Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

łazienka jest mała 1,78x 1,60 czy jakoś tak. Czarny pasek ma być wokół poziomo, reszta biała. Jak dam czarną szafke to ciągle będzie widać chyba zacieki tak? będę ze szmatą latać. to myślałam sobie że może dam takie coś wokół umywalki (małej), na czym można powiesić ręcznik i koniec. Ale z drugiej strony łazienka bez szafki? :-?

te są piękne co widać powyżej ale za duże..choć ta ostatnia nawet nawet..

Cześć :D

Olga, a z czego by Ci ten bialy uchwyt pasowal? Z ceramiki jakiejsc czy z czegos? Bo moge czegos poszukac... :roll: :roll: :roll:

Małgoś, z ceramiki najchętniej :roll: Jakbyś się gdzieś natknęła to będę wdzięczna :)

Właśnie wczoraj znalazłam, że chyba Roca mam taki, ale muszę go oblukać, bo tylko na zdjęciu wygląda na ceramiczny, a piszą, że chrom :o I nie wiem, czy foto do życi, czy chrom to jakiś dodatek do ceramiki (dla odmiany od złota w tej samej serii). Pytanie, gdzie to obejrzeć :-? Dwa tygodnie urlopu, to spróbuję poszukać :roll:

Wiolasz, a może jakieś zebrano? Nektóre są prawie czarno-białe :wink: Wiem, wiem, "prawie" itd..., ale na tym na pewno nie widać tak zacieków, jak na wenge, a do biało-czarnej łazienki też powinno pasować :roll:

Hello. Wiola, ale ta cena 999 to jest za szafke z umywalka. Ja znalazlam taka jak chce do drugiej lazienki z Antado wlasnie i taniej niz na allegro. Wygugluj ten konkretny model szafki, przelec po ceneo i tych innych i moze znajdziesz za 300-400 zl. Ta, ktora ja wybralam (jakis tam model F4/70 czy cos takiego) jest w cenach miedzy 280 a 400, wiec warto poszukac w roznych miejscach. A co do Twojego ogolnego pytania - do malej lazienki to raczej biala niz czarna, albo zupelnie jakas kontrastowa - czerwona czy cus. Albo gdyby sie znalazla jakas ladna szarosc, chociaz watpie.

Olga - szukalam Twojego zawieszacza, ale na razie znajduje same bez klapek. Najczesciej z metalu.

Małgoś, dzięki :lol: Specjalnie to sobie nie zawracaj głowy, ja już szukam od dłuższego czasu :-? Więc tylko mówię na wszelki wypadek, bo Wy teraz w tych tematach bardziej siedzicie, to jakbyśta się gdzieś spotkały to ja chętnie się zainteresuję :wink:

Muszę tą Rocę w przyszłym tygodniu przewąchać :roll: Z takimi pierdołkami to jest tak, że najpierw nie ma nigdzie, a potem nagły wysyp wszędzie :roll: Najczęściej, jak już jest po sprawie :x