Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witaj małgoś...........:) szpiegu forumowy ;)............dziekuje za życzonka!!!! :)

....Twój balkon zapowiada się rewelacyjnie.......taki przytulny będzie !! buziaki :)

Dzieki, dzieki. Sto lat jeszcze raz. ;)

ja kiedyś w LM widziałam fajne deski tarasowe.... jakiś dziwny egzotyk.... :)

Cenaaaaa?

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:welcome:

No to Małgoś bierz się do pracy z tym balkonem i nie licz, że chłop Ci to zrobi... - no chyba, że obcy.....

Ja zawsze robiłam sama balkonik w bloku i miałam czasami i po 120 sadzonek kwiatków... później z tego wyrosłam, i już mi się nie chciało tyle nosić wody i podlewać.....

Ja znalazłam takie o coś (oczywiście nie egzotyk).

http://www.okazje.info.pl/market/leroy-merlin/gazetka/1763,2

W tematach ogrodowych to ja noga jestem, więc nie krzyczeć ;)

Jaaaaaaaaaka tanizna! :) Dzieki. Zebym tylko zdolala chlopa zaciagnac po te dechy zanim je wykupia...

:welcome:

No to Małgoś bierz się do pracy z tym balkonem i nie licz, że chłop Ci to zrobi... - no chyba, że obcy.....

Ja zawsze robiłam sama balkonik w bloku i miałam czasami i po 120 sadzonek kwiatków... później z tego wyrosłam, i już mi się nie chciało tyle nosić wody i podlewać.....

Arnika, 120 sadzonek to by sie nie zmiescilo u wszystkich moich sasiadow razem. :jawdrop::lol2: Ale obcego chlopa juz nie zamierzam o nic prosic. Moj mi juz przed wyjazdem nie zdazy na pewno, ale trudno. Nie w tym roku to w nastepnym... Rosliny moge kompletowac przez caly sezon jak by co.

dobry wieczór

Małgoś koniecznie pokaż Jonasza wetowi ale na bank dobrze będzie:) no widzisz jakbyś się budowała to desek na skrzynki sporo by się znlazło :lol:

Propozycja kuszaca, ale jestem za dlugo na forumie, zeby za nia nie podziekowac. ;)

Wlasnie sie zastanawiam, czy jechac do tego weta jutro czy jak P. wroci, bo on jednak ciezki jest... A z transporterem to juz w ogole masakra. Zadzwonie jutro i zobacze, kiedy pani dr, ktora mam na oku przyjmuje...

Mam nadzieję, że nie polował na muchę, jak kotek Simona:lol2::lol2::lol2:

Az tak nie. :lol2::lol2::lol2: O malo nie stlukl mi swiecznikow, ale OK. Aleeeeeeeeee jak on cichutko biegl za ta mucha - jaaaaa... :jawdrop: Normalnie zawsze slychac go jak pazurami o beton wali, a tym razem bezszelestnie polowal. ;)

moja kota poza domem bez kotenera dostałaby wytrzeszczu oczu, sierść postawiłaby na jeża i czmychnęła w najciemniejszy kąt najbliższego śmietnika - i wtedy mogłabym już spokojnie wystawić jej kuwetę na allegro ;)

Nieeee, nie rob tego. :no:

Moj Jonasz dzielnie przejechal w szelkach i na smyczy, na rekach bedac autobusem po wertepach ponad pol godziny, wiec wiem, ze nie jest taki strachliwy, ale sama bym sie bala z nim jechac...

Nieeee, nie rob tego. :no:

Moj Jonasz dzielnie przejechal w szelkach i na smyczy, na rekach bedac autobusem po wertepach ponad pol godziny, wiec wiem, ze nie jest taki strachliwy, ale sama bym sie bala z nim jechac...

takie myśli nachodzą mnie tylko wtedy, jak ta mała szajba rzuca się na mnie, żeby odgryźć mi rękę ;)