Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kachna a gdzie znikasz?

Malgos a jak zrobic zeby jak przychodza powiadomienia, nie otwieraly mi sie komenty kilka stron wstecz (najprawdopodobniej w miejscu w którym subskrybowalam watek. najczesciej sa to zyczenia wielkanocne od MonikiC:lol2:

szlag mnie trafi

Kurcze, ja nie uzywam powiadomien, tylko otwieram liste subskrypcji i stamtad wchodze...

Kachna a gdzie znikasz?

Malgos a jak zrobic zeby jak przychodza powiadomienia, nie otwieraly mi sie komenty kilka stron wstecz (najprawdopodobniej w miejscu w którym subskrybowalam watek. najczesciej sa to zyczenia wielkanocne od MonikiC:lol2:

szlag mnie trafi

a widzisz bo to najszczersze zyczenia pod słońcem :)

Dzień dobry.

Cześć Małgoś :)

Melduje, że zaglądam do Was czasem, ale za cholerę nie wiem co i jak, forum chodzi mi na zwolnionych obrotach i wogóle dooopa :(

Żeby mi się coś otworzyło, to muszę czekać kilka minut, aż mi się odechciewa pisać..

Wyprobuj Google Chrome. A w ogole to czesc Ania. :)

Inną przeglądarkę??

Cześć Małgosiu :)

Siedzę wiesz gdzie..

I zastanawiam się do czego doprowadzi zaś ta pyskówka..

Coraz dziwniejsi przychodzą ludzie na to forum..

Taaak. Sciagnij sobie... http://www.google.pl/chrome/?installdataindex=nosearch&hl=pl&brand=CHMB&utm_campaign=pl&utm_source=pl-ha-emea-pl-sk&utm_medium=ha

Nie przejmuj sie Ania, damy sobie rade. W nowym forum jest funkcja "ignoruj" oraz "rezygnuj z subskrypcji watku" - juz mnie to kilka razy przed skokiem cisnienia uchronilo... ;)

A wiesz, że nawet mam ściągniętą tą przeglądarkę :)

Jest na pulpicie, tylko jakoś się przyzwyczaiłam do IE.

Małgosia, nie mam o niczym teraz pojęcia, nie wiem, jak dodać zdjęcie, jak wysłać pw, bo mi nie wychodzi itd.

Zdjecia dodajesz tak jak zawsze jesli masz je na jakims serwerze... Jesli ze swojego kompa to idz do Brazy, tam ona gdzies pisze, jak to zrobic. Generalnie idziesz w zaawansowana edycje - klikasz w zalacznik (spinacz), albo jesli masz cos na picassie to we "wstaw grafike". Priva wysylasz klikajac na nazwe czyjas - wyskakuje Ci okienko z opcjami, tylko najpierw wyczysc sobie skrzynke, bo wrocily privy sprzed 2 lat i kazdy ma na dzien dobry zapchana. Jak by co to przeszukaj pomocowe watki, jest ich duzo albo pytaj to Ci powiemy zaraz.