonka... ale i chmury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Zimno i pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.04.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ale czekaj... Pokazuje odnosnik do zdjecia, ktore jest gdzie? Bo jesli na serwerze FM to faktycznie, to sie dlugo laduje. Ale jesli masz gdzies na zewnetrznym serwerze to sie powinno ladowac normalnie, jak zawsze. Na ImageShack i zawsze było ok ale kaszanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Na ImageShack i zawsze było ok ale kaszanka Weszlam do Ciebie i faktycznie - te pierwsze sie dosc wolno otwieraja, ale nie jest az tak zle... Moze te najwieksze maja za duzy rozmiar? W sensie piksli, nie wymiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.04.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ba, kiedy do tej pory chodziły nie najgorzej ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ba, kiedy do tej pory chodziły nie najgorzej ;( Poczekaj, az wszystko wroci do normy. Moze to chwilowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts