Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Heloł.

Coś, to znaczy co?

Narośl, guz?

To wyglada jak taki duzy pryszcz... Ma gdzies z centymetr srednicy i bardzo wypukle jest. W ogole on cos slabo je ostatnio, wyobraznia mi rosnie cholera. :(

kiedy idziesz do weterynarza?

W poniedzialek, bo dzisiaj i jutro pracuje, zreszta weta czynnego w weekend u nas ciezko znalezc. Nie chce jechac na Brodowicza, bo mam zle doswiadczenia...

mam nadzieję, ze martwisz się na zapas.

w sumie nie każdy guz to rak, nie każda ciąża to choroba ;)

mojej mamy jamniczka ma coś takeigo, guz umiejscowił się tuż pod skórą. Bunia żyje z tym czymś juz kilka lat, lekarz twierdzi, ze wycinać nie ma co, bo jak pod skórą to mało groźne najczęsciej...

mam nadzieję, ze martwisz się na zapas.

w sumie nie każdy guz to rak, nie każda ciąża to choroba ;)

mojej mamy jamniczka ma coś takeigo, guz umiejscowił się tuż pod skórą. Bunia żyje z tym czymś juz kilka lat, lekarz twierdzi, ze wycinać nie ma co, bo jak pod skórą to mało groźne najczęsciej...

Dzieki za pocieszenie. Mam nadzieje, ze to tylko jakis tluszczak albo cos... Nie boli go to, bo daje sie dotknac. Olga mowi, ze moze to jakas reakcja poszczepienna, bo w tym miejscu zwykle sie wkluwaja... Teraz szukam kliniki jak glupia, wszystkie daleko, P. nie ma, bede go musiala sama taszczyc, a on lekki nie jest.