Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

byłam w dzienniku.... znalazłam :D

pikne... pojemne.... i same poradniki, widziałam o kotach, o kwiatkach i o stole :D

Pięknie... ja az takiej kolekcji mie mam ... ale ja do tych twoich jeszcze dojjde... choc mniemam, że do tego o kotach raczej nieprędko :D

ale regały fajne bo pojemne.... jedyne co.... to mnie w ikei wkurzają te widoczne dziurki wrrr....

ale zdaje sobie sprawe, że dają one dużą swobode w regulacji półek.... :)

a teraz spadam bo już korzystać ze słoneczka :lol:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty Nitka nie badz taka zlosliwa, jeszcze dojdzie kilka sztuk ksiazek, nie martw sie. :)

Mnie tez wkurzaja te dziurki, ale ich nie bedzie widac, jak sie ksiazki pojawia. ;)

ja nie jestem złośliwa.... ja się wściekam, bo gdyby nie te dziurki to bym pewnie wzięła meble kuchenne z Ikei... ale kurde wiem, że albo bym się do nich przyzwyczaiła.... albo co jest więcej niż pewnw by mnie wściekały za każdym razem jakbym otworzyła szafke .....

a szkoda.... bo meble wyglądają solidnie jak na cene :)

ja nie jestem złośliwa.... ja się wściekam, bo gdyby nie te dziurki to bym pewnie wzięła meble kuchenne z Ikei... ale kurde wiem, że albo bym się do nich przyzwyczaiła.... albo co jest więcej niż pewnw by mnie wściekały za każdym razem jakbym otworzyła szafke .....

a szkoda.... bo meble wyglądają solidnie jak na cene :)

A w kuchennych mozna nie-biale wnetrza? Bo w nie-bialych tak to zle nie wyglada. A poza tym to tylko srodek, wis?

Małgoś! Billy jest ekstra! A u Ciebie wygląda imponująco :) Już Ci zazdroszczę Twojego wyzwania. Serio :yes: Zawsze, jak układałam książki na regałach (a dosyć dużo tego w życiu miałam, bo jak już ogólnie wiadomo ;) latam z meblami, również takimi typu pralka, to tu, to tam ;)) przenikał mnie taki przyjemny dreszcz :) A moje Billy (mam 3x80) służą obecnie jako regały na buty :oops:I chyba mnie właśnie natchnęłaś, żeby przywrócić im dawną świetność ;)