malgos2 27.04.2010 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 takie myśli nachodzą mnie tylko wtedy, jak ta mała szajba rzuca się na mnie, żeby odgryźć mi rękę Na mnie sie tez czasami rzuca, ale mowie sobie, ze to z milosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.04.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Na mnie sie tez czasami rzuca, ale mowie sobie, ze to z milosci. z miłości:rolleyes:? to w moim przypadku to jakiś toksyczny związek musi być, bo mimo, że po ostatnim ataku moja ręka wygląda jakbym ją włożyła w kłębek drutu kolczastego, to kota nadal ma się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.04.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 No to mój mnie kocha na zabój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.04.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 a myślałam, że tylko ja trzymam w chałupie psychopatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.04.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Mój kocha wszystkich domowników, a mnie najmniej (czytaj: jestem najmniej podrapana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.04.2010 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Nieeee to moj mnie az tak nie urzadzil.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.04.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 co ciekawe, bestia małża nie tyka... może chce mnie wygryźć ze swojego terenu, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 dobry wieczór no i co te koty z nami robią nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.04.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 dobry wieczór no i co te koty z nami robią nie no, koty rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.04.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Ja i Saba(?) przyszliśmy się tylko przywitać i o zdrowie zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Małgosia, czemu Ty masz taki dziwy dziennik Jakoś się pogubiłam w nim trochę Wyściskaj kocurka i i idź z nim dla pewności do wetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2010 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 co ciekawe, bestia małża nie tyka... może chce mnie wygryźć ze swojego terenu, czy jak? A bo one tak maja, te kocice. dobry wieczór no i co te koty z nami robią nie Koty sa siuper. no, koty rządzą No. Ja i Saba(?) przyszliśmy się tylko przywitać i o zdrowie zapytać A witam, witam. Zdrowie OK, popijam sobie finska wodeczke, ktorej nazwy nie powtorze. Małgosia, czemu Ty masz taki dziwy dziennik Jakoś się pogubiłam w nim trochę Wyściskaj kocurka i i idź z nim dla pewności do wetka Ania, to jest nowy dziennik w formie bloga, nie tylko ja taki mam. Wszystko w nim jest w porzadku, tylko sie trzeba przyzwyczaic. Wazne, ze dotarlas. A kocurek idzie do weta w czwartek, ale P. mowi, ze to wyglada na kleszcza (niezaleznie od Was), wiec wszystko wskazuje, ze to nic groznego... Pojde tak czy owak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.04.2010 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 hejNo to jak? że po kleszczu coś takiego mu się zrobiło? Czy wogle to kleszcz? Bo gdyby kleszcz, to napiłby się i po dwóch dniach powinien odpaść sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.04.2010 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 No nie, czasem kleszcz może narobić czegoś takiego, np. rozdrapany, jeśli pozostanie główka, to się może "otorbić" Witam z rana, kot po mnie skakał i nici ze spania (a dziś mogłabym do 10-tej!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.04.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 To jakieś dziwne reakcje po tych Waszych kleszczach. Z całym szacunkiem ale moje wioskowe kleszcze albo napiją się i odpadną albo kot sam wydrapuje i nic nie zostaje. najwyżej ranka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.04.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Te miastowe może bardziej uparte, musza powalczyć, żeby przetrwać! A tak naprawdę, to nie wiem, może nie pozostałość kleszcza, ale tego, co się dostało pod skórę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.04.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Małgoś, Twoje mieszkanie to loft :D:D http://targiwnetrz.gazeta.pl/targi/10,14,,,,1573,Modny+styl++-+loft.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Czeeesc to All. Wiola, ale sie zorientowalas szybko, no, no, no... Wstrzymuje sie do jutra ze zgadywaniem co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.04.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Bo wiesz, ja wczesniej podziwiałam ogólnie, a dziś trafiłam na ten artykuł Lepiej późno niż wcale :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Nooo, ale niestety okna mam fatalne. Szkoda, ze mnie nie bylo stac na aluminiowe, teraz zaluje, ale w sumie tak czy owak one sa za male... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts