Elena76 16.04.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 my też niedawno wróciliśmy z oblężonego hipermarketu.... najtłoczniej było na dziale monopolowym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.04.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 a wiecie, ze jak dobrze pójdzie to ja też będę miała okazję z Wami się spotkać u Nelli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.04.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 a wiecie, ze jak dobrze pójdzie to ja też będę miała okazję z Wami się spotkać u Nelli? Cze małgoś, sen mi z powiek spędzasz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.04.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Małgoś, gratuluję 500-tki !!! :D , na którą się nie załapałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2010 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Czeeee Kochane. Lidzia, nie przejmuj sie - wazne ze wpadlas. Nelka, Ty mi tez tymi zmianami terminu spedzasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Ja dzień dobry mówię i znikam Buziaczki tylko zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.04.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Małgoś, był juz u ciebie secret servis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.04.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Malgos -nie ewakuowałaś się z Krakowa na ten weekend? bo chyba sajgon straszny będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.04.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 ooo a ja przegapilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.04.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Dzien dobry. Na razie slysze tylko auta na sygnale ciagle, ale nikt mnie nie odwiedzil, za daleko jestem... Mam kolezanke na Straszewskiego, ta to ma przechlapane. Za kazdym razem jak papiez przyjezdzal to sie jej pytali jaki jest jej stosunek do papieza, a teraz to nie wiem co powie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.04.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 a teraz to nie wiem co powie... To moze niech lepiej milczy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 dzień dobry u nas za to policja od drzwi do drzwi chodzi i dzieci sprawdza ciekawe kiedy do mnie dotrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.04.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 dzień dobry u nas za to policja od drzwi do drzwi chodzi i dzieci sprawdza ciekawe kiedy do mnie dotrą Po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 własnie przed chwilą byli:lol: Małgoś to w zwiazku z tym znalezionym zabitym dzieciaczkiem:( mają liste dzieci i chodzą i sprawdzają czy dziecko jest w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.04.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 no. tylko chlopcow w podobnym wieku. swoją drogą dla mnie to bez sensu. przecież zawsze można podstawić cudze sprawdzają jakoś tożsamość takiego malca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.04.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 własnie przed chwilą byli:lol: Małgoś to w zwiazku z tym znalezionym zabitym dzieciaczkiem:( mają liste dzieci i chodzą i sprawdzają czy dziecko jest w domu Tym znalezionym nad rzeka? O matko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Ewuś no niby można ale musiałabyś wiedzieć kiedy akurat do Ciebie przyjdą żeby się przygotować a oni wpadają bez zapowiedzi u mnie sprawdzać nie musieli tożsamosci bo jak otwarłam domofon to moje Młode sobie drzwi i w rajtuzkach na schody witać poleciało;) tak Małgoś tego znalezionego u nas w pracy też porozwieszali zdjęcia Maluszka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.04.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Czeeee Kochane. Lidzia, nie przejmuj sie - wazne ze wpadlas. Nelka, Ty mi tez tymi zmianami terminu spedzasz... Na razie nic jeszcze nie zmieniłam. Zapytałam tylko, czy gdyby termin uległ zmianie to Ci, którym obecny termin spasował, daliby radę przyjechać. No a pomysł na zmianę wziął się z powodu osób z Warszawy i okolic, bo wiesz, że mają być u Efi? I to jest jedyna szansa, żeby być też u mnie. Inaczej nie przyjadą No, a z drugiej strony chcę żebyś Ty była, a wiem, że w sobotę będzie Ci ciężko A może jednak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.04.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Nelli, nie sugeruj sie mna Kochana. Przeciez beze mnie impreza sie nie zawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.04.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Nelli, nie sugeruj sie mna Kochana. Przeciez beze mnie impreza sie nie zawali. Zawali to za mało powiedziane. Ona d....nie z wielkim hukiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts