Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzien dobry to All.

Moglabys sobie podac reke z moim ojcem, ktory w zerowce dbal o moj zeszyt do religii i tez mu potem na mozg siadalo. :rotfl:

Odkuta to ja jeszcze nie jestem do konca, tu i owdzie pekaja sciany, najgorzej jest przy futrynach, mistrzowie do tego usuneli mi wentylacje w lazience, ale poki co nie mam drzwi, wiec grzyba nie ma i na szczescie sciany sa z k-g, wiec przeciag miedzy nimi jest naturalny... :rolleyes: Im wiecej bede miec mebli i sprzetow w domu tym mniej bede to wszystko zauwazac, ale gdyby nie P. to wszystko by cienko wygladalo... A w ogole to zapraszam na ogledziny w realu Kochana, mialysmy spac ze soba wiec moze to sie w koncu zdarzy, co? ;)

Strasznie zazdraszczam Ci tych regałów na książki...:cool: U mnie wciąż w gabinecie sterty kartonów i niestety meble babcine też porozwalane stoją, bo nie mogę znaleźć renowatora do takich nieantyków...:( A kiedy do mnie przyjedziesz? :rolleyes:

Hejka.

Dzisiaj zaczelam sprzedawac mieszkanie, wiec od rana mnie budza agencje... Minkapinka, mam nadzieje, ze cena antyramy tej wielkosci mnie nie zabije. Jeszcze sie zastanawiam, gdzie te zdjecia mialyby wisiec, ale chyba zrobie wystawke w przedpokoju. :rolleyes:

Rasiunia, a co potrzebujesz zrobic z tymi nieantykami, bo chyba mam kogos, kto Ci moze pomoc... :rolleyes:

Aaaa i przyjade, przyjade, musze sie tylko z problemami uporac...

Hejka.

Dzisiaj zaczelam sprzedawac mieszkanie, wiec od rana mnie budza agencje... Minkapinka, mam nadzieje, ze cena antyramy tej wielkosci mnie nie zabije. Jeszcze sie zastanawiam, gdzie te zdjecia mialyby wisiec, ale chyba zrobie wystawke w przedpokoju. :rolleyes:

Rasiunia, a co potrzebujesz zrobic z tymi nieantykami, bo chyba mam kogos, kto Ci moze pomoc... :rolleyes:

Aaaa i przyjade, przyjade, musze sie tylko z problemami uporac...

?????????????????