malka 10.05.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Jak wroce to sie zgwizdzemy z malka i bedziemy robic "poniedzialkowe naloty", co Wy na to? ciekawe,co ona na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.05.2010 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Cześć Nocne Marki, uciekam, bo zasnę jutro przy tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.05.2010 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Cześć Nocne Marki, uciekam, bo zasnę jutro przy tablicy To by byly jaja. ciekawe,co ona na to ? Jak to co? No to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2010 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 co kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.05.2010 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Czeeee Ta szafa, mówię Wam dziewczyny, wygląda imponująco. To cała ściana półek, wieszaków i szuflad i szufladeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.05.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Jakby co to ja dmuchałam ile sił w płuckach - chociaż tak sobie myślę że może jakby te chmursko nie przeszło to byś na tour do Warszawki przyjechała:cool::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.05.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 PITa wypelnilam grzecznie i nawet zwrot dostane, to na dowod jak bylo cienko w zeszlym roku... Lete na father-loving-and-drinking. Brzmi groźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Heeeej. Monia, jak nie polece to z rozpaczy skocze do Wisly i najwyzej me cialo doplynie do Was za kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.05.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 cze małgos Jak ty skoczysz to ja tez. Daleko nie mam Dopłynę po Tobie Wpadnij wieczór na winko Poklachamy se, co? Nie moge tak uporczywie trzeźwa chodzic spac, bo mam koszmary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 No dobra, dobra, juz widzialam zaproszenie. Skorzystam of course. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.05.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Hej Malgos...czemu rozpaczac chcesz, tak bardzo chcesz jechac? Ja juz sobie wszystkie klaki z glowy wydarlam przez ta chmure w tamtym tygodniu...no i tak mi sie marzyl tydzien bez brudnych skarpet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 No chce leciec, chce... Widze, ze chmura gdzies w okolicach Kanarow i Portugalii, moze przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.05.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Obserwuj newsy...:cool: to u nas z dzisiaj: The Irish Aviation Authority has said all Irish airports will remain open until at least 1am tomorrow morning. However, the position of the volcanic ash cloud means that there will be disruption to some transatlantic flights. Podobno pod koniec tygodnia spodziewaja sie ze znowu zionie pylem...jak nas zamkna pierwszych to GB bedzie nastepne... Cholera, juz nie wiem jak wakacje planowac...chyba rowery mi zostana.. ...inaczej nie wiem jak sie stad ruszyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 No weeeez nie strasz. Najgorzej, ze ja nie moge tak pod telefonem czatowac, bo w weekend pracuje, nie dam rady poleciec. Krew by to zalala noooo. Najpierw P. lecial przez 3 dni do Helsinek, teraz ja bede leciec do Londynu przez tydzien az sie mojemu ojcu urlop skonczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.05.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 No weeeez nie strasz. Najgorzej, ze ja nie moge tak pod telefonem czatowac, bo w weekend pracuje, nie dam rady poleciec. Krew by to zalala noooo. Najpierw P. lecial przez 3 dni do Helsinek, teraz ja bede leciec do Londynu przez tydzien az sie mojemu ojcu urlop skonczy. Moj Pan Maz mial leciec w ubiegla srode by zdazyc na sobotnie chrzciny i niedzielne przyjecie....dzisiaj juz jest po obu imprezach, a Pan Maz ciagle twardo na ziemi siedzi...z latania nici:eek: Nie strasze ....zycze Ci bys poleciala...po prostu daje nam w kosc ten wulkan.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.05.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Małgoś, a jak polecisz i nie będziesz mogła wrócić? kto sie Jonaszem zajmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 No przeciez u mamy bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 dobry wieczór Małgoś na pewno polecisz no grzeczna byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 A w zasadzie to Ty na ile jedziesz? A urlop z FM dostałaś?A podanie składałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Na 10 dni, a Wy bedziecie szalec po Polsce, to nawet nie zauwazycie, ze mnie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts