malgos2 07.08.2008 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Jeszcze z polowe i styknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Helllo. W zasadzie mnie sie tez ta ze zlotym paskiem nie specjalnie podoba, dlatego ze oprocz zlotego paska niekoniecznie ma ksztalt retro. No i nie chodzi mi o barok... Teraz mysle, o jakiejs wpuszczanej w blat, co by byla z jakas mala szafka. Tam jest tak malo miejsca, ze nic wypasionego nie wejdzie, ale jakas szafka by sie przydala. Moglaby byc w miare prosta, tylko musialaby miec dosc klasyczny wyglad, nie jakis techno-nowoczesny. Olga - nie wiem, czy doczytalas wczesniej, ale ta lazienka ma byc troche przesadzona, ale nie tak, zeby zeby bolaly. Znalazlam lustro w zlotej ramie, ktore by mi pasowalo. Teraz tylko ta szafka / umywalka. Właśnie o to mi chodziło. Czyli jednak dobrze doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Helllo. W zasadzie mnie sie tez ta ze zlotym paskiem nie specjalnie podoba, dlatego ze oprocz zlotego paska niekoniecznie ma ksztalt retro. No i nie chodzi mi o barok... Teraz mysle, o jakiejs wpuszczanej w blat, co by byla z jakas mala szafka. Tam jest tak malo miejsca, ze nic wypasionego nie wejdzie, ale jakas szafka by sie przydala. Moglaby byc w miare prosta, tylko musialaby miec dosc klasyczny wyglad, nie jakis techno-nowoczesny. Olga - nie wiem, czy doczytalas wczesniej, ale ta lazienka ma byc troche przesadzona, ale nie tak, zeby zeby bolaly. Znalazlam lustro w zlotej ramie, ktore by mi pasowalo. Teraz tylko ta szafka / umywalka. Właśnie o to mi chodziło. Czyli jednak dobrze doczytałam Jak zwykle dobrze. No i mam tam 1,30 szerokosci, na ktorej musi sie jeszcze zmiescic kibel, wiec... Umywaleczka minimalna musi byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 malgos a Ty nadal tu?kiedy nas opuszczasz i udajesz się w kochające ramiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 ojej a ja dzisiaj się przemieniłam w lidera i nawet nie wiem kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 malgos a Ty nadal tu? kiedy nas opuszczasz i udajesz się w kochające ramiona? Toc pisalam, ze monsz sily zbiera. Moze za chwile sie udam, skoro taka pustka na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.08.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 ojej a ja dzisiaj się przemieniłam w lidera i nawet nie wiem kiedy kochana no to gratulacje dla naszej nowej liderki.... no to co pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A moze byc zielone? http://images33.fotosik.pl/345/abc26053da72c93e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Jak zielone to dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Małgoś, a może po prostu coś takiego?http://www.roca.pl/thumbs/th_7abcde96a92842c53312fbabfef3f0fe.jpgRoca America 58x47,5, tylko montowana tak:http://www.roca.pl/thumbs/th_305afe6ab682170d4d561d9211f70b7e.jpg Ewentualnie dam Ci namiary na dziewczynę, która robi te umywalki, co je poprzednio wklejałam. Ona robi na zamówienie w dowolnym kolorze, za rozsądne pieniądze - może co do kształtu też się idzie dogadać? Muszelki na pewno Ci nie zrobi, ale taką bardziej misowatą pewnie może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dzieki. To juz zaczyna wygladac rozsadnie. Tylko dlaczego ta Roca nie ma zadnych logicznych mebli... Wszystkie wielkie, albo za 4000. Teraz tak mysle, ze umywalka to nie problem. Najwiejszy problem to szafka pod ta umywalke. Wszystkie takie wypasione szerokie som. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Zamów. Gdzieś na wnętrzach był ostatnio wątek o meblach łazienkowych i ktoś polecał firmę z Krakowa. Tak mi się wydaje Uciekam do chałupki, będę wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Poszukam tego watku, mam nadzieje, ze znajde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.08.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A moze prostą, owalną umywalkę nablatową jak miska i do tego ozdobna szafkę? Miedziany dzban koło tego, zeby coś bylo w tym starym złocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Taaaaak, tylko zdaje sie, ze sie bez stolarza nie obejdzie. W temecie starego zlota w zasadzie wystarczylyby baterie i lustro. Normalnie znowu mnie glowa rozbolala od tego myslenia. Najbardziej lubie ten stan, kiedy sie okazuje, ze bez fachoffca nie rusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.08.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A moze byc zielone? http://images33.fotosik.pl/345/abc26053da72c93e.jpg na nic teraz nie mam czasu wiec w postach to raczej fotki ogladam a tu jakies umywalki (nie do konca w moim stylu) wiec lece lece a tu ciach taki fajny drin wiec stanelam i chlupnelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Umywalka to nie problem, najwiekszy problem w tej chwili to szafka. Widzisz, ominelo Cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.08.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 w temacie szafek pod umywalke tylko stolarz, a ja robie w komandorze, moja mama kupila jakas firmowa za 4500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A ja do drugiej lazienki chce kupic taka Antado za 300 zl... Na te nie mam pomyslu, a waska powinna byc i jakas taka w miare klasyczna. Bez baroku, ale chyba najlepiej z drewna i z takich paneli... A najlepiej, zeby miala blat z jakiegos kamienia, nie musialby byc prawdziwy. Cos takiego, jak Olga wkleila na samym koncu z Roci by styklo. Maja tez takie zupelnie podblatowe, tez moglaby byc taka jakas. I cos nie moge znalezc watku o stolarzach do mebli lazienkowych w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 No fakt, nie w Krakowie... Mówiłam, że mi się wydaje W Katowicach To chyba nie drugi koniec świata Tu poczytaj o firmie AK meble, czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts