Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cze Małgos :)

Przyszłam sie pozegnac i życzyć Ci spokojnych i wysokich lotów :)

baw sie dobrze w Londonie :)

INO wróć potem do nas! :D

buziaki

A Ty co? Znowu znikasz? Ja bez netu nigdzie nie jade, ja pracuje normalnie przez obydwa weekendy i zamierzam Was zameczac od czasu do czasu swoja obecnoscia. ;)

i jak? i jak? pakujesz sie, czy winko spijasz?

Na razie wrocilam z Bonarki, zadne winko w Oszonie mi sie w oczy nie rzucilo, wiec tylko Tyskie mi zostalo. Zaczne sie pakowac w nocy.

Może jedno i drugie.

Małgosia, szafa bjuti, spora :rolleyes:

No spora, ale mylilby sie kto by sadzil ze za duza. ;)

No, tylko mi się przypomniało, że mam Julce buty zmienne do przedszkola wyprać i musiałam czekać, żeby je z pralki wyciągnąć i wysuszyć w piekarniku na szybciocha, bo do rana było za blisko :)

Suszenie w piekarniku - na to jeszcze nie wpadlam.

I szybko :D

Juz.

Sluchajcie ja lete dopiero w piatek, jeszcze jutro przychodzi pan z ikei wymienic zareklamowana obudowe, a ja biore kota pod pache oraz wszystkie walizki i jade do mamy najpierw, potem mam jeszcze lekcje i dopiero wieczorem jade na lotnisko, wiec spokooooooooo nie tak nerwowo. ;)

No zapomnialy o mnie noooo... :(

Przyszli panowie z ikei i zamiast wymieniac obudowe zaproponowali rabat w wysokosci 50%, czyli 125 zl w kieszeni. I jak tu nie kochac IKEI? Oczywiscie pojade po odbior pieniedzy i zostawie je u nich - teraz wiem, dlaczego wlasciciel IKEI jest najbogatszym czlowiekiem na swiecie. :)

Małgoś, baw się dobrze w Lądek City :)

Szafa superowa! loktor też niczego sobie ;)

ps. a w tym jUKeju będziesz miała dostęp do neta? zaglądnęłabyś od czasu do czasu...

Jasne, jasne. Bede pracowac i zagladac tez podczas nudnych lekcji. O ile mi kac pozwoli. ;)

No nieeeee, jest wszystko jak bylo tylko poniewaz byla obtluczona jedna obudowa zlozylam reklamacje i panowie zamiast ja wymienic zaoferowali zwrot za polowe obudowy. :) Zyc nie umierac. Nie wiedzialam, ze tak mozna.

No zapomnialy o mnie noooo... :(

Przyszli panowie z ikei i zamiast wymieniac obudowe zaproponowali rabat w wysokosci 50%, czyli 125 zl w kieszeni. I jak tu nie kochac IKEI? Oczywiscie pojade po odbior pieniedzy i zostawie je u nich - teraz wiem, dlaczego wlasciciel IKEI jest najbogatszym czlowiekiem na swiecie. :)

Cześć Małgosia

Nie zapomniały tylko się już pożegnały:D

Z tym Londynem to mi się zaraz przypomniała taka scena z "Misia":lol2: z wysłaniem telegramu

Londyn? Nie ma takiego miasta. Jest Lądek, Lądek Zdrój, ale Londyn? :cool: :D:D:D

Cześć Małgosia

Nie zapomniały tylko się już pożegnały:D

Z tym Londynem to mi się zaraz przypomniała taka scena z "Misia":lol2: z wysłaniem telegramu

Londyn? Nie ma takiego miasta. Jest Lądek, Lądek Zdrój, ale Londyn? :cool: :D:D:D

:D:D

Uwielbiam Misia...

na tej samej zasadzie my wszystkim mowimy ze mieszkamy w Lublinie....bo Dublina pewnie tez nie ma na liscie u Pani na Poczcie z Misia

:D:D