malgos2 07.08.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 To wporzo, bo ja czytalam ten watek, ale tam mi sie wydawalo, ze ludzie o Wroclawiu pisza. Taka jestem niekumata. Ladna wybralam klamke? http://tinyurl.com/5j83fk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 to klamka do drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Gałkę, do cholery Patrzę i patrzę, gdzie ta klamka, zanim do mnie dotarło, że to już Piękna Ja strasznie żałuję, że mi stare od ojca nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A do czego sa klamki? Taka galka. Lubie takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Gałkę, do cholery Patrzę i patrzę, gdzie ta klamka, zanim do mnie dotarło, że to już Piękna Ja strasznie żałuję, że mi stare od ojca nie pasują To zmien drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Gałkę, do cholery Patrzę i patrzę, gdzie ta klamka, zanim do mnie dotarło, że to już Piękna Ja strasznie żałuję, że mi stare od ojca nie pasują To zmien drzwi... Odpada, nie pasuje mi mechanizm do tych klamek, a szkoda mi ich przerabiać, bo są z własnym mechanizmem Drzwi też mi szkoda przerabiać, na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 to mów że to gałka!!! skąd do jasnej miałam wiedzieć, próbowałam to jakoś dopasować i ni .... no! ps. śliczna, stylowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 to mów że to gałka!!! skąd do jasnej miałam wiedzieć, próbowałam to jakoś dopasować i ni .... no! ps. śliczna, stylowa No sorry, co za roznica galka czy klamka... No dobra, galka miala byc. Dzieki za komplement w imieniu galki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.08.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ladniusia do tej twojej lazienki Alicji bedzie pasowac Masz moze jakies fotki tych dodatkow marmurowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Kurde nie chce z nimi zapeszyc, bo dwoch elementow brakuje i wyslalam im maila, zeby mi powiedzieli, kiedy beda dostepne. Na razie szukaja. A te marmury to i tak by byly do drugiej lazienki. Do tej znalazlam takie zielono-turkusowe z wzorem malachitu (ale takiego nie zupelnie udanego, bo namalowanego). Pokaze Wam jak sama dostane wiecej zdjec od sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.08.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 MOga byc i do tej drugiej, chcialabym zobaczyc jak to wyglada, i nie palcuje sie do tego to super Tu sa calkiem fajne http://www.calvado.pl/akcesoria-lazienkowe-cat-257.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 No doooobra. http://www.thegreatindoors.com/p-523857-nbsp-triple-band-marble-bath-accessory-collection.aspx Moje sa tansze. Na te cementowe patrzylam juz dawno temu, tylko cena mnie powalila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Aha, no właśnie Ja od jakiegoś czasu szukam trzymacza do srajtaśmy z klapką i żeby biały był I są tylko takie badziewne plastikowe i nic więcej. Wszystko w chromie, ew. w mosiądzu No a ileż można mieć tego chromu w łazience?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2008 03:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Hej. Sorry, ze tak zniknelam bez pozegnania, ale monsz mnie porwal. Poszlismy sobie na wernisaz i ogrrrrrrrrromne sushi. Dorwalismy taki deal, ze teraz moglibysmy prawie codziennie na sushi chodzic. Olga, a z czego by Ci ten bialy uchwyt pasowal? Z ceramiki jakiejsc czy z czegos? Bo moge czegos poszukac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Fajne toto z marmuru musze policzyc ile to wazy do kupy, moze mi po jednej czesci beda przywozic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Te by pasowaly do lazienki Alicji http://www.thegreatindoors.com/p-543958-avanti-linens-basketweave-bath-accessory-collection-bronze.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Ale kosz co 12 kg wazy to chyba nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.08.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 miłego dzionka Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 No fakt, nie w Krakowie... Mówiłam, że mi się wydaje W Katowicach To chyba nie drugi koniec świata Tu poczytaj o firmie AK meble, czy jakoś tak Mi to pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts