malgos2 20.04.2010 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Czeeee, zagladaj czesciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.04.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Małgoś, ale ci fajnie Ja natomiast w połowie czerwca wybieram się na wewczasy na Kos Całe szczęście mój M nie boi się latać samolotem. Ja też się nie bałam, ale odkąd mam dzieci, to się jednak trochę cykam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2010 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Małgoś, ale ci fajnie Ja natomiast w połowie czerwca wybieram się na wewczasy na Kos Całe szczęście mój M nie boi się latać samolotem. Ja też się nie bałam, ale odkąd mam dzieci, to się jednak trochę cykam . Tak calkiem nie boi sie tylko idiota. Wiadomo, ze poki wszystko idzie dobrze to jest fajnie, ale jak ostatnio ladowalismy w Londynie jesienia, w chmurach napierdzielal snieg i grad, burza z piorunami, na dole ulewny deszcz, wiatr... Siedzielismy w pierwszym rzedzie - z przodu tak nie trzepie, ale i tak sie balam, ze easyjet nie da rady. W sumie najmniej sie boje jak lece do Stanow - nie trzepie tak, bo to wielki samolot i rzadko sa jakies straszne turbulencje na tej trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 20.04.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Ale Magda boi sie, bo lecial i juz wie, ze sie boi, czy boi sie na zapas? Gosia, leciał i chyba się nie bał, więc boi się na zapas. Ostatnio było kilka katastrof i On już wie, że następna będzie z jego udziałem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Gosia, leciał i chyba się nie bał, więc boi się na zapas. Ostatnio było kilka katastrof i On już wie, że następna będzie z jego udziałem;) Jesli sie nie lata jakims strasznym zlomem albo gdzies do dziwnych krajow to nie ma sie czego bac. Najwyzej sie bedzie wodowalo jak w NY na Hudson... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 20.04.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 a`propos latania samolotem http://komixxy.pl/18662/Obama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 a`propos latania samolotem http://komixxy.pl/18662/Obama Upieklo sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 dobry wieczórMałgoś siedź Ty lepiej na tyłku w Polsce co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 dobry wieczór Małgoś siedź Ty lepiej na tyłku w Polsce co;) Po co? Wieeeeeesz jak dlugo tatusia mojego nie widzialam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.04.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Dzień dobry:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 21.04.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Małgoś, ale ci fajnie Ja natomiast w połowie czerwca wybieram się na wewczasy na Kos Całe szczęście mój M nie boi się latać samolotem. Ja też się nie bałam, ale odkąd mam dzieci, to się jednak trochę cykam . KOS jak Kostaryka? Jeśli tak to zazdraszczam, marzę żeby tam wrócić z plecakiem...ech Malgos to w Lądku też poszalejesz na zakupach:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.04.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Kos jak Kos http://pl.wikipedia.org/wiki/Kos_(wyspa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.04.2010 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 nie Od 30.11.2008 dokladnie rzecz biorac. Dzień dobry:-) Dzien dobry czesc i czolem. KOS jak Kostaryka? Jeśli tak to zazdraszczam, marzę żeby tam wrócić z plecakiem...ech Malgos to w Lądku też poszalejesz na zakupach:cool: Kurcze nie mam z czym szalec, ale wlasnie sie zastanawiam nad sklepem Muji i moze gdzies jeszcze wdepne... Kos jak Kos http://pl.wikipedia.org/wiki/Kos_(wyspa) Oooo, Marta zawsze przygotowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 dzień dobryMałgoś w porównaniu ze mną to chwilka ale to dobrze że Go zobaczysz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.04.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Małgosia, Ty to masz fajnie To wpadniesz na kawę do mnie przed czy po wycieczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 22.04.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Kos jak Kos http://pl.wikipedia.org/wiki/Kos_(wyspa) Hi, no cóż, nigdy nie byłam mocna z geografii człowiek się uczy całe zycie, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.04.2010 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 dzień dobry Małgoś w porównaniu ze mną to chwilka ale to dobrze że Go zobaczysz:) Tez sie ciesze bardzo. Małgosia, Ty to masz fajnie To wpadniesz na kawę do mnie przed czy po wycieczce? Mysle, mysle intensywnie. Ale chyba po, dobra? Hi, no cóż, nigdy nie byłam mocna z geografii człowiek się uczy całe zycie, dzieki Spoko. Kos czy Kostaryka - tez ladnie. Dzien dobry to All. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.04.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Dobra Małgosia, robią mi domek już :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 dobry wieczórno już myślałam że już pognałaś na spotknie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts