Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś, ale ci fajnie :D Ja natomiast w połowie czerwca wybieram się na wewczasy na Kos :lol: Całe szczęście mój M nie boi się latać samolotem. Ja też się nie bałam, ale odkąd mam dzieci, to się jednak trochę cykam :oops:.

Tak calkiem nie boi sie tylko idiota. Wiadomo, ze poki wszystko idzie dobrze to jest fajnie, ale jak ostatnio ladowalismy w Londynie jesienia, w chmurach napierdzielal snieg i grad, burza z piorunami, na dole ulewny deszcz, wiatr... Siedzielismy w pierwszym rzedzie - z przodu tak nie trzepie, ale i tak sie balam, ze easyjet nie da rady. W sumie najmniej sie boje jak lece do Stanow - nie trzepie tak, bo to wielki samolot i rzadko sa jakies straszne turbulencje na tej trasie.

Ale Magda boi sie, bo lecial i juz wie, ze sie boi, czy boi sie na zapas?

Gosia, leciał i chyba się nie bał, więc boi się na zapas. Ostatnio było kilka katastrof i On już wie, że następna będzie z jego udziałem;)

Gosia, leciał i chyba się nie bał, więc boi się na zapas. Ostatnio było kilka katastrof i On już wie, że następna będzie z jego udziałem;)

Jesli sie nie lata jakims strasznym zlomem albo gdzies do dziwnych krajow to nie ma sie czego bac. Najwyzej sie bedzie wodowalo jak w NY na Hudson... ;)

Małgoś, ale ci fajnie :D Ja natomiast w połowie czerwca wybieram się na wewczasy na Kos :lol: Całe szczęście mój M nie boi się latać samolotem. Ja też się nie bałam, ale odkąd mam dzieci, to się jednak trochę cykam :oops:.

KOS jak Kostaryka? Jeśli tak to zazdraszczam, marzę żeby tam wrócić z plecakiem...ech

Malgos to w Lądku też poszalejesz na zakupach:cool:

nie :(

Od 30.11.2008 dokladnie rzecz biorac. :(

Dzień dobry:-)

Dzien dobry czesc i czolem. :)

KOS jak Kostaryka? Jeśli tak to zazdraszczam, marzę żeby tam wrócić z plecakiem...ech

Malgos to w Lądku też poszalejesz na zakupach:cool:

Kurcze nie mam z czym szalec, ale wlasnie sie zastanawiam nad sklepem Muji i moze gdzies jeszcze wdepne...

Oooo, Marta zawsze przygotowana. :cool:

dzień dobry

Małgoś w porównaniu ze mną to chwilka ale to dobrze że Go zobaczysz:)

Tez sie ciesze bardzo. :)

Małgosia, Ty to masz fajnie :D

To wpadniesz na kawę do mnie przed czy po wycieczce? :p

Mysle, mysle intensywnie. :) Ale chyba po, dobra? ;)

Hi, no cóż, nigdy nie byłam mocna z geografii :lol: człowiek się uczy całe zycie, dzieki :cool:

Spoko. Kos czy Kostaryka - tez ladnie. ;)

Dzien dobry to All.