Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malgos mysmy sami robili garderobe, to zadna filozofia, robilismy je pod wyposazenie paxa a dechy docinalismy w stolarni i tak od razu je oklejali.

No tak, tylko ze P. wyjezdza w czwartek i nie wiadomo kiedy przyjedzie z powrotem. Moze za miesiac, a moze za dwa, a mnie juz trafia z tymi ciuchami... :( No to o ile taniej wyszly te dechy docinane? Bo samo wyposazenie mi wychodzi ok. 900 zl, a obudowy 1150...

Nie no Małgoś.... Ikeę to sama zmontujesz:D To najłatwiejszy sposób montażu pod słońcem. Ja lubię składać ich meble :D Wszystko do siebie pasuje, te same rozwiazania w różnych seriach.... powtarzalność czynności i naprawdę, kartka w dłoni i idzie to złożyć w 1 osobę. No przy szafie 236cm druga by się przydała do przytrzymania. ;)

J atez mam szafy robione pod wyposażenie paxa. Obudowy docinane w hurtowni dla stolarzy.

No nie wiem, czy zmontuje 4,5 m szafe w pojedynke... :rolleyes:

W sumie sam montaz to pikus w porownaniu z cala reszta, ale jak policze transport, wniesienie itd. itd. to nie wiem, czy jest sens kombinowac.

Nie tak dawno P. montowal mojej mamie szafe i nie bylo to trudne, ale tak calkiem bez pomocy to jednak bym sie bala, w imie 240 zl oszczednosci. Chyba, ze bekna sobie wiecej.