Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mówiąc "retro" miałaś może na myśli coś takiego?

Umywalka XIX/XX w.

http://images30.fotosik.pl/170/c0dd666a5aa7234dmed.jpg

Fajna?? :D

Niestety nie moja :roll:

Cena wywoławcza "jedyne" 2,5 tysia :-?

Z innego wątku :wink:

Cos mi sie ostatnio Twoj post z ta umywalka nie wkleil... Retro to raczej chodzi o ksztalt, bo na 2.5 tysia to wiesz... mam inne przeznaczenie. :roll: :roll: :roll:

Mówiąc "retro" miałaś może na myśli coś takiego?

Umywalka XIX/XX w.

http://images30.fotosik.pl/170/c0dd666a5aa7234dmed.jpg

Fajna?? :D

Niestety nie moja :roll:

Cena wywoławcza "jedyne" 2,5 tysia :-?

Z innego wątku :wink:

Cos mi sie ostatnio Twoj post z ta umywalka nie wkleil... Retro to raczej chodzi o ksztalt, bo na 2.5 tysia to wiesz... mam inne przeznaczenie. :roll: :roll: :roll:

Eeee, no to tylko przykład :lol: Nie bierz wszystkiego tak dosłownie, kiedyś się na nią na jakiejś aukcji antyków natknęłam :wink:

Ale muszę powiedzieć, że ta biała pozłacana to mi się wcale nie podoba :-?

Dla mnie retro oznacza nie tylko barok w jego niekoniecznie najlepszym wydaniu :roll:

Chyba że taki masz plan, ale pamiętaj, że choć to gościnna łazienka, czasem do niej wejdziesz - posprzątać chociażby.

Helllo. W zasadzie mnie sie tez ta ze zlotym paskiem nie specjalnie podoba, dlatego ze oprocz zlotego paska niekoniecznie ma ksztalt retro. No i nie chodzi mi o barok... Teraz mysle, o jakiejs wpuszczanej w blat, co by byla z jakas mala szafka. Tam jest tak malo miejsca, ze nic wypasionego nie wejdzie, ale jakas szafka by sie przydala. Moglaby byc w miare prosta, tylko musialaby miec dosc klasyczny wyglad, nie jakis techno-nowoczesny. :roll:

Olga - nie wiem, czy doczytalas wczesniej, ale ta lazienka ma byc troche przesadzona, ale nie tak, zeby zeby bolaly. Znalazlam lustro w zlotej ramie, ktore by mi pasowalo. Teraz tylko ta szafka / umywalka. :roll: