Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Helllo. W zasadzie mnie sie tez ta ze zlotym paskiem nie specjalnie podoba, dlatego ze oprocz zlotego paska niekoniecznie ma ksztalt retro. No i nie chodzi mi o barok... Teraz mysle, o jakiejs wpuszczanej w blat, co by byla z jakas mala szafka. Tam jest tak malo miejsca, ze nic wypasionego nie wejdzie, ale jakas szafka by sie przydala. Moglaby byc w miare prosta, tylko musialaby miec dosc klasyczny wyglad, nie jakis techno-nowoczesny. :roll:

Olga - nie wiem, czy doczytalas wczesniej, ale ta lazienka ma byc troche przesadzona, ale nie tak, zeby zeby bolaly. Znalazlam lustro w zlotej ramie, ktore by mi pasowalo. Teraz tylko ta szafka / umywalka. :roll:

Właśnie o to mi chodziło. Czyli jednak dobrze doczytałam :wink:

Helllo. W zasadzie mnie sie tez ta ze zlotym paskiem nie specjalnie podoba, dlatego ze oprocz zlotego paska niekoniecznie ma ksztalt retro. No i nie chodzi mi o barok... Teraz mysle, o jakiejs wpuszczanej w blat, co by byla z jakas mala szafka. Tam jest tak malo miejsca, ze nic wypasionego nie wejdzie, ale jakas szafka by sie przydala. Moglaby byc w miare prosta, tylko musialaby miec dosc klasyczny wyglad, nie jakis techno-nowoczesny. :roll:

Olga - nie wiem, czy doczytalas wczesniej, ale ta lazienka ma byc troche przesadzona, ale nie tak, zeby zeby bolaly. Znalazlam lustro w zlotej ramie, ktore by mi pasowalo. Teraz tylko ta szafka / umywalka. :roll:

Właśnie o to mi chodziło. Czyli jednak dobrze doczytałam :wink:

Jak zwykle dobrze. :wink: No i mam tam 1,30 szerokosci, na ktorej musi sie jeszcze zmiescic kibel, wiec... Umywaleczka minimalna musi byc. :roll: :roll:

Małgoś, a może po prostu coś takiego?

http://www.roca.pl/thumbs/th_7abcde96a92842c53312fbabfef3f0fe.jpg

Roca America 58x47,5, tylko montowana tak:

http://www.roca.pl/thumbs/th_305afe6ab682170d4d561d9211f70b7e.jpg

Ewentualnie dam Ci namiary na dziewczynę, która robi te umywalki, co je poprzednio wklejałam. Ona robi na zamówienie w dowolnym kolorze, za rozsądne pieniądze - może co do kształtu też się idzie dogadać? Muszelki na pewno Ci nie zrobi, ale taką bardziej misowatą pewnie może...

A ja do drugiej lazienki chce kupic taka Antado za 300 zl... :lol: :lol: :lol:

Na te nie mam pomyslu, a waska powinna byc i jakas taka w miare klasyczna. Bez baroku, ale chyba najlepiej z drewna i z takich paneli... A najlepiej, zeby miala blat z jakiegos kamienia, nie musialby byc prawdziwy. :roll: :roll: :roll: Cos takiego, jak Olga wkleila na samym koncu z Roci by styklo. Maja tez takie zupelnie podblatowe, tez moglaby byc taka jakas.

I cos nie moge znalezc watku o stolarzach do mebli lazienkowych w Krakowie. :-?