rasia 03.07.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Super regał!!! I fajne drabinki! A ja pokazałam Księciuniowi zawalony książkami Twój regał i powiedział, że taki może być i jutro jedziemy do Ikei! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Wusia, ale na bialo zeby pomalowac to tak ze trzy razy trzeba bedzie... Rasiunia, polecam - bierz te waskie, bo 80-tki powyginaja sie na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.07.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Chciałam powiedzieć, ze masz mało książek...za mało, czas iść na zakupy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Bo to jeszcze nie wszystkie i P. jeszcze sie nie dolozyl. A na zakupy nie mam kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Wusia, ale na bialo zeby pomalowac to tak ze trzy razy trzeba bedzie... Rasiunia, polecam - bierz te waskie, bo 80-tki powyginaja sie na bank. Nie stać mnie na 40-tki... Kupimy na początek dwie 80 i sprawdzimy... najwyżej powkładam po środku deseczki wzmacniające... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2010 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Nie stać mnie na 40-tki... Kupimy na początek dwie 80 i sprawdzimy... najwyżej powkładam po środku deseczki wzmacniające... Pamietaj o nadstawkach, jesli chcesz miec wyzsze te regaly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Pamietaj o nadstawkach, jesli chcesz miec wyzsze te regaly... Pamiętam... ale na nadstawki mnie też nie stać... Jeśli wszystko będzie pasowała tak jak mi się wydaje, to nie nadstawki kupię, tylko małego Billego i postawie go do góry nogami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2010 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Pamiętam... ale na nadstawki mnie też nie stać... Jeśli wszystko będzie pasowała tak jak mi się wydaje, to nie nadstawki kupię, tylko małego Billego i postawie go do góry nogami... To pomysl o expedicie jeszcze, bo on sie daje latwo obracac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Dzien i dobry i mam nadzieje ze zakonczy sie tez przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 A jakie zestawy kupić do pokoju 18 latka...Ma być wysoka komoda, wiszące szafki i szafka pod TV..... Co zaproponowałybyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Arnika, ale to zalezy, co mialoby byc w tych szafkach na przyklad. W ikei Besta chyba najbardziej nadaje sie do tego co mowisz. Jest tez taka mlodziezowa seria w Voxie, nienajgorsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 On wstępnie wybrał takie brązowe w paski na wysoki połysk... Ma mieć tam swoje ubrania i kilka książek i art malarskich....Jak to chłopak... i zawsze burdel..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 No to jak juz wybral, to co za problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Ale może jeszcze coś innego wpadnie w oko.... Zagłosowałaś już? Mam nadzieję, że na większego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Za meblami Vox nie przepadam, ale ta seria jest smieszna: http://www.meble.vox.pl/kolekcje-mebli/--dj-metalik--/pokoj-mlodziezowy/ A zaglosuje po lekcji, bo mam przerwe oczywiscie na tego samego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Vox odpada. Młody już duży jest ... to dla 18 latka... więc ma być jeszcze młodzieżowe, a już prawie dorosłe.... I sama nie wiem jakie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2010 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 No to besta ikeowa jest fajna mysle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Kupiłam małe Expedity... zobaczymy co z tego wyjdzie? :rolleyes:Hi, hi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2010 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Kupiłam małe Expedity... zobaczymy co z tego wyjdzie? :rolleyes:Hi, hi... Bedzie okejos. Tylko uwazaj, jak je bedziecie skladac, bo one sa puste w srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 dzień dobry Małgoś znaczy że to tylko o lenistwo chodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts