Nelli Sza 12.05.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Małgoś wracaj cała i zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 I szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2010 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Cze Małgos Przyszłam sie pozegnac i życzyć Ci spokojnych i wysokich lotów baw sie dobrze w Londonie INO wróć potem do nas! buziaki A Ty co? Znowu znikasz? Ja bez netu nigdzie nie jade, ja pracuje normalnie przez obydwa weekendy i zamierzam Was zameczac od czasu do czasu swoja obecnoscia. i jak? i jak? pakujesz sie, czy winko spijasz? Na razie wrocilam z Bonarki, zadne winko w Oszonie mi sie w oczy nie rzucilo, wiec tylko Tyskie mi zostalo. Zaczne sie pakowac w nocy. Może jedno i drugie. Małgosia, szafa bjuti, spora No spora, ale mylilby sie kto by sadzil ze za duza. No, tylko mi się przypomniało, że mam Julce buty zmienne do przedszkola wyprać i musiałam czekać, żeby je z pralki wyciągnąć i wysuszyć w piekarniku na szybciocha, bo do rana było za blisko Suszenie w piekarniku - na to jeszcze nie wpadlam. I szybko Juz. Sluchajcie ja lete dopiero w piatek, jeszcze jutro przychodzi pan z ikei wymienic zareklamowana obudowe, a ja biore kota pod pache oraz wszystkie walizki i jade do mamy najpierw, potem mam jeszcze lekcje i dopiero wieczorem jade na lotnisko, wiec spokooooooooo nie tak nerwowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 No zapomnialy o mnie noooo... Przyszli panowie z ikei i zamiast wymieniac obudowe zaproponowali rabat w wysokosci 50%, czyli 125 zl w kieszeni. I jak tu nie kochac IKEI? Oczywiscie pojade po odbior pieniedzy i zostawie je u nich - teraz wiem, dlaczego wlasciciel IKEI jest najbogatszym czlowiekiem na swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.05.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 hej Malgos...nie nadazam - to Ty sie pozbylas tej pieknej 5cio metrowej konstrukcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 hej Malgos...nie nadazam - to Ty sie pozbylas tej pieknej 5cio metrowej konstrukcji? Ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.05.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 (edytowane) Małgoś, baw się dobrze w Lądek City Szafa superowa! lokator też niczego sobie ps. a w tym jUKeju będziesz miała dostęp do neta? zaglądnęłabyś od czasu do czasu... Edytowane 13 Maja 2010 przez Elena76 lokator a nie loktor :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.05.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Ktorej? tej urodzinowej? http://forum.muratordom.pl/entry.php?103197-Urodzinowa-szafa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2010 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Małgoś, baw się dobrze w Lądek City Szafa superowa! loktor też niczego sobie ps. a w tym jUKeju będziesz miała dostęp do neta? zaglądnęłabyś od czasu do czasu... Jasne, jasne. Bede pracowac i zagladac tez podczas nudnych lekcji. O ile mi kac pozwoli. tej urodzinowej? http://forum.muratordom.pl/entry.php?103197-Urodzinowa-szafa. No nieeeee, jest wszystko jak bylo tylko poniewaz byla obtluczona jedna obudowa zlozylam reklamacje i panowie zamiast ja wymienic zaoferowali zwrot za polowe obudowy. Zyc nie umierac. Nie wiedzialam, ze tak mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.05.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 to co nie będzie Cię na tour? To kto nam pokaże jak tego Krakowiaka tańczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 to co nie będzie Cię na tour? To kto nam pokaże jak tego Krakowiaka tańczyc Magda z Nelka. Obie farbowane, ale przetrenowane sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.05.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 No zapomnialy o mnie noooo... Przyszli panowie z ikei i zamiast wymieniac obudowe zaproponowali rabat w wysokosci 50%, czyli 125 zl w kieszeni. I jak tu nie kochac IKEI? Oczywiscie pojade po odbior pieniedzy i zostawie je u nich - teraz wiem, dlaczego wlasciciel IKEI jest najbogatszym czlowiekiem na swiecie. Cześć Małgosia Nie zapomniały tylko się już pożegnały:D Z tym Londynem to mi się zaraz przypomniała taka scena z "Misia":lol2: z wysłaniem telegramu Londyn? Nie ma takiego miasta. Jest Lądek, Lądek Zdrój, ale Londyn? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.05.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Cześć Małgosia Nie zapomniały tylko się już pożegnały:D Z tym Londynem to mi się zaraz przypomniała taka scena z "Misia":lol2: z wysłaniem telegramu Londyn? Nie ma takiego miasta. Jest Lądek, Lądek Zdrój, ale Londyn? :D:D :D Uwielbiam Misia... na tej samej zasadzie my wszystkim mowimy ze mieszkamy w Lublinie....bo Dublina pewnie tez nie ma na liscie u Pani na Poczcie z Misia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.05.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2010 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 No czeeee, pakuje kompa, bo jedziemy z Jonaszkiem na wycieczke do babci. Do wieczorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.05.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 To Ci pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.05.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 To Ci pa :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.05.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 dobry wieczórMałgoś no to leć szczęśliwie a wracaj jeszcze szczęśliwiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.05.2010 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 W razie czego to lete Ryanairem 21:50 z KRK do Stansted - wiecie o co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Małgoś... Tyle samo lądowań co startów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts