malgos2 10.06.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ja jestem za tym, żeby zatopić w ścianie:yes: Tak zrobimy. Chce zamowic drabinki stalowe - jedna na antresole nasza, jedna na "goscinna" (obawiam sie, ze moze byc ona tylko antresola rasiowa, bo nie wszyscy sa tacy odwazni ). Nie wiem za co, ale pora je kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.06.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Tak zrobimy. Chce zamowic drabinki stalowe - jedna na antresole nasza, jedna na "goscinna" (obawiam sie, ze moze byc ona tylko antresola rasiowa, bo nie wszyscy sa tacy odwazni ). Nie wiem za co, ale pora je kupic... Rozumiem Cię Gosia. Masz tylko dwóch sponsorów:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.06.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Chce zamowic drabinki stalowe - jedna na antresole nasza, jedna na "goscinna" (obawiam sie, ze moze byc ona tylko antresola rasiowa, bo nie wszyscy sa tacy odwazni ;)). Nie wiem za co, ale pora je kupic... Spoko, możesz już się nie bać. Jak Rasia wróci do swego Księciunia, mogę grzać wyrko ja Też odważna jestem Zwłaszcza jak mnie chardonnay uraczysz Tylko do drabinki się nie dokładam, bom goła jak święty turecki. Mogę pościel do prania brać, w ramach kosztów A wogóle to nie dostaje powiadomień od Ciebie wiesz? Zbanowałaś mnie czy jak? ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.06.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Rozumiem Cię Gosia. Masz tylko dwóch sponsorów:lol2::lol2: Cze Magda Żyrafa wogóle ;D Kupa czasu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2010 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Rozumiem Cię Gosia. Masz tylko dwóch sponsorów:lol2: No wlasnie... I urodziny raz w roku tylko. A wogóle to nie dostaje powiadomień od Ciebie wiesz? Zbanowałaś mnie czy jak? ' Zasubskrybuj se. Czyli ustalone, ze antresola bedzie rasiowo szajbowa. Jacys chetni jeszcze? Czuje, ze sie szykuje antresola party. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.06.2010 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Małgos, nie uwierzysz ile te studia kosztują....2 razy tyle. nic nie wyjaśnili tylko wprowadzili kwotę za semestr...i myślę na razie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.06.2010 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Dzień dobry Ja antresoli mówię dziękuję.... Ja nie wyjdę, a o zejściu nie ma mowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.06.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 (edytowane) Cze Magda Żyrafa wogóle ;D Kupa czasu nie? Cześć wszystkim, Cze madmegs, no kupa, kupa:) Trochę Was zaniedbuję gaduły . :bash:Siedzę czasami we wontku o kuchniach. A z nowości: dziecię się dzisiaj o 7.30 urodziło:D Kurde, trzeba po wódkę pojechać. żeby to jakoś opić Edytowane 11 Czerwca 2010 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Tak zrobimy. Chce zamowic drabinki stalowe - jedna na antresole nasza, jedna na "goscinna" (obawiam sie, ze moze byc ona tylko antresola rasiowa, bo nie wszyscy sa tacy odwazni ). Nie wiem za co, ale pora je kupic... No i windę oczywiście! Ja mogę po zwykłej drewnianej drabinie tam włazić, albo i to grubym sznurze... A co Waćpani wymyśliła w kwestii barierki??? Będą półki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.06.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 doberek, wstawac spiochy Madziu to gratuluje serdecznie i wypij za zdrowie maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.06.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Hej Malos, tez mi sie wydaje, ze to dobry pomysl by zabudowac ta polke od gory...przynajmniej nie bedzie Ci kusilo stawiac tam jakies durnostojki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.06.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 napisałam wczoraj, ze półki są super a wpisu mego nie ma, wiec go ponawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Dzien dobry i goracy. Powoli rozstaje sie z wirusem... Małgos, nie uwierzysz ile te studia kosztują....2 razy tyle. nic nie wyjaśnili tylko wprowadzili kwotę za semestr... i myślę na razie.. To nadal nie jest AZ tak duzo, co? Ja antresoli mówię dziękuję.... Ja nie wyjdę, a o zejściu nie ma mowy.... Tez tak myslalam, ale to kwestia techniki zejscia. Juz kiedys tlumaczylam to Brazuni. Siadasz na krawedzi antresoli, lapiesz sie szczebla jedna reka wierzchem dloni do sciany, druga normalnie, stawiasz stope bokiem 2 szczeble nizej i przekrecasz zad tak, aby stanac na drabince. Potem juz normalnie schodzisz. Jak bylam pierwszy raz u P. to wlezc wlazlam, ale zanim opracowalam metode zejscia rano minelo pol dnia. Ryczalam, klelam, ale jakos musialam zejsc no i.. potrzeba matka wynalazkow. A z nowości: dziecię się dzisiaj o 7.30 urodziło:D Kurde, trzeba po wódkę pojechać. żeby to jakoś opić To co stawiasz? No i windę oczywiście! Ja mogę po zwykłej drewnianej drabinie tam włazić, albo i to grubym sznurze... A co Waćpani wymyśliła w kwestii barierki??? Będą półki? Na razie nie mysle za wiele na ten temat, ale moze wlasnie polki, tylko P. cos narzeka, ze koncepcje zmieniam za szybko i trudno mu sie z nimi oswoic... Potrzebuje moralnego wsparcia, mam nadzieje, ze wpadniesz jak wroci i nad nim popracujesz. doberek, wstawac spiochy Czesc Anja. Hej Malos, tez mi sie wydaje, ze to dobry pomysl by zabudowac ta polke od gory...przynajmniej nie bedzie Ci kusilo stawiac tam jakies durnostojki. Wlasnie, wlasnie... Mysle tylko co zrobic z bokiem - miedzy regalem a sciana, bo tam leca rury i trudno to bedzie zabudowac... napisałam wczoraj, ze półki są super a wpisu mego nie ma, wiec go ponawiam Ciesze sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.06.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 a moze na te rury zrob ruchoma scianke, zakladana na jakas ramke, ze jak bedzie trzeba to sie ja zdejmie bez problemu.......tak gdybam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2010 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 a moze na te rury zrob ruchoma scianke, zakladana na jakas ramke, ze jak bedzie trzeba to sie ja zdejmie bez problemu.... ...tak gdybam... No moze cos sie wymysli. Poczekam na P. niech tez sie wysili chociaz raz. Teraz gdybam nad zegarem do polkowego pokoju. Taki: http://www.exitodesign.pl/zegar-stolowy-book-black-paper-karlsson-p-36.html czy taki: http://www.amazon.co.uk/Karlsson-Pass-Partout-Clock-White/dp/B001T9NHYC A poza tym w fafarafa znalazlam nastepny stolek, na ktory zachorowalam: http://e-shop.fafarafa.pl/pl,product,1713349,remember,stolek,skrzynka,piwa.html oraz takie zajefajne maty: http://e-shop.fafarafa.pl/pl,product,447690,remember,zestaw,mat,sniadanie,na,trawie.html No i znowu musze sie leczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.06.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 :D:D te dwa ostatnie linki to jakbys ogrodek piwny zakladala:D:D Zegar z drugiego linku piekny!! Nawet umiarkowany cenowo jak na taka pieknosc;) pierwszy link mi sie nie otwiera mam 404 error:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 :D:D te dwa ostatnie linki to jakbys ogrodek piwny zakladala:D:D Zegar z drugiego linku piekny!! Nawet umiarkowany cenowo jak na taka pieknosc;) pierwszy link mi sie nie otwiera mam 404 error:eek: Nie wiem why, ale tu on jest tez: http://www.amazon.co.uk/Karlsson-Book-Clock-20-Black/dp/B000LRLEEI W Jukeju kompletna taniocha, u nas ok. 110 zl. A ogrodek piwny bardzo mi sie podoba, mysle o balkonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.06.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Fajny!! Na polke z ksiazkami jak znalazl;) wow to duze przebicie na cenie pomiedzy UK a PL!!! Ciekawe dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2010 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Fajny!! Na polke z ksiazkami jak znalazl;) wow to duze przebicie na cenie pomiedzy UK a PL!!! Ciekawe dlaczego... Noooo, tak jest ze wszystkim. Zegar lazienkowy sciagalam z Francji, tez byl duzo tanszy, nawet z przesylka... Irma jest za tym tez, wiec chyba jednak bedzie ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.06.2010 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 (edytowane) cze Małgoś. Widzę że nie śpisz... Kurde, zajebista biblioteka się u Ciebie robi! Kurde, nie zapomnij o Dniu Ojca Zegar bossski Stołki też tyle że potrzebujesz obok taką firmową lodówkę. Pełną. Inaczej nie wysiedzisz... http://niespodzianka.pl/presents/2b3625e070254395c04b4cf480161781.jpg Jeśli P. teraz kocha Cię nad życie - po takim zakupie przyrzeknie Ci miłość na wszystkie inkarnacje Napij się ze mną co? Bom wyczerpana po nadrabianiu zaległości Że też ja systematyczna nie potrafię być Chyba że chodzi o zakup wina Edytowane 12 Czerwca 2010 przez madmegs jebane literówki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts