Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cze :)

Jezus mario ale mnie dawno tu nie było :o

Nawet nie próbuję nadrabiać zaległości...

Całkiem już wypadłam z obiegu, bo wogóle nie kumam czemu dzisiaj są u Was nadal sklepy zamknięte :0 Znaczy wiem , że w niedzielę był zakaz handlu, ale post z "dzisiaj" znaczy że środa, tak? Czy mi się jakoś nie tak FM wyświetla?

nie ogarniam tej kuwety... :bash:

Poza tym melduję posłusznie że żyję, ale ledwo ledwo ;) i strasznie ciekawa jestem co u Ciebie Małgoś i reszty "bandy" :D

Spróbuję się przelecieć 8) po Waszych podpisach i looknąć do dzienniczków :)

I tak by mieli w plecy. Koszty otwarcia wyższe niż zyski. Na mieście ruch słaby jak o katastrofie mówili wiec w czasie pogrzebu sądzę, że byłoby tak samo.

Nie bylam akurat w miescie w tamten weekend wiec nie wiem jak bylo w Krakowie, natomiast w nastepna sobote bedzie ruch normalny... Florianska beda przechodzic tysiace ludzi. Nikt nic nie kupi, ale czynsz za ten weekend jest liczony tak samo. Ja wszystko rozumiem, ale wlasciciele sklepow tez maja dzieci. Jeszcze tylko prohibicji brakuje...

Nie bylam akurat w miescie w tamten weekend wiec nie wiem jak bylo w Krakowie, natomiast w nastepna sobote bedzie ruch normalny... Florianska beda przechodzic tysiace ludzi. Nikt nic nie kupi, ale czynsz za ten weekend jest liczony tak samo. Ja wszystko rozumiem, ale wlasciciele sklepow tez maja dzieci. Jeszcze tylko prohibicji brakuje...

Ciiii, głupia, bo jeszcze wykrakasz :o ;)