malgos2 13.04.2010 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Winko pije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.04.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 a Ten znowu swoje...Duch co Ci język tak zubożał? jednakofhosz kciolym sasnczyc ze slasakhi nie kaczki i sfuj tfuj jasyk majhiom ghost s naglhoffic:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.04.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 ale że jak ? a już nic Odpowiadałam Duchowi, zanim się wysłało, to już Twoja odpowiedź była pierwsza i moja dotyczy nie wiadomo czego.. Na drugi raz muszę użyć cytatu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.04.2010 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 a już nic Odpowiadałam Duchowi, zanim się wysłało, to już Twoja odpowiedź była pierwsza i moja dotyczy nie wiadomo czego.. Na drugi raz muszę użyć cytatu ... Teraz sa "multicytaty". Klikasz w to w kilku postach i "odpowiedz z cytatem". Faaaaajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 14.04.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 puk puk, malgos ja z pytaniem do ciebie. wiola mie przysłała;)małe zdjecia mam a kiedyś duże były. może wiesz dlaczego. dodam,że nie da się ich powiekszyć w albumie . album mam na onecie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 14.04.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 A propos ubezpieczeń: przed wypłatą ubezpieczenia firmy najczęściej wysyłają rzeczoznawców i dopiero wtedy żądają dokumentów potwierdzających np. antywłamaniowość naszych drzwi. Druga sprawa, dotycząca głównie domków- właściwie wszystkie firmy ubezp. to stosują: w standardzie jest ubezp. od uderzenia pioruna, ale dotyczy to bezpośredniego uderzenia w przedmiot ubezpieczenia !!! tzn, że piorun musi uderzyć nam bezpośrednio w tv zeby ubezpiecznie zadziałało trzeba sobie dokupić pakiecik różnie nazywany: np. pośrednie uderzenie pioruna, przepięciowy itp. Warto mieć jeszcze ubezpieczenie od mrozowego pękania rur- przekonali się o tym moi znajomi w te ferie zimowe- remont na 90 tysi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Dzien dobry bardzo (gdyby nie ten Wawel.... ). puk puk, malgos ja z pytaniem do ciebie. wiola mie przysłała;)małe zdjecia mam a kiedyś duże były. może wiesz dlaczego. dodam,że nie da się ich powiekszyć w albumie . album mam na onecie:D Witaj kwartet w komentach. Jestes pewna, ze dobry kod przyklejasz, ze nie przyklejasz miniatury? Dziewczyny mowily, ze przed wyslaniem posta robi sie podglad i wtedy jak najedziesz na zdjecie to z lewej pokazuje sie olowek, ktory pozwala Ci je powiekszyc, ale nie wiem, czy to dziala tez jak masz zdjecie w zewnetrznym albumie... Sprobuj. A propos ubezpieczeń: przed wypłatą ubezpieczenia firmy najczęściej wysyłają rzeczoznawców i dopiero wtedy żądają dokumentów potwierdzających np. antywłamaniowość naszych drzwi. Druga sprawa, dotycząca głównie domków- właściwie wszystkie firmy ubezp. to stosują: w standardzie jest ubezp. od uderzenia pioruna, ale dotyczy to bezpośredniego uderzenia w przedmiot ubezpieczenia !!! tzn, że piorun musi uderzyć nam bezpośrednio w tv zeby ubezpiecznie zadziałało trzeba sobie dokupić pakiecik różnie nazywany: np. pośrednie uderzenie pioruna, przepięciowy itp. Warto mieć jeszcze ubezpieczenie od mrozowego pękania rur- przekonali się o tym moi znajomi w te ferie zimowe- remont na 90 tysi. Masakra, co Ty tu mowisz... Nigdy sie tym nie interesowalam, ale chyba musze zaczac zadawac pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.04.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Teraz sa "multicytaty". Klikasz w to w kilku postach i "odpowiedz z cytatem". Faaaaajne. A do tego jeszcze nie doszłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.04.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Dzień dybry. Własnie przeleciałam wszystkie portale informacyjne. Klamka zapadła z tym Wawelem. Kurna chata, ale podnieśli ceny za nocleg na tę okoliczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.04.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 A co Madziu, jedziesz tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.04.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 A co Madziu, jedziesz tam? Cześć Aniu, na szczęście nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.04.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 tylko lakoniczne heyo przyszłam powiedziec, bo juz dawno nic nie kumkałam. Troche luzu by mi sie przydało, choc i tak nie nadrobię juz zaleglości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.04.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Cześć Aniu, na szczęście nie;) Będziemy obie oglądać relację w tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Czesc Mysza, dawno Cie nie bylo faktycznie. Dziewczyny, u mnie jest wystarczajaco duzo betonu, moze powinnam wynajmowac miejsca noclegowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 co do ubezpieczeń na czas budowy - ja zrezygnowałam jak mi facet powiedział że to działa tylko na rzeczy na stałe zamontowane. tzn. jakby mi kto kran wyrwał ze ściany to tak ale jak ukradną w pudełku to moja broszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Swieeeeetnieeeee. Rece opadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.04.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Dziewczyny, u mnie jest wystarczajaco duzo betonu, moze powinnam wynajmowac miejsca noclegowe? Małgosia, miałabys niezły zarobek , dobrze kombinujesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Małgosia, miałabys niezły zarobek , dobrze kombinujesz ... Ogloszenie na muratorze dam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.04.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Ogloszenie na muratorze dam... Ale dla swoich to miej litość, co .....................hmm, nepotyzmem zajeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Ale dla swoich to miej litość, co .....................hmm, nepotyzmem zajeżdża. Swoich zapraszam nieustannie i wciaz, a one nie chca przyjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts