malgos2 29.06.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 No posiadam i to jest moje utrapienie wlasnie. Musze sprzedac i kupic cos dla mojej mamy w mojej okolicy. Trzymajcie kciuki, zeby sie szybko udalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.06.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 uda sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Noooo, telefon sie urywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.06.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Dzien dobry to All. Moglabys sobie podac reke z moim ojcem, ktory w zerowce dbal o moj zeszyt do religii i tez mu potem na mozg siadalo. Odkuta to ja jeszcze nie jestem do konca, tu i owdzie pekaja sciany, najgorzej jest przy futrynach, mistrzowie do tego usuneli mi wentylacje w lazience, ale poki co nie mam drzwi, wiec grzyba nie ma i na szczescie sciany sa z k-g, wiec przeciag miedzy nimi jest naturalny... Im wiecej bede miec mebli i sprzetow w domu tym mniej bede to wszystko zauwazac, ale gdyby nie P. to wszystko by cienko wygladalo... A w ogole to zapraszam na ogledziny w realu Kochana, mialysmy spac ze soba wiec moze to sie w koncu zdarzy, co? Bardzo chętnie się z Tobą prześpię Ale pod warunkiem, że mi nie każesz włazić po drabinie A tak poważnie, to masz już bliżej niż dalej. Nie popełnij tylko mojego błędu i nie odpuść sobie dopieszczania szczegółów na rzecz prowizorek. Ciężko się z tego wyrwać po czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.06.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 To i ja trzymam kciuki za to, aby się udało drogo sprzedać i tanio kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2010 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 To i ja trzymam kciuki za to, aby się udało drogo sprzedać i tanio kupić. Nie wiem, czy za takie kciuki sie dziekuje czy nie, ale wdzieczna jestem bardzo. Bardzo chętnie się z Tobą prześpię Ale pod warunkiem, że mi nie każesz włazić po drabinie A tak poważnie, to masz już bliżej niż dalej. Nie popełnij tylko mojego błędu i nie odpuść sobie dopieszczania szczegółów na rzecz prowizorek. Ciężko się z tego wyrwać po czasie. Wiem, wiem... Bez pewnych prowizorek nie da sie zyc, ale na szczescie na razie wszystkie sa dosc mobilne jak np. drzwi kartonowe do lazienki. Wlasnie dlatego, ze mnie na fajne nie stac a nie chce byle czego... I tak ze wszystkim, ale nic to, cale zycie przede mna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.06.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 hej, hej, przyszło mi do głowy, że gospodyni mi coś tu poradzi - napisze resztę na pw, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2010 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 OK, OK. Sliiicznosci tam maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.06.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2010 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Dobra Sloneczka, to ja lete do nastepnego agenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 i co Małgoś sprzedałaś się albo kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2010 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 No spokojnie, dopiero zaczelam sie rozgladac. Jutro mam 10 spotkan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.06.2010 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Jakby coś to jestem, i trzymam kciukasy, zeby jak najszybciej, jak najdrożej a potem jak najtaniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Dzien dobry. Juz nie wiem, ile mam spotkan. Chyba 14 albo 15, ciagle jeszcze dzwonia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.06.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Buongiorno:) Trzymam kciuki, żeby nie tylko zainteresowanie było, ale żeby ktoś kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Otoz to. Dzisiaj ma byc juz jakis potencjalny kupiec, ale nie podniecam sie za bardzo, bo wiem, jak to bylo jak sama szukalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 30.06.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Spoko spoko znajomi właśnie sprzedali mieszkanko w Twoim rejonie bardzo szybko tak więc duża szansa ważne że dzwonią to nie skarpetki żeby tak od razu kupić ale pooglądają zastanowią się i być może kupią to ty się umawiaj z agentami a ja jutro wyruszam na spontana nad morze nie mamy lokum załatwionego ,tak do Poniedziałku chcemy wyskoczyć może coś znajdziemy a jak nie to trzeba w samochodzie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2010 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 O Dzizas, ale mnie wykonczyli... Aguleczka, a skad Ty wiesz, gdzie moj rejon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 30.06.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 no przecież mi mówiłaś gdzie mieszkałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 no przecież mi mówiłaś gdzie mieszkałaś Ty to masz pamiec. Mam nadzieje, ze szybko pojdzie, bo to meczace strasznie... A gdzie nad morze jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts