rasia 30.06.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Hejeczka Małgoś i Aguleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2010 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Hejeczka Asiunia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Hej, patrz co mam http://bi.gazeta.pl/im/1/8077/z8077611X,Wyspa-z-polerowanego-betonu-to-glowne-miejsce-robocze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Dzien dobry. Oooooooooooooooooooooo jakie fajne znalazlas Wiola, a skad to? Wlasnie o takiej kuchni mysle. Nawet te zaslonki zamiast drzwiczek niezle wygladaja, a maja te przewage, ze prawie nic nie kosztuja. Powoli odzyskuje wiare w to, ze bede miala kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Kurde, nawet ten stylowy stolik mi pasuje - ja mam teraz szafke ta z malego kibelka wstawiona do salonu i sie swietnie komponuje. Widze, ze nie tylko mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.07.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Moja kuchnia będzie za tydzień:wave: Jak ja się cieszę.... Gotowanie na maszynce elektrycznej to koszmar..... I wszędzie pudła.... Ale gdzie kawa i filiżanki są to wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Przesadzasz. Ja gotuje na elektrycznej caly czas, jak jestem u P. to mamy 2 fajerki a potrafimy cuda ugotowac, 2 razy Wiekanoc tam urzadzalismy, u mnie byla wigilia. Wszystko sie da. Gdyby ktos jeszcze nie slyszal - ku przestrodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.07.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 W jednym garnku też można... Ale nie mam zlewu i biegam do łazienki wszystko opłukać, albo koło garażu na zewnątrz... A mam tego troszkę do polatania....A gotowanie na maszynce elektrycznej zajmuje dużo więcej czasu niż na gazie... Nie mogę utrafić jak długo potrzeba jest gotować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 To zalezy od maszynki, faktycznie inaczej sie gotuje niz na gazie, ale mozna sie przyzwyczaic. Latwiej jest cos przypalic na pewno. Jak gotuje np. makaron to zawsze najpierw w elektrycznym czajniku grzeje wode... Na poczatku tez latalam do lazienki i istotnie - jest to najwiekszy bol w d... Dlatego P. szybko zamontowal prowizoryczny zlew. W zalozeniu oczywiscie, bo pewnie bedziemy go mieli z 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.07.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Nie mam gdzie położyć czegokolwiek, nie ma gdzie opłukać, wodę gotuję w łazience, i po całym domu biegam jak pofyrtana... Kilometry robię, ale już nie długo i dobrze, ze na swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 No to masz fitness za darmo. Jeszcze chwila i sie zorganizujesz. To kiedy parapetowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.07.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 No to masz fitness za darmo. Jeszcze chwila i sie zorganizujesz. poczucie humoru Cie nie opuszcza;) sprzedalas czy kupilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2010 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Na razie ani jedno ani drugie, ale upatrzylam sobie cos i mam nadzieje, ze aktualne i ze sie uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 dobry wieczór Wioluś daj na priva na ile Ci pan kuchnie wyliczył co;) Małgoś no coś Ty jeszcze ciut i już będziesz mieć kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Dzien dobry. Oooooooooooooooooooooo jakie fajne znalazlas Wiola, a skad to? Wlasnie o takiej kuchni mysle. Nawet te zaslonki zamiast drzwiczek niezle wygladaja, a maja te przewage, ze prawie nic nie kosztuja. Powoli odzyskuje wiare w to, ze bede miala kuchnie. Jakbyś do mnie czasem zajrzała, to wiedziałabyś skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Jakbyś do mnie czasem zajrzała, to wiedziałabyś skąd Zagladam przeciez codziennie. W dzienniku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Juz zajrzalam. A czemuz to nie masz tego w blogu wacpanno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.07.2010 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Bo blog to wynalazek dla ludzi z 21 w. a ja jestem raczej staroświecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Cze taka dziś bedę rozgadana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 02.07.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Cze dziewczynki. Jaki piekny dzień, idziemy zaraz na piknik do parku. Jak to fajnie, ze teraz w parkach mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts