Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No co Ty, masz talent i w ogole.

A jak ja sie uporam z pudlami do konca tygodnia, wzglednie do poczatku przyszlego, to moze nawiedze piekne miasto Wroclaw. :)

:eek:Super!!! to może będzie okazja się zobaczyć. Nie przyszła góra do Mahometa, to Mahomet do góry;):D

A na ile zawitasz?

Dzien dobry. :)

Małgos, jakim cudem nie jesteś gotowa?? jeszcze??

No takim, ze jeszcze kilka kartonow trzeba zdobyc, a samo sciaganie ksiazek ze wszystkich zakamarkow do przyjemnosci nie nalezy...

noooo, my z Helunia juz czekamy :)

Noooo, to ja lece pedze, tylko jeszcze nie moge Wam powiedziec ktorego dnia dokladnie wpadne, no ale skoro powiedzialo sie A... ;)

A ja głupia myślałam, ze Ty tak bezinteresownie, z potrzeby serca :)

Ona z potrzeby serca wylacznie, gdybys ja poznala na zywo to od razu bys zobaczyla. :)

Noooo, na Ciebie wusia przynajmniej mozna liczyc, bo juz myslalam, ze sama ze soba gadac bede... Pan drabinkarz do rzeczy, ale jeszcze nie do konca mam opanowany temat. Z newsow - jutro ksiazkowa przeprowadzka (9 rano, nie wiem, jak wstane...). :)

Wusia, a Ty jestes po drodze pociagowej do Wroclawia?

a co Ci pan drabinkarz zaproponował:)

no wiesz jasne że po drodze nie licząc kółka ;)

Jakiego znowu kolka? Nie robie kolek pociagiem... :p

Pan drabinkarz zaproponowal zahaczenie drabinki, ktora ma byc mobilna z zalozenia, ktore mi sie podoba, tylko nie wiem dlaczego utrzymuje, ze katowniki sprzedaje sie tylko 6-metrowe, skoro ja wiem, ze mozna kupic jakie sie chce, dociete na wymiar... Musze to jeszcze z nim przedyskutowac.

:lol2::rotfl::rotfl::rotfl:

A Ty co sie chichrasz? :)