Magi77 02.07.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Doberek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Doberek laseczki. Od 7:30 odbieram telefony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 dobry wieczór Małgoś to Cię wreszcie normalne życie dopadło:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 No i jaki skutek tej telefonistycznej pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Na razie zaden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 02.07.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Na razie zaden. Jutro bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2010 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Jutro bedzie lepiej Pani mnie obudzila o tej 7:30 z pytaniem czy nie opuscilabym ceny o 50 tysi. Druga przyszla, ale sama powiedziala, ze w zasadzie nie wie, czego szuka. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 02.07.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Moze liczyła, ze będziesz zaspana i się zgodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2010 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Chyba tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Dzisiaj na odmiane obudzil mnie o 8 pan drabinkowy. Czesc pracy zatem. Drabinki zaraz w dzienniku beda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.07.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Malgos -przyszłam tu, aby Ci podziękować -Ty, Wiolasz, OK, Nitka, Malka, rasia.... -no i cała reszta... jesteście.. no po prostu brak mi słów!!!! DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.blogi.moje.pl/uploads/AceCream_przyjaciele.gif.gif Teraz już z prac bieżących będę zdawała relację w Prawie-Dzienniku -wątek "pomocowy" oddaję we władanie wizardusowi. Niestety -negatywnie też ta akcja nieco odbiła -osoby zupełnie mi nieznajome z Sandomierza, które wczesniej nie bywały nawet na FM, zaczynaja mi niejako "wypominać" uzyskana od Was pomoc.. no cóż, na szczęście pozytywnych reakcji jest więcej. WIELKIE CAŁUSY DLA WAS -i zapraszam do Sandomierza -ale na kawę, a nie na sprzatanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2010 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Czesc Kasia. Ja tam jeszcze mam cos dla Ciebie, wysle Ci w tym tygodniu, nie chcialam tak na raty. Trzymaj sie kochana i nie przejmuj sie ludzmi. Bardzo latwo jest kogos oceniac. Mam nadzieje, ze sie spotkamy jakos niebawem, powinnas troche odpoczac, zmienic otoczenie chociaz na chwile. Moje zaproszenie jest otwarte tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Kasia... powiem tak... - tutaj, a nie u Ciebie i nie w wątku pomocowym... - Kto chciał to pomagał....Nigdy nie znajdą się wszyscy zadowoleni i usatysfakcjonowani. Jedni będą wypominać, drudzy wytykać, a jeszcze inni obgadają... Naucz się przyjmować pomoc, poprosić o nią jak będzie potrzeba... bo zawsze znajdzie się ktoś kto zrozumie, pomoże....Kiedyś nie prosiłam o pomoc dla syna, a szkoda... , już dzisiaj by czytał, i był dużo więcej do przodu... Zaczęłam prosić wśród znajomych, bo już nie dawaliśmy rady.... I jaki skutek - zaczyna czytać... - wniosek - szkoda, że tak późno, bo można by było zrobić więcej i szybciej.... Więc poproś i powiedz jeśli będziesz miała problem, coś będziesz miała załatwić... Znajdzie się pomoc. Nie taka to inna.... Czasem potrzebne jest słowo otuchy, czasem wsparcie, czasem rozwiązanie problemu....A to też jest ważne. Pozdrawiam cieplutko Arnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2010 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Dzieki Arnika. A tak w ogole to jestem strrrrrasznie wymeczona agentami, ide sie napic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Choć do mnie... Chata wolna, mąż w pracy ... może jutro zjedzie, i pracy mam po uszy... Ale jak coś to do picia się znajdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Jak stawiasz to juz lete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Narobiłam się dzisiaj, nasprzątałam... teraz siedzę na tarasie, sączę drinia z absolutem, cytrynówką i colą i to wszystko za Wasze zdrowie i za Twój domek Kasiu!!! I na kawkę przyjadę na 100%! I do Wizardusa... bo w Sandomierzu z paczkami był tylko mój Księciunio... No to ..gul! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 dobry wieczórMałgoś no widać żeś troszkę z książkami popracowała;) a drabinki fajne nie powiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Fajne, nie? P. oczywiscie narzeka, ze bedzie trudno je na bialo pomalowac, a mnie sie takie czarne podobaja nawet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 eeeeee czemu trudno mały pędzelek biały lakier i wio:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts