wiolasz 08.08.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Mam pytanie, jakie meble pasują do łazienki z kafelkami biało-czarnymi? POdejrzewam, że czarne, albo wogle bez mebli, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 albo białe ja raczej nie będę mieć mebli - tylko GK wymozaikowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 No właśnie, białe, te białe to takie kiczowate dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Czemu??http://www.gatuzzo.com/images/test/large/c103_1.jpghttp://www.gatuzzo.com/images/nadchodzace/large/n834_1.jpghttp://www.gatuzzo.com/images/nadchodzace/large/n837_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.08.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Wiola - jakiego koloru w łazience masz mniej? To w tym kolorze daj mebelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 albo te, mozna je zrobic z ciemniejszego drewnahttp://www.antado.com.pl/pic/tn_EW%20kwadratowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 łazienka jest mała 1,78x 1,60 czy jakoś tak. Czarny pasek ma być wokół poziomo, reszta biała. Jak dam czarną szafke to ciągle będzie widać chyba zacieki tak? będę ze szmatą latać. to myślałam sobie że może dam takie coś wokół umywalki (małej), na czym można powiesić ręcznik i koniec. Ale z drugiej strony łazienka bez szafki? te są piękne co widać powyżej ale za duże..choć ta ostatnia nawet nawet.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.08.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Daj czarne szafki albo z jakiegoś ciemnego drewna np. wenge.Zacieki widać na wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Mozna zrobic u stolarza, dowolne ksztalty Mysle ze wlasnie na jasnych mniej bedzie widac zacieki niz na ciemnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Znalazłam na allegro http://www.allegro.pl/item412638605_antado_ew_1_szafka_lazienkowa_wenge_umywalka.html tylko kurde, mogłaby być tańsza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Dlatego mowie o stolarzu, ceny szafek lazienkowych sa powalajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.08.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Cześć Olga, a z czego by Ci ten bialy uchwyt pasowal? Z ceramiki jakiejsc czy z czegos? Bo moge czegos poszukac... Małgoś, z ceramiki najchętniej Jakbyś się gdzieś natknęła to będę wdzięczna Właśnie wczoraj znalazłam, że chyba Roca mam taki, ale muszę go oblukać, bo tylko na zdjęciu wygląda na ceramiczny, a piszą, że chrom I nie wiem, czy foto do życi, czy chrom to jakiś dodatek do ceramiki (dla odmiany od złota w tej samej serii). Pytanie, gdzie to obejrzeć Dwa tygodnie urlopu, to spróbuję poszukać Wiolasz, a może jakieś zebrano? Nektóre są prawie czarno-białe Wiem, wiem, "prawie" itd..., ale na tym na pewno nie widać tak zacieków, jak na wenge, a do biało-czarnej łazienki też powinno pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 też sobie pomyślałam o wenge zwłaszcza jak dużo masz jasnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 No właśnie, tak szukam tej ciemnej. Tylko chciałabym aby to ciemne było dodatkiem w szafce. Tak jak ta powyżej co znalazłyście Tylko ta cena 1 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2008 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Hello. Wiola, ale ta cena 999 to jest za szafke z umywalka. Ja znalazlam taka jak chce do drugiej lazienki z Antado wlasnie i taniej niz na allegro. Wygugluj ten konkretny model szafki, przelec po ceneo i tych innych i moze znajdziesz za 300-400 zl. Ta, ktora ja wybralam (jakis tam model F4/70 czy cos takiego) jest w cenach miedzy 280 a 400, wiec warto poszukac w roznych miejscach. A co do Twojego ogolnego pytania - do malej lazienki to raczej biala niz czarna, albo zupelnie jakas kontrastowa - czerwona czy cus. Albo gdyby sie znalazla jakas ladna szarosc, chociaz watpie. Olga - szukalam Twojego zawieszacza, ale na razie znajduje same bez klapek. Najczesciej z metalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.08.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Małgoś, dzięki Specjalnie to sobie nie zawracaj głowy, ja już szukam od dłuższego czasu Więc tylko mówię na wszelki wypadek, bo Wy teraz w tych tematach bardziej siedzicie, to jakbyśta się gdzieś spotkały to ja chętnie się zainteresuję Muszę tą Rocę w przyszłym tygodniu przewąchać Z takimi pierdołkami to jest tak, że najpierw nie ma nigdzie, a potem nagły wysyp wszędzie Najczęściej, jak już jest po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.08.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Malgos wysztkiego dobrego z okazji rocznicy slubu (wyczytalam u Magi) a tu cos dla Was na wieczorhttp://www.zdjeciareklamowe.pl/z/0/021020_tn_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2008 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Dzieki Ania. Napijemy sie wieczorem, chociaz jutro kurna do roboty. Bendem drewno malowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.08.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Przynajmniej nie będziesz miała doczynienia z ciućmakami, co pdfa nie mogą otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Zebys wiedziala. Nie tylko, ze bedzie mi sie to finansowo oplacalo, ale przynajmniej bede w milym towarzystwie. Jak ja mam czasami dosyc tych moich cwokow to nie masz pojecia. Wiekszosc jest OK, ale takich kilku kretynow moze Cie doprowadzic do zalamania nerwowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts