Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czeeeeeesc.

Wlasnie nie wiem, skad te paski i dlaczego tylko ja tak mam... Czy to ma cos wspolnego z platnym profilem???

Anyway, widzialam sie z Elena, super kobitka, przezylysmy bombe w Galerii Krakowskiej a Elena wraca w doborowym towarzystwie Prof. Balcerowicza. :) Dzialo sie, oj dzialo. ;)

Czeeeeeesc.

Wlasnie nie wiem, skad te paski i dlaczego tylko ja tak mam... Czy to ma cos wspolnego z platnym profilem???

Anyway, widzialam sie z Elena, super kobitka, przezylysmy bombe w Galerii Krakowskiej a Elena wraca w doborowym towarzystwie Prof. Balcerowicza. :) Dzialo sie, oj dzialo. ;)

Małgoś, dzięki że znalazłaś czas żeby się spotkać :) cieszę sie baaardzo, że ewakuacja Galerii nie popsuła nam do końca szyków :D

szkoda tylko, że tak szybko musiałam spadać, bo kompanka z Ciebie pierwszorzędna :)

Hej.

Ooo TY!!!

A jak ja o tym mówiłam, to odradzałaś: ze jedzenie, że to ze tamto...

Klamalam... Kurcze, tam jest taki przyjemny socjalizm - wystarczy jakakolwiek praca i czlowiek zyje na normalnym poziomie.

no i co? uważasz temat za zamknięty?

Pisalam o tym, ze kiedys te autobusy 500 costam nazywaly sie A, B, C i D. Kolo mnie byla petla "C" - takie male smieszne jezdzily wtedy. :)

Doberek:)

Doberek. :)

Tak się wpieprzają do wszystkiego jakby sponsorowali to ogrodzenie szczegółów nie będę opisywać bo książka by powstała , i znowu leje a dzisiaj murki mieli zalewać wpadniesz kiedyś do mnie tam to Ci pokaże o co wojna się toczy.

Kurna, zawsze cos... Daj mi adres na priv, co? Musimy sie w koncu zgwizdac, bo wstyd, ze sie jeszcze nie poznalysmy.