Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzien dobry to All.

Moglabys sobie podac reke z moim ojcem, ktory w zerowce dbal o moj zeszyt do religii i tez mu potem na mozg siadalo. :rotfl:

Odkuta to ja jeszcze nie jestem do konca, tu i owdzie pekaja sciany, najgorzej jest przy futrynach, mistrzowie do tego usuneli mi wentylacje w lazience, ale poki co nie mam drzwi, wiec grzyba nie ma i na szczescie sciany sa z k-g, wiec przeciag miedzy nimi jest naturalny... :rolleyes: Im wiecej bede miec mebli i sprzetow w domu tym mniej bede to wszystko zauwazac, ale gdyby nie P. to wszystko by cienko wygladalo... A w ogole to zapraszam na ogledziny w realu Kochana, mialysmy spac ze soba wiec moze to sie w koncu zdarzy, co? ;)

Bardzo chętnie się z Tobą prześpię :D Ale pod warunkiem, że mi nie każesz włazić po drabinie :eek:

A tak poważnie, to masz już bliżej niż dalej. Nie popełnij tylko mojego błędu i nie odpuść sobie dopieszczania szczegółów na rzecz prowizorek. Ciężko się z tego wyrwać po czasie.

To i ja trzymam kciuki za to, aby się udało drogo sprzedać i tanio kupić.

Nie wiem, czy za takie kciuki sie dziekuje czy nie, ale wdzieczna jestem bardzo. ;)

Bardzo chętnie się z Tobą prześpię :D Ale pod warunkiem, że mi nie każesz włazić po drabinie :eek:

A tak poważnie, to masz już bliżej niż dalej. Nie popełnij tylko mojego błędu i nie odpuść sobie dopieszczania szczegółów na rzecz prowizorek. Ciężko się z tego wyrwać po czasie.

Wiem, wiem... Bez pewnych prowizorek nie da sie zyc, ale na szczescie na razie wszystkie sa dosc mobilne jak np. drzwi kartonowe do lazienki. :lol2: Wlasnie dlatego, ze mnie na fajne nie stac a nie chce byle czego... I tak ze wszystkim, ale nic to, cale zycie przede mna. ;)

Spoko spoko znajomi właśnie sprzedali mieszkanko w Twoim rejonie bardzo szybko tak więc duża szansa :) ważne że dzwonią to nie skarpetki żeby tak od razu kupić ale pooglądają zastanowią się i być może kupią :) to ty się umawiaj z agentami a ja jutro wyruszam na spontana nad morze nie mamy lokum załatwionego ,tak do Poniedziałku chcemy wyskoczyć :) może coś znajdziemy a jak nie to trzeba w samochodzie spać :p