kachna28 11.04.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam sie i żegnam -znowu na kilka dni... To Forum mnie tak wk..a, że chyba całkiem zrezygnuję z bywania na nim.. ale Was jeszcze lubię Papatki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.04.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Kachna a gdzie znikasz? Malgos a jak zrobic zeby jak przychodza powiadomienia, nie otwieraly mi sie komenty kilka stron wstecz (najprawdopodobniej w miejscu w którym subskrybowalam watek. najczesciej sa to zyczenia wielkanocne od MonikiC:lol2: szlag mnie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Kachna a gdzie znikasz? Malgos a jak zrobic zeby jak przychodza powiadomienia, nie otwieraly mi sie komenty kilka stron wstecz (najprawdopodobniej w miejscu w którym subskrybowalam watek. najczesciej sa to zyczenia wielkanocne od MonikiC:lol2: szlag mnie trafi Kurcze, ja nie uzywam powiadomien, tylko otwieram liste subskrypcji i stamtad wchodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.04.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Kachna a gdzie znikasz? Malgos a jak zrobic zeby jak przychodza powiadomienia, nie otwieraly mi sie komenty kilka stron wstecz (najprawdopodobniej w miejscu w którym subskrybowalam watek. najczesciej sa to zyczenia wielkanocne od MonikiC:lol2: szlag mnie trafi a widzisz bo to najszczersze zyczenia pod słońcem Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ja też... a ta czerwona kropka przy liści subskrypcji przenosi cię do ostatnio przeczytanego postu i pokazuje wszystkie nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.04.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 a gdzie jest ta lista subskrybcji? kurde glupia jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Forum - Szybkie Menu - Lista subskrypcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Cześć Małgoś Melduje, że zaglądam do Was czasem, ale za cholerę nie wiem co i jak, forum chodzi mi na zwolnionych obrotach i wogóle dooopa Żeby mi się coś otworzyło, to muszę czekać kilka minut, aż mi się odechciewa pisać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Cześć Małgoś Melduje, że zaglądam do Was czasem, ale za cholerę nie wiem co i jak, forum chodzi mi na zwolnionych obrotach i wogóle dooopa Żeby mi się coś otworzyło, to muszę czekać kilka minut, aż mi się odechciewa pisać.. Wyprobuj Google Chrome. A w ogole to czesc Ania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Inną przeglądarkę?? Cześć Małgosiu Siedzę wiesz gdzie.. I zastanawiam się do czego doprowadzi zaś ta pyskówka.. Coraz dziwniejsi przychodzą ludzie na to forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Inną przeglądarkę?? Cześć Małgosiu Siedzę wiesz gdzie.. I zastanawiam się do czego doprowadzi zaś ta pyskówka.. Coraz dziwniejsi przychodzą ludzie na to forum.. Taaak. Sciagnij sobie... http://www.google.pl/chrome/?installdataindex=nosearch&hl=pl&brand=CHMB&utm_campaign=pl&utm_source=pl-ha-emea-pl-sk&utm_medium=ha Nie przejmuj sie Ania, damy sobie rade. W nowym forum jest funkcja "ignoruj" oraz "rezygnuj z subskrypcji watku" - juz mnie to kilka razy przed skokiem cisnienia uchronilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.04.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 cześć Małgosiu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 cześć Małgosiu!!! Czeeeesc. Co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 A wiesz, że nawet mam ściągniętą tą przeglądarkę Jest na pulpicie, tylko jakoś się przyzwyczaiłam do IE. Małgosia, nie mam o niczym teraz pojęcia, nie wiem, jak dodać zdjęcie, jak wysłać pw, bo mi nie wychodzi itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 A wiesz, że nawet mam ściągniętą tą przeglądarkę Jest na pulpicie, tylko jakoś się przyzwyczaiłam do IE. Małgosia, nie mam o niczym teraz pojęcia, nie wiem, jak dodać zdjęcie, jak wysłać pw, bo mi nie wychodzi itd. Zdjecia dodajesz tak jak zawsze jesli masz je na jakims serwerze... Jesli ze swojego kompa to idz do Brazy, tam ona gdzies pisze, jak to zrobic. Generalnie idziesz w zaawansowana edycje - klikasz w zalacznik (spinacz), albo jesli masz cos na picassie to we "wstaw grafike". Priva wysylasz klikajac na nazwe czyjas - wyskakuje Ci okienko z opcjami, tylko najpierw wyczysc sobie skrzynke, bo wrocily privy sprzed 2 lat i kazdy ma na dzien dobry zapchana. Jak by co to przeszukaj pomocowe watki, jest ich duzo albo pytaj to Ci powiemy zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.04.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Małgoś ciężki weekend .....ciężko wszystko szło...ale odstresowacz szkółkę zaliczyłam i dziś mimo niedzieli pieliłam i sadziłam... i o koicie biednym cały czas myślę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Małgoś ciężki weekend .....ciężko wszystko szło...ale odstresowacz szkółkę zaliczyłam i dziś mimo niedzieli pieliłam i sadziłam... i o koicie biednym cały czas myślę.... Bedzie dobrze, na pewno w koncu znajdzie dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.04.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 wierzę w to....bardzo....ostatnie dni przeglądałam inne historie...weekend przerwał to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Noooo, historii jest mnostwo, w zasadzie kazdy watek to jakas biedula... A takie fajne sa kociska tam niektore, ze chcialoby sie wziac prawie wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.04.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 chciałabym ,ale nie mogę...i w tym problem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts