Magda 34 25.05.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Hej Gosia, ale masz fajne czerwone paski w stopce i do tego aktywne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 dobry wieczór Małgoś bo ja tak z tęsknoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Czeeeeeesc. Wlasnie nie wiem, skad te paski i dlaczego tylko ja tak mam... Czy to ma cos wspolnego z platnym profilem??? Anyway, widzialam sie z Elena, super kobitka, przezylysmy bombe w Galerii Krakowskiej a Elena wraca w doborowym towarzystwie Prof. Balcerowicza. Dzialo sie, oj dzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Małgoś no ładnie albo dobry specyfik sobie zapodałaś albo niezła impreza była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.05.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Czeeeeeesc. Wlasnie nie wiem, skad te paski i dlaczego tylko ja tak mam... Czy to ma cos wspolnego z platnym profilem??? Anyway, widzialam sie z Elena, super kobitka, przezylysmy bombe w Galerii Krakowskiej a Elena wraca w doborowym towarzystwie Prof. Balcerowicza. Dzialo sie, oj dzialo. Małgoś, dzięki że znalazłaś czas żeby się spotkać cieszę sie baaardzo, że ewakuacja Galerii nie popsuła nam do końca szyków szkoda tylko, że tak szybko musiałam spadać, bo kompanka z Ciebie pierwszorzędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Małgoś, dzięki że znalazłaś czas żeby się spotkać cieszę sie baaardzo, że ewakuacja Galerii nie popsuła nam do końca szyków szkoda tylko, że tak szybko musiałam spadać, bo kompanka z Ciebie pierwszorzędna Mam nadzieje, ze kiedys beton pomacasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 25.05.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam szanowne Panie wpadłam zerknąć co tu słychować ? bo u mnie dramat takiego problemu na cąlej budowie nie mialam jak teraz z ogrodzeniem masakra jacy ludzie są złośliwi szok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2010 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam szanowne Panie wpadłam zerknąć co tu słychować ? bo u mnie dramat takiego problemu na cąlej budowie nie mialam jak teraz z ogrodzeniem masakra jacy ludzie są złośliwi szok!! Co sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.05.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 ooooo jak z ogrodzeniem siupy to pewnie o siąsiadów chodzi. . spółczuje. Czesć Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2010 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Czesc SuperMyszo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.05.2010 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 a dlaczego supermyszo? Ty masz teraz super stronkę 510. Lubiłam autobus 510 w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 00:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Kurcze takiego pieknego sentymentalnego posta o autobusach napisalam i mi wcielo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.05.2010 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Heeeej. Na Wyspach bylo fajnie, za kazdym razem jak tam jestem to mysle o przeprowadzce. Ooo TY!!! A jak ja o tym mówiłam, to odradzałaś: ze jedzenie, że to ze tamto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.05.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Kurcze takiego pieknego sentymentalnego posta o autobusach napisalam i mi wcielo. no i co? uważasz temat za zamknięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.05.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Doberek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 26.05.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Co się stało? Tak się wpieprzają do wszystkiego jakby sponsorowali to ogrodzenie szczegółów nie będę opisywać bo książka by powstała , i znowu leje a dzisiaj murki mieli zalewać wpadniesz kiedyś do mnie tam to Ci pokaże o co wojna się toczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Hej. Ooo TY!!! A jak ja o tym mówiłam, to odradzałaś: ze jedzenie, że to ze tamto... Klamalam... Kurcze, tam jest taki przyjemny socjalizm - wystarczy jakakolwiek praca i czlowiek zyje na normalnym poziomie. no i co? uważasz temat za zamknięty? Pisalam o tym, ze kiedys te autobusy 500 costam nazywaly sie A, B, C i D. Kolo mnie byla petla "C" - takie male smieszne jezdzily wtedy. Doberek:) Doberek. Tak się wpieprzają do wszystkiego jakby sponsorowali to ogrodzenie szczegółów nie będę opisywać bo książka by powstała , i znowu leje a dzisiaj murki mieli zalewać wpadniesz kiedyś do mnie tam to Ci pokaże o co wojna się toczy. Kurna, zawsze cos... Daj mi adres na priv, co? Musimy sie w koncu zgwizdac, bo wstyd, ze sie jeszcze nie poznalysmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Sluchajcie wszyscy dobrzy ludzie z Wawy i okolic - jesli ktos mialby cos do przekazania dla powodzian to dzisiaj wizardus - kolega Kachny28 bedzie ok. 10 wieczorem. Jego telefon: 695500073. Przekazcie komu mozecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.05.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Hej Malgos, wrocilas z wystepow objazdowych;) a ja ciagle kombinuje co mage zrobic dla Kachny, bo sama mam dzuuuure w budzecie:eek: mam nadzieje, ze pozniej bede mogla sie przyczynic jak juz roboty wykonczeniowe znowu rusza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Spokojnie, mozna tez dobrym slowem wesprzec. A na pewno kasa i zainteresowanie beda potrzebne jeszcze dluuuugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts