malgos2 08.07.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 jak kupować będziesz to posprawdzaj wszystko dokładnie jakbyś miała jakoweś wątpia to dzwoń Wusia dzieki, na razie nie bede kupowac i kto wie, czy w ogole, ale przy sprzedazy tez sie niezle mozna wkopac wiec jak by co to sie zglosze. Duch Dejwa nas Toba czuwa Dejw by sprzedal za drugie tyle, ale dzisiaj i tak bylam z siebie dumna jak agent zapytal, czy moge opuscic cene a ja na to, ze tak, jesli on opusci z prowizji. Od razu panu rura zmiekla. a o co sie targujesz lub na której stronie piszesz o co sie targujesz ? byłem w srode i bede w krk w weekend, słyszałem że z Łukaszem nieźle rządzicie Marek mnie zaszczycil, nie wierze... Sprzedaje mieszkanie i bronie sie, zeby mnie nie oskubali za bardzo. Jedna laska przyszla i jej matka chce, zebym jej zostawila zyrandole. O...piala czy co??? Moze jeszcze telewizor, talerze i szklanki? Rzadzimy z Lukaszem owszem, owszem. To co? Sobota gdzies na Kazimierzu moze? Pracuje, ale kolo 8 moge sie wyrwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 08.07.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Marek mnie zaszczycil, nie wierze... Sprzedaje mieszkanie i bronie sie, zeby mnie nie oskubali za bardzo. Jedna laska przyszla i jej matka chce, zebym jej zostawila zyrandole. O...piala czy co??? Moze jeszcze telewizor, talerze i szklanki? a na ciul Ci żyrandol? przedmiocik jak blokuje CI sprzedaż i kaskę to go puść... kupisz kiedys nowy lepszy Rzadzimy z Lukaszem owszem, owszem. To co? Sobota gdzies na Kazimierzu może? Pracuje, ale kolo 8 moge sie wyrwac. wiesz, ja to nie imprezuje, wiec pewnikiem bede ziewal kolo 23 tracąc kontakt z odpływającą w oparach alkoholu stłoczoną śmietanką Kazimierza... ale jesli to nie bedzie dla Was niehalo - mozmy cos takiego wykombinowac. Ja i tak wczesniej chce zakupy jakeis porobic w syntrach hyndlywych... wiec wieczór jest ok. Poleć mi jakis niedrogi hostel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2010 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 a na ciul Ci żyrandol? przedmiocik jak blokuje CI sprzedaż i kaskę to go puść... kupisz kiedys nowy lepszy Nie chodzi o zyrandol, ale o zasade. Czulam sie tak, jakby laska wchodzac uwazala, ze juz wszystko jest jej i zaraz zacznie mi zagladac do szafy i szukac, co by sie jej przydalo. wiesz, ja to nie imprezuje, wiec pewnikiem bede ziewal kolo 23 tracąc kontakt z odpływającą w oparach alkoholu stłoczoną śmietanką Kazimierza... ale jesli to nie bedzie dla Was niehalo - mozmy cos takiego wykombinowac. Ja i tak wczesniej chce zakupy jakeis porobic w syntrach hyndlywych... wiec wieczór jest ok. Poleć mi jakis niedrogi hostel Kazimierz dobry jest, gdyz mozemy na nogach z Lukaszem do domu isc z przystankiem na piwo nad Wisla. A co Ty na stare dobre Trzy Kafki? http://www.trzykafki.pl/ Jeszcze masz cos takiego blizej mnie http://www.hotel.krakow.pl/obiekt.php?id=41 i takie cus: http://www.krakownoclegi.pl/index.php. Mozesz tez kimnac u mnie tylko nie wiem, czy Ci warunki spartanskie i spanie z kotem odpowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 08.07.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 (edytowane) Kazimierz dobry jest, gdyz mozemy na nogach z Lukaszem do domu isc z przystankiem na piwo nad Wisla. A co Ty na stare dobre Trzy Kafki? http://www.trzykafki.pl/ Jeszcze masz cos takiego blizej mnie http://www.hotel.krakow.pl/obiekt.php?id=41 i takie cus: http://www.krakownoclegi.pl/index.php. Mozesz tez kimnac u mnie tylko nie wiem, czy Ci warunki spartanskie i spanie z kotem odpowiada... oki jutro polukam na nie. Spartanizm jest ok a spie dosc czesto z 4 kotami (one mnie w nocy atakują) wiec to nie jest novum. Bardziej ejdnak chyba chodzi o oswojenie z spaniem w swoim cichym pokoiku a na cudzesach to zawsze szum... Edytowane 8 Lipca 2010 przez marekmarian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.07.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 No a płakała, że nikt jej nie odwiedza! Nie dość, że ekstaźny wieczór na Kazimierzu jej się szykuje, to jeszcze Spartanin ją odwiedzi!!! Cześć Wszyscy! Księciunio dokupił dzisiaj resztę regału... po malutkim będziem skręcać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2010 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 oki jutro polukam na nie. Spartanizm jest ok a spie dosc czesto z 4 kotami (one mnie w nocy atakują) wiec to nie jest novum. Bardziej ejdnak chyba chodzi o oswojenie z spaniem w swoim cichym pokoiku a na cudzesach to zawsze szum... Rozumiem, ze spokoj bezcenny, chociaz to pewnie Ty bys mnie obudzil znajac moj sen kamienny. W kazdym razie jak nie znajdziesz niczego to krzycz. No a płakała, że nikt jej nie odwiedza! Nie dość, że ekstaźny wieczór na Kazimierzu jej się szykuje, to jeszcze Spartanin ją odwiedzi!!! Cześć Wszyscy! Księciunio dokupił dzisiaj resztę regału... po malutkim będziem skręcać... Noooo, gratuluje regalu. A Ty sie pakuj, bo cos czuje, ze niebawem sprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.07.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Podnieś cenę!!!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2010 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Podnieś cenę!!!... Mowisz jak P. Ale do tego celu potrzebowalabym Dejwa na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2010 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Małgos panikujesz? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.07.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Księciunio dokupił dzisiaj resztę regału... po malutkim będziem skręcać... to będzie prosty Cześć Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Czesc Kochane. Zgodnie z przewidywaniami, laska od zyrandoli nie ma zdolnosci, ale mam jeszcze co najmniej 2 osoby w zanadrzu, wiec przestalam sie bac. I mialam dzisiaj mila forumowa wizyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 09.07.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 regał super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Małgoś cokolwiek zawsze do usług;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 gdzie sie szlajasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 bry wieczór.....mam taki net jak Ty i order dostaniesz ,za wytrwałość,mnie po jednym dniu juz się kontaktu ze światem odechciewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2010 00:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Czuje sie, jakbym miala juz ten order. Szlajalam sie z uczennica i kuzynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.07.2010 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Cześć i czołem imprezowiczko! No i jak? Kiedy opijamy transakcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.07.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Wstyd się przyznać, ale dawno mnie u Ciebie nie było Zaglądałam kiedyś do bloga i widziałam piękny regał ale był pusty, a teraz widzę, że już zapełniony I drabinka na antresolę. Ja bym chyba zrobiła białą. Coraz bardziej domowo u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.07.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Dzień dobry. I co? Sprzedane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts