minkapinka 14.06.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Hello! Co za dzień... szaro, mokro i zimno, brrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.06.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 robi wrażenie ten mebelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Czesc, czesc. Hej Gosia Wiesz ja mog No to mi chyba coś ucięło. Ja Twój watek znam dobrze (bo ja z Tych czytająco-ogladających ale nie ujawniających się). Jestem pod wrażeniem Twojej łazienki i posadzki więc z miłą chęceia Cię odwiedzę kiedyś Miałam takiego ładnego maila napisanego a tu klops No wlasnie tak obcina ostatnio, nie wiem dlaczego, ale to niewazne - witaj w komentach. I mam nadzieje, ze spelnisz grozbe, zapraszam! dzien doberek...nie zauwazylam Dzisiaj musialas zauwazyc, kurcze jak ziiiiiiiimno. Się Pani wyspała Zawsze za malo. Hello! Co za dzień... szaro, mokro i zimno, brrrr.... Noooo, ale przynajmniej odpoczniemy od upalow. robi wrażenie ten mebelek A dzieki, dzieki. Piękne regały :) Booooomba :) Bardzo mi milo i regalom tez. A pomacac by nie chciala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.06.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Małgoś, rewelacyjnie wygląda ten regał na książki upchniesz wszystkie z kartonów, czy trzeba będzie parę sztuk dokupić, żeby zapełnić półki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Jeszcze nie wiem, na razie przywiozlam kilka i dzwiganie ich na wlasnych plecach to ogrrrrromny blad. Powinno wystarczyc, ale trzeba tez miec na uwadze malza mojego ksiegozbior... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.06.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 w przeprowadzkach (a kilka ich w życiu zaliczyłam) najgorsze były zawsze kartony z książkami... do dźwigania znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Strasz mnie strasz... A niektorzy maja tylko jedna ksiazke - do nabozenstwa... Mala jest, dzwigac nie trzeba, a mnie sie zachcialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.06.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 no, masz za swoje, czytać Ci się zachciało zamiast modlić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 14.06.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam powróciłam po cięzkiej pracy ale nie do końca zadowolona pogoda przeszkodziła w działaniu ale cóż co ja będe robic jak wszystko zrobie kilka nowyuch fotek zamieściłam z obecnych prac no z sobotniego zajęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 14.06.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 To ja mam chyba ta jedna książkę u mnie brak regału z książkami co nie oznacza że ich wcale nie czytałam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2010 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 No niestety, praca glowa sprzyja rozksiazkowaniu. Ale dzielna jestem w wywalaniu niepotrzebnych szpargalow - dzisiaj bez litosci poszly wszystkie moje uwaga, uwaga... KASETY. Stare listy poszly, jakies gluposci, zostawilam tylko takie, w ktorych sie ktos wysilil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.06.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 No niestety, praca glowa sprzyja rozksiazkowaniu. Ale dzielna jestem w wywalaniu niepotrzebnych szpargalow - dzisiaj bez litosci poszly wszystkie moje uwaga, uwaga... KASETY. Stare listy poszly, jakies gluposci, zostawilam tylko takie, w ktorych sie ktos wysilil... Do wywalania to Cię bardzo chętnie wypożyczę... Hejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2010 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Do wywalania to Cię bardzo chętnie wypożyczę... Hejka! Hejka! Polecam sie. 30 lat na 39 m2 nauczylo mnie wywalania rzeczy niepotrzebnych, ale i tak mozna sie zdziwic jak sie zaczyna przegladac niektore rzeczy, ze sie tyyyyle tego zmiescilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Twoje regały mnie zachęciły do zaglądnięcia na stronę Ikei.... no i nawet nawet coś się da wybrać :) Bardzo mi się podobają - a kolor super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2010 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Noooooo, ja nie bylam ikeofanka, dopoki nie okazalo sie, ze oszczedza mase nerwow, jest tania i funkcjonalna. I uwielbiam panow montazystow ikeowskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2010 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Noooooo, ja nie bylam ikeofanka, dopoki nie okazalo sie, ze oszczedza mase nerwow, jest tania i funkcjonalna. I uwielbiam panow montazystow ikeowskich. To ostatnie mnie przekonało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2010 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 To ostatnie mnie przekonało :) Wiedzialam. Naprawde czysta przyjemnosc miec z nimi do czynienia i grosze to kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Dzien dobry mowie sama sobie. Zlozylam wczoraj stolek - stos ksiazek i jest rewelacyjny. I juz wiem, ze w bibliotece zastosowania mial nie bedzie, stanie w przedpokoju. Jesli ktos cierpi na brak kota, bardzo prosze niech zerknie tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162267-Sliczny-burasek-po-pani-zabranej-do-domu-starcow.-( Edytowane 15 Czerwca 2010 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 ... jestem gdzie te regały he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Dzien dobry NITKO moja kochana! Regaly w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts