Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malgos -przyszłam tu, aby Ci podziękować -Ty, Wiolasz, OK, Nitka, Malka, rasia.... -no i cała reszta... jesteście.. no po prostu brak mi słów!!!!

DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.blogi.moje.pl/uploads/AceCream_przyjaciele.gif.gif

Teraz już z prac bieżących będę zdawała relację w Prawie-Dzienniku -wątek "pomocowy" oddaję we władanie wizardusowi. Niestety -negatywnie też ta akcja nieco odbiła -osoby zupełnie mi nieznajome z Sandomierza, które wczesniej nie bywały nawet na FM, zaczynaja mi niejako "wypominać" uzyskana od Was pomoc.. no cóż, na szczęście pozytywnych reakcji jest więcej. WIELKIE CAŁUSY DLA WAS -i zapraszam do Sandomierza -ale na kawę, a nie na sprzatanie :-)

Czesc Kasia. :) Ja tam jeszcze mam cos dla Ciebie, wysle Ci w tym tygodniu, nie chcialam tak na raty. ;) Trzymaj sie kochana i nie przejmuj sie ludzmi. Bardzo latwo jest kogos oceniac. Mam nadzieje, ze sie spotkamy jakos niebawem, powinnas troche odpoczac, zmienic otoczenie chociaz na chwile. Moje zaproszenie jest otwarte tez. :)

Kasia... powiem tak... - tutaj, a nie u Ciebie i nie w wątku pomocowym... - Kto chciał to pomagał....

Nigdy nie znajdą się wszyscy zadowoleni i usatysfakcjonowani. Jedni będą wypominać, drudzy wytykać, a jeszcze inni obgadają...

Naucz się przyjmować pomoc, poprosić o nią jak będzie potrzeba... bo zawsze znajdzie się ktoś kto zrozumie, pomoże....

Kiedyś nie prosiłam o pomoc dla syna, a szkoda... , już dzisiaj by czytał, i był dużo więcej do przodu... Zaczęłam prosić wśród znajomych, bo już nie dawaliśmy rady.... I jaki skutek - zaczyna czytać... - wniosek - szkoda, że tak późno, bo można by było zrobić więcej i szybciej....

Więc poproś i powiedz jeśli będziesz miała problem, coś będziesz miała załatwić... Znajdzie się pomoc. Nie taka to inna.... Czasem potrzebne jest słowo otuchy, czasem wsparcie, czasem rozwiązanie problemu....

A to też jest ważne.

Pozdrawiam cieplutko Arnika.

Narobiłam się dzisiaj, nasprzątałam... teraz siedzę na tarasie, sączę drinia z absolutem, cytrynówką i colą i to wszystko za Wasze zdrowie i za Twój domek Kasiu!!! I na kawkę przyjadę na 100%!:D I do Wizardusa... bo w Sandomierzu z paczkami był tylko mój Księciunio... :)

No to ..gul!:cool: