Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witaj małgos.........przywitać sie przyszłam ;)

Heloł, heloł. Czy mi sie wydaje, czy Ty sie wybierasz do Nelli? ;)

Malgos wydaje mi sie podawalas stronke gdzie sie szukalo najtanszego kuriera?? Masz takowa czy cos mi sie pomylilo?

To nie ja... :(

Cześć Gosia.

Coś rzadko na forum Cię widzę ostatnio;)

Co słychać?

Ja jestem, jestem tylko nie zawsze pisze. Dzisiaj bylam w IKEI, myslalam ze kupie sobie garderobe (prezent urodzinowy od mamy) i kurde... System, ktory sobie wymyslilam jest taki sobie, w dodatku nie wszystko jest w Krakowie, bede musiala to jeszcze przemyslec. Zepsuli mi koncepcje... Kupilam tylko torbe na pranie i slynna wyciskarke do czosnku, oraz trzepaczke i 14 pojemnikow plastikowych. Wszystko bardzo przydatne, a garderoby nadal brak. :(

:welcome:

Byry wieczorne zostawiam i uciekam....

Czesc, czesc Perschingu.

no i przepadłas jednym słowem

Spokojnie...

jesooo, mysza, o co się rozchodzi:jawdrop::jawdrop:

Usunąć wpis, zanim wróci:rolleyes::rolleyes:????

Nieeeeeeeeeeeeeeeeee, ja nie gryze.

Hej Gosia, cześć dziewczęta:)

Piękny dzień dzisiaj:wiggle: 20 stopni we Wrocku

Gosia, a może mogłabym Ci jakoś pomóc z tą garderobą? Jestem chętna, tylko napisz o co chodzi, bo nie znam tematu. Masz jakieś pomieszczenie na tę garderobę, czy to ma być szafa-garderoba?

Teraz kombinuję z moją kuchnią, bo w końcu mąż się ugiął i zgodził na całą nową kuchnię:cool: Także mogę pogłówkować o tej garderobie.:rolleyes:

Hejka.

Gosia!!!:rotfl::rotfl::rotfl:

Czesc Rasiunia. Ciiii... :rotfl:

Hej Gosia, cześć dziewczęta:)

Piękny dzień dzisiaj:wiggle: 20 stopni we Wrocku

Gosia, a może mogłabym Ci jakoś pomóc z tą garderobą? Jestem chętna, tylko napisz o co chodzi, bo nie znam tematu. Masz jakieś pomieszczenie na tę garderobę, czy to ma być szafa-garderoba?

Teraz kombinuję z moją kuchnią, bo w końcu mąż się ugiął i zgodził na całą nową kuchnię:cool: Także mogę pogłówkować o tej garderobie.:rolleyes:

Hej Madziu. Wiesz co, tu nie ma za bardzo co glowkowac jesli chodzi o projekt, bo u nas niewiele jest w IKEI. Tak, to ma byc szafa, ale obudowe chcemy zrobic z k-g, nie wiem z czego drzwi jeszcze, ale moze jakas sklejke zalatwimy. Teraz priorytetem sa bebechy, bo juz mi sie znudzilo ciuchy wyciagac z workow. Tego systemu typowo garderobowego u nas nie ma, wiec tylko mi szafa zostaje. Moglabym zamowic bebechy gdzie indziej, ale tam z kolei nie mozna placic karta, a ja gotowki nie mam... :(

tryb WQUAY czy jakos tam, a potem piszac posta zaawansowana edycja. ;)

Cześć postrachu dizajnerek ;)

ten skrót WTF ;) pochodzi od słów: what you see is what you get

(kiedyś były czasy kiedy jak człowiek coś robił, programował np. to za bardzo nie widział jaki będzie efekt. te które pokazywały go od razu dla odróżnienia nazwano pracujące w trybie wysiwyg)

Cześć postrachu dizajnerek ;)

ten skrót WTF ;) pochodzi od słów: what you see is what you get

(kiedyś były czasy kiedy jak człowiek coś robił, programował np. to za bardzo nie widział jaki będzie efekt. te które pokazywały go od razu dla odróżnienia nazwano pracujące w trybie wysiwyg)

Czemu postrachu? Czy ja o czyms nie wiem? :)

Dzieki Ci serdeczne za wyjasnienie skrotu, nie mialam pojecia o tym. :cool:

A co do szafy... z katowic by wam tego nie przytargali?

Zaraz zobacze, czy w Katowicach jest ten system, a probowalas kiedys cos sciagac w ikei z innego sklepu?

Małgoś - ktoś na forum wspominał, że tak robił! Ale ktooooo? Nie pamiętam :oops:

Szkoda, że IKEA nie prowadzi sprzedaży wysyłkowej ;)

Mowisz? Tyle, ze z kolei nie widzialam tego na zywo i boje sie naciac... Wydaje mi sie, ze rasia cos pisala, ale ona wygrala te meble czy cos.

Po pierwsze jest prawdopodobne że w katowicach jest bo to po pierwsze duża ikea (kiedyś największa w polsce i ma szeroki asortyment) a po drugie szaf szafek i systemów zabudowy od groma wiec a nuż.

A po drugie właśnie ktoś ostatnio wymędził ściągnięcie z innej ikei. zresztą sami byście mogli się przejechać. ja do waszej ikei jeżdżę :)

cześć Małgoś, zwracam się do Ciebie jako Specbeton Lady. Czy wiesz coś na temat niejakiego mercadiera - beton polerowany? Trafiłam na nich w jakimś piśmie, ich przedstawicielstwo powstało teraz w Polsce. Na stronce całkiem fajnie to wygląda. Przerabiałaś beton na wszystkie strony, więc może wiesz, czy to jest dobre (bo znając życie drogie na pewno). dzięki

Dzien dobry. Jak ja Was strasznie zaniedbalam...

Po pierwsze jest prawdopodobne że w katowicach jest bo to po pierwsze duża ikea (kiedyś największa w polsce i ma szeroki asortyment) a po drugie szaf szafek i systemów zabudowy od groma wiec a nuż.

A po drugie właśnie ktoś ostatnio wymędził ściągnięcie z innej ikei. zresztą sami byście mogli się przejechać. ja do waszej ikei jeżdżę :)

No tak, tylko co z tego, ze tam pojade, pociagiem szafy nie przywioze.... ;) Poza tym przyjrzalam sie temu systemowi bialemu i nie moge miec czegos takiego, bo nie zapre go o sufit 4 m...

dobry wieczór

jak im będzie zależało to ściagną;)

Moze to nie bedzie konieczne. ;)

slad zostawiam i ide spac :)

Hejka.

:)Hejka Ja ściągałam last jer fotel z wrocka bodajże do wawy. Wystarczyło spokojnie pogadać z kierownikiem sklepu - jak on sie zgodził reszta przebiegła expresowo.

Sie zrobi jak by co. Dzieki za adwajs. Dawno Cie nie bylo dobrosiu tak w ogole, a u mnie to juz nie pamietam kiedy ostatnio.

cześć Małgoś, zwracam się do Ciebie jako Specbeton Lady. Czy wiesz coś na temat niejakiego mercadiera - beton polerowany? Trafiłam na nich w jakimś piśmie, ich przedstawicielstwo powstało teraz w Polsce. Na stronce całkiem fajnie to wygląda. Przerabiałaś beton na wszystkie strony, więc może wiesz, czy to jest dobre (bo znając życie drogie na pewno). dzięki

Obejrzalam strone i wyglada to obiecujaco. Mam wrazenie, ze to cos takiego jak Ardex. Trzeba by zobaczyc probke na zywo i po prostu ja podrapac. ;) No i cena moze zabic, ale moze niekoniecznie... Dzieki za namiar juz sobie zapisuje. Mysle, ze to jest dobre, tylko niczego o trwalosci nie mozna powiedziec na odleglosc.

Cześć

No no reklama superaśna!!!! Byłam na stronce - fajne to wszystko- nawet pojęcia nie miałam że takie rzeczy w ten sposób się robi:jawdrop:

Ktora reklama? Moja? Aaaaa, no to zapraszam i nie mysl sobie, ze to tylko dla milionerow rzeczy sa. ;)