Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc Kochani. :)

Puk, puk...

Podczytałam sobie trochę Twój dziennik. Nie było to łatwe ze względu na zaburzoną chronologię ;)

Zapowiada się fajnie :)

Regały Billy to dobry wybór.

Witaj w komentach i zapraszam do regularnego bywania. :) Mam nadzieje, ze kiedys kupie te regaly, bo w ikei nie maja 11 nadstawek i nie wiem, kiedy beda miec. :bash:

Cześć Laska!:D

Dzięki za tur de Żywiec;):D

No co Ty, to ja dzieki. Ale do browaru kiedys pojedziemy, co? ;)

Jedno jest pewne - regały będziesz miała wcześniej niż ja, bo moj dom dopiero jest w planach :)

Z tym, ze ja mieszkanie kupilam w lutym 2007. :D Wlasnie sprawdzilam, ze we wtorek maja miec 18 sztuk, trzymajmy kciuki, zeby nie "wyszly"... Jak ja bym chciala wszystkie ksiazki miec w jednym miejscu, zeby sie biedne po katach nie meczyly...

Z tym, ze ja mieszkanie kupilam w lutym 2007. :D Wlasnie sprawdzilam, ze we wtorek maja miec 18 sztuk, trzymajmy kciuki, zeby nie "wyszly"... Jak ja bym chciala wszystkie ksiazki miec w jednym miejscu, zeby sie biedne po katach nie meczyly...

A czemu od razu męczyły.? Może dobrze im tam? ;) Kto je tam wie ;)

Mnie się więcej niż 5 regałów nie zmieściło, więc knigi z górnych kartonów stoją teraz (może biedne) na baczność, a pozostałe spokojnie sobie w kartonach na strychu leżą... Ciepło tam mają i sucho :) I nikt od nich nic nie chce. Chyba położę się obok nich... :)

A wogóle to cześć Małgoś :) I pa od razu. Lecę na pysk.

Malgos ty pisalas kiedys jakie badania krwi trzeba zrobic do tarczycy, tsh ft3 ft4?

Tak jest. A jesli wyjdzie TSH za wysokie (wysokie to znaczy ponad 1, nie w normie, ktora w zaleznosci od laboratorium wynosi ok. 4, ale to nie musi byc dobry wynik, jesli ma sie inne objawy niedoczynnosci) - rowniez anti-TPO i anti-TG.

Kupilam regaly. :)