Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sa tez ubezpieczenia od kradziezy budowy ale teren musi byc ogrodzony i oswietlony i porzadnie pozamykany, przerabialam taka opcje bo mialam ubezpieczenie z banku ktore obejmowalo tylko zdarzenia losowe

ale do domu nie może byc dostępu z zewnątrz, więc nawet szczelina między dachem i scianą kolankową wyklucza takie ubezpieczenie :(

No właśnie próbowałam i nic z tego, dlatego pytam.

Wcześniej nie było tym problemu.

A co sie dzieje jak edytujesz?

Zapytaj w tym watku: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158183-Jak-to-zrobi%C4%87-.....-na-nowym-Forum&p=4063904#post4063904 Ponury odpowiada...

Moze sa ubezpieczyciele, którzy przymykają oko na akie rzeczy - mój był stanowczy.....a dziś przyszla kolejna składka do zapłaty ......czyli co ubezpieczają, uszkodzenia z powodu huraganu , trzęsienia ziemi i powodzi......u nas mało prawdopodobne...a ubezpieczenie musi być

Moze sa ubezpieczyciele, którzy przymykają oko na akie rzeczy - mój był stanowczy.....a dziś przyszla kolejna składka do zapłaty ......czyli co ubezpieczają, uszkodzenia z powodu huraganu , trzęsienia ziemi i powodzi......u nas mało prawdopodobne...a ubezpieczenie musi być

ubezpieczyciele raczej oka nie przymykają, najwyżej agenci....

mogę wleźć z miarką i zmierzyć...ale na tyle duża,że można coś przez nią wrzucić,może słoń nie przejdzie, ale mala foczka ;)

Elenka, czepiasz się, jak zwał tak zwał, o tą samą cholere chodzi ;)

mogę wleźć z miarką i zmierzyć...ale na tyle duża,że można coś przez nią wrzucić,może słoń nie przejdzie, ale mala foczka ;)

Elenka, czepiasz się, jak zwał tak zwał, o tą samą cholere chodzi ;)

niekoniecznie :) agent dąży do sprzedaży, czasem przymykając oko na "drobiazgi", bo ma z tego prowizję, ale samo towarzystwo już takie niefrasobliwe nie jest, bo każda wypłata roszczenia uszczupla budżet firmy:)

przyszło mi pracować w branży, i troszkę poznałam pewne mechanizmy:oops:

A co sie dzieje jak edytujesz?

Zapytaj w tym watku: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158183-Jak-to-zrobi%C4%87-.....-na-nowym-Forum&p=4063904#post4063904 Ponury odpowiada...

Wszystko mogę edytować w tym pierwszym poście ale tytułu nie.

Zapytam jutro, dzięki.

Teraz odpadam, męczy mnie trochę ta zmiana niestety, ciężko mi się jeszcze odnaleźć.