DarioAS 14.04.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Ogloszenie na muratorze dam... zjedli by Cie tu niektórzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.04.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Swoich zapraszam nieustannie i wciaz, a one nie chca przyjechac. No dobra, wiem o co kaman. Będę w czerwcu (tego roku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 No dobra, wiem o co kaman. Będę w czerwcu (tego roku) Ooooo, to super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.04.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Hejka Kurde weekend do dupy Chciałam pojechać na zakupy i doopa blada. Ja tam nie wiem ale dla mnie robienie zakupów to nie jest jakaś uciecha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.04.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 dobry wieczór Monia nie mów znowu sklepy pozamykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Jasne. Masz siedziec w domu i plakac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.04.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Małgoś ja się już w życiu dosyć napłakałam i więcej nie mam zamiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Bezsens tej decyzji jest dla mnie porazajacy... Handlowcy maja drugi weekend w plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.04.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 a daj mi Małgoś spokój werwi mnie to z lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Nooo, moja kolezanka w Rylce zebami zgrzyta... Nie wiem, co maja sklepy do zaloby, ale widocznie jestesmy tak bogatym krajem, ze nas stac na zakaz handlu przez 4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.04.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 I tak by mieli w plecy. Koszty otwarcia wyższe niż zyski. Na mieście ruch słaby jak o katastrofie mówili wiec w czasie pogrzebu sądzę, że byłoby tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.04.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Małgoś, a Ty na weekend w Krakowie zostajesz? Ja bym wynajęła chatę i wyjechała gdzieś, gdzie takich tłumów nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 cze Jezus mario ale mnie dawno tu nie było Nawet nie próbuję nadrabiać zaległości... Całkiem już wypadłam z obiegu, bo wogóle nie kumam czemu dzisiaj są u Was nadal sklepy zamknięte :0 Znaczy wiem , że w niedzielę był zakaz handlu, ale post z "dzisiaj" znaczy że środa, tak? Czy mi się jakoś nie tak FM wyświetla? nie ogarniam tej kuwety... Poza tym melduję posłusznie że żyję, ale ledwo ledwo i strasznie ciekawa jestem co u Ciebie Małgoś i reszty "bandy" Spróbuję się przelecieć po Waszych podpisach i looknąć do dzienniczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 I tak by mieli w plecy. Koszty otwarcia wyższe niż zyski. Na mieście ruch słaby jak o katastrofie mówili wiec w czasie pogrzebu sądzę, że byłoby tak samo. Nie bylam akurat w miescie w tamten weekend wiec nie wiem jak bylo w Krakowie, natomiast w nastepna sobote bedzie ruch normalny... Florianska beda przechodzic tysiace ludzi. Nikt nic nie kupi, ale czynsz za ten weekend jest liczony tak samo. Ja wszystko rozumiem, ale wlasciciele sklepow tez maja dzieci. Jeszcze tylko prohibicji brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Małgoś, a Ty na weekend w Krakowie zostajesz? Ja bym wynajęła chatę i wyjechała gdzieś, gdzie takich tłumów nie będzie Ja pracuje i nie wychodze z domu... Czeeeeeeeeee Magda. Jak wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 mnie się pytasz? Hm...nie kumam, wszystko w sensie co? Bo ogólnie to bardzo kontrastowo. Zależy gdzie ucho bądź jaką inną część kadłuba przyłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 mnie się pytasz? Hm...nie kumam, wszystko w sensie co? Bo ogólnie to bardzo kontrastowo. Zależy gdzie ucho bądź jaką inną część kadłuba przyłożyć No w sensie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Nie bylam akurat w miescie w tamten weekend wiec nie wiem jak bylo w Krakowie, natomiast w nastepna sobote bedzie ruch normalny... Florianska beda przechodzic tysiace ludzi. Nikt nic nie kupi, ale czynsz za ten weekend jest liczony tak samo. Ja wszystko rozumiem, ale wlasciciele sklepow tez maja dzieci. Jeszcze tylko prohibicji brakuje... Ciiii, głupia, bo jeszcze wykrakasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Noooo faktycznie, mozna by sie tego spodziewac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.04.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 No my akurat mamy sklep więc wiem jak to wyglada. Ale moze to też zalezy od lokalizacji. W duzych miastach jak Kraków może wygląda to inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts