nitubaga 16.06.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 byłam w dzienniku.... znalazłam pikne... pojemne.... i same poradniki, widziałam o kotach, o kwiatkach i o stole Pięknie... ja az takiej kolekcji mie mam ... ale ja do tych twoich jeszcze dojjde... choc mniemam, że do tego o kotach raczej nieprędko ale regały fajne bo pojemne.... jedyne co.... to mnie w ikei wkurzają te widoczne dziurki wrrr.... ale zdaje sobie sprawe, że dają one dużą swobode w regulacji półek.... a teraz spadam bo już korzystać ze słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ty Nitka nie badz taka zlosliwa, jeszcze dojdzie kilka sztuk ksiazek, nie martw sie. Mnie tez wkurzaja te dziurki, ale ich nie bedzie widac, jak sie ksiazki pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Małgoś istne szafowe szaleństwo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Noooo, czasami trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ty Nitka nie badz taka zlosliwa, jeszcze dojdzie kilka sztuk ksiazek, nie martw sie. Mnie tez wkurzaja te dziurki, ale ich nie bedzie widac, jak sie ksiazki pojawia. ja nie jestem złośliwa.... ja się wściekam, bo gdyby nie te dziurki to bym pewnie wzięła meble kuchenne z Ikei... ale kurde wiem, że albo bym się do nich przyzwyczaiła.... albo co jest więcej niż pewnw by mnie wściekały za każdym razem jakbym otworzyła szafke ..... a szkoda.... bo meble wyglądają solidnie jak na cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 ja nie jestem złośliwa.... ja się wściekam, bo gdyby nie te dziurki to bym pewnie wzięła meble kuchenne z Ikei... ale kurde wiem, że albo bym się do nich przyzwyczaiła.... albo co jest więcej niż pewnw by mnie wściekały za każdym razem jakbym otworzyła szafke ..... a szkoda.... bo meble wyglądają solidnie jak na cene A w kuchennych mozna nie-biale wnetrza? Bo w nie-bialych tak to zle nie wyglada. A poza tym to tylko srodek, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.06.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 byłam w dzienniku.... znalazłam pikne... pojemne.... i same poradniki, widziałam o kotach, o kwiatkach i o stole Jakżeś Ty te tytuły tam dojrzała, to ja nie wiem:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 16.06.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 HejI gdzie te książki???? Nie ma chętnych do noszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Jakżeś Ty te tytuły tam dojrzała, to ja nie wiem:jawdrop: Dobra jest, nie? Hej I gdzie te książki???? Nie ma chętnych do noszenia? No nie ma... Mam nadzieje, ze mi jacys mili panowie jeszcze w tym tygodniu to zrobia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.06.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Przylazłam w końcu . Dzień dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Nooo nareszcie. Dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.06.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Zajęta byłam przeokrutnie. Widziałaś ile kuchni rozrysowałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Och kurcze, niedlugo nie bedzie sie mozna do Ciebie dopchac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.06.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Oby Twoje słowa były prorocze:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 No co Ty, masz talent i w ogole. A jak ja sie uporam z pudlami do konca tygodnia, wzglednie do poczatku przyszlego, to moze nawiedze piekne miasto Wroclaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.06.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Małgoś! Billy jest ekstra! A u Ciebie wygląda imponująco Już Ci zazdroszczę Twojego wyzwania. Serio Zawsze, jak układałam książki na regałach (a dosyć dużo tego w życiu miałam, bo jak już ogólnie wiadomo latam z meblami, również takimi typu pralka, to tu, to tam ) przenikał mnie taki przyjemny dreszcz A moje Billy (mam 3x80) służą obecnie jako regały na buty :oops:I chyba mnie właśnie natchnęłaś, żeby przywrócić im dawną świetność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 16.06.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Zajęta byłam przeokrutnie. Widziałaś ile kuchni rozrysowałam? I teraz się okaże, ze to przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 I teraz się okaże, ze to przeze mnie Nooooooo, prosze co za potajemne konszachty. Nelka, a co Ty butow masz wiecej niz ksiazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.06.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Nelka, a co Ty butow masz wiecej niz ksiazek? Co to, to nie. Tylko książki chwilowo powędrowały w inne miejsce/a na rzecz jako takiego porządku z buciorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.06.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Małgoś stawiaj książki bo Cię szlag trafi przy ścieraniu kurzu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts