Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A propos ubezpieczeń:

przed wypłatą ubezpieczenia firmy najczęściej wysyłają rzeczoznawców i dopiero wtedy żądają dokumentów potwierdzających np. antywłamaniowość naszych drzwi. Druga sprawa, dotycząca głównie domków- właściwie wszystkie firmy ubezp. to stosują: w standardzie jest ubezp. od uderzenia pioruna, ale dotyczy to bezpośredniego uderzenia w przedmiot ubezpieczenia !!! tzn, że piorun musi uderzyć nam bezpośrednio w tv :jawdrop: zeby ubezpiecznie zadziałało trzeba sobie dokupić pakiecik różnie nazywany: np. pośrednie uderzenie pioruna, przepięciowy itp.

Warto mieć jeszcze ubezpieczenie od mrozowego pękania rur- przekonali się o tym moi znajomi w te ferie zimowe- remont na 90 tysi.

Dzien dobry bardzo (gdyby nie ten Wawel.... ).

puk puk, malgos ja z pytaniem do ciebie. wiola mie przysłała;)małe zdjecia mam a kiedyś duże były. może wiesz dlaczego. dodam,że nie da się ich powiekszyć w albumie . album mam na onecie:D

Witaj kwartet w komentach. :) Jestes pewna, ze dobry kod przyklejasz, ze nie przyklejasz miniatury? Dziewczyny mowily, ze przed wyslaniem posta robi sie podglad i wtedy jak najedziesz na zdjecie to z lewej pokazuje sie olowek, ktory pozwala Ci je powiekszyc, ale nie wiem, czy to dziala tez jak masz zdjecie w zewnetrznym albumie... Sprobuj.

A propos ubezpieczeń:

przed wypłatą ubezpieczenia firmy najczęściej wysyłają rzeczoznawców i dopiero wtedy żądają dokumentów potwierdzających np. antywłamaniowość naszych drzwi. Druga sprawa, dotycząca głównie domków- właściwie wszystkie firmy ubezp. to stosują: w standardzie jest ubezp. od uderzenia pioruna, ale dotyczy to bezpośredniego uderzenia w przedmiot ubezpieczenia !!! tzn, że piorun musi uderzyć nam bezpośrednio w tv :jawdrop: zeby ubezpiecznie zadziałało trzeba sobie dokupić pakiecik różnie nazywany: np. pośrednie uderzenie pioruna, przepięciowy itp.

Warto mieć jeszcze ubezpieczenie od mrozowego pękania rur- przekonali się o tym moi znajomi w te ferie zimowe- remont na 90 tysi.

Masakra, co Ty tu mowisz... Nigdy sie tym nie interesowalam, ale chyba musze zaczac zadawac pytania...