Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór

o Małgoś przykro:( ale na pewno dobrze będzie:)

No chyba nie ma wyjscia...

a-ha, własnie o nią mi chodziło, kociara jest

Kurde, zobacze - moze mi sie uda jakos dojechac. Dzieki. :)

miałam ta z moją suką - po szczepieniu guzik się jej na grzbiecie zrobił. Jak już wet zdjagnozował co jej jest przestałam o tym myśleć, macać ją co pół godziny... i zniknął :cool:

czego i Tobie i kici życzę

Tyle, ze on byl ostatnio szczepiony w listopadzie... Ale Olga mowi, ze to moze tak dlugo sie utrzymywac. Na szczescie praca mnie odciagnela od myslenia...

Dzieki za wsparcie. ;)

Dzieki za pocieszenie. Mam nadzieje, ze to tylko jakis tluszczak albo cos... Nie boli go to, bo daje sie dotknac. Olga mowi, ze moze to jakas reakcja poszczepienna, bo w tym miejscu zwykle sie wkluwaja... Teraz szukam kliniki jak glupia, wszystkie daleko, P. nie ma, bede go musiala sama taszczyc, a on lekki nie jest.

Mój suk miał taką gulkę po zastrzyku, a druga po otorbionym kleszczu (ta wyglądała bardziej, jak pryszcz. Może nie jest to nic groźnego, uszy do góry!

Cze Małgoś,

Mojego męża kuzyn jest weterynarzem i mówił, że prawdopodobnie to jest jakiś tłuszczak i nawet się tego nie wycina.

On ma psa i jego sunia ma pełno czegoś takiego pod skórą (z tym , że ten pies jest już u kresu życia).

Nie przejmuj się tak bardzo. Wszystko będzie dobrze:)

Heeej. Jak zwykle mozna na Was liczyc. :) Az sie wzruszylam. ;)

Małgoś płytki przyszli;)

Juz lete zobaczyc.

Cześć

Jak Jonasz? A jak Ty?

Jonasz znowu mnie nie budzil, spal dopoki ja go obudzilam. :eek: Ale zjadl cos i wygrzewa sie na balkonie. On generalnie wyglada zdrowo, ale wiesz jak to jest - jak cos podejrzewasz, to wystarczy, ze krzywo popatrzy i juz wyobraznia rosnie. Po Waszych pocieszeniach dzisiaj jest mi znacznie lepiej, ale i tak sie wybiore do weta, bo jeszcze z nim nigdy nie bylam.

Mój suk miał taką gulkę po zastrzyku, a druga po otorbionym kleszczu (ta wyglądała bardziej, jak pryszcz. Może nie jest to nic groźnego, uszy do góry!

Dzieki. :)

Cze Małgoś,

Mojego męża kuzyn jest weterynarzem i mówił, że prawdopodobnie to jest jakiś tłuszczak i nawet się tego nie wycina.

On ma psa i jego sunia ma pełno czegoś takiego pod skórą (z tym , że ten pies jest już u kresu życia).

Nie przejmuj się tak bardzo. Wszystko będzie dobrze:)

Oooo, widzisz. Nie ma jak specjalista. I to mnie pociesza najbardziej. ;)

Dzieki Wam wszystkim. :rolleyes:

Małgoś, dawno nie byłam u Ciebie w dzienniczku, ale teraz mogę pochwalić łazienkę i niebanalny projekt balkonu, a dla Kota pozdrowienia i mysie pi pi

Dzieki, dzieki. Wprawdzie do realizacji balkonu daleeeeeko (zgadnij przez kogo), ale przynajmniej projekt jest.

Kot pozdrawia tez i obiecuje, ze pewne myszy sa nietykalne. :)