lidszu 15.07.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 wpadłam i czytam, że dzisiaj wielki dzień, więc trzymam kciuki za podpisanie tej umowy, aby potem można ją było opić jutro jak będę pić martini z colą, to za twoje mieszkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Jutro wielki dzien Lidzia, wiec pozwalam pic jutro. A w ogole to dawno Cie u mnie nie bylo... Na betonie znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.07.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Jutro wielki dzien Lidzia, wiec pozwalam pic jutro. A w ogole to dawno Cie u mnie nie bylo... Na betonie znaczy. to ja jutro od 10 rano będę oblewać twoje mieszkanie, oby się podpisało i sprzedało no dawno, a ty to u mnie nie byłaś ani razu może po wakacjach da się jakiś wyjazd skręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Trzeba by. P. wraca we wrzesniu jak dobrze pojdzie, wiec moze wtedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 15.07.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Hej sąsiadka, tak czytam i czytam że chyba mieszkanko sprzedajesz. No nie mów mi że wyjeżdżasz z Krk (bo ja chciałam kiedyś twoje tynki w łazience i podłogę pomacać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2010 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Hej sąsiadka, tak czytam i czytam że chyba mieszkanko sprzedajesz. No nie mów mi że wyjeżdżasz z Krk (bo ja chciałam kiedyś twoje tynki w łazience i podłogę pomacać) Hej, hej. Witam. Nieeeeeeeeeeeeeee nie wyjezdzam z KRK za zadne skarby swiata (no, moze tu troche przesadzilam) i wszystko sobie mozesz spokojnie pomacac, bo to nie to mieszkanie. No to kiedy wpadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 16.07.2010 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Uch no to mi ulżyło Teraz idę na urlop no to może po urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Hejka. Rodzice kupca przyszli na ogledziny, zaraz jedziemy do notariusza. Konieczki, po urlopie koniecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.07.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Wróciłaś? Sprzedałaś? Kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2010 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Wrocilam, sprzedalam. No... prawie. Najpozniej 25.08 umowa koncowa. Kupa roboty przede mna papierkowej. Szukamy dla mamy czegos, bylysmy w kilku mieszkaniach, ale srednio nam sie podobalo. Caly czas koncepcja ewoluuje... Tak czy inaczej duuuuuza ulga. To kto oblewa ze mna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.07.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Ja nie piję, bo łykam silny antybiotyk. Ale duże gratulki.... Czyli teraz uruchomienie kredytu i przekazanie mieszkania....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Ale ja pije. Dzieki za gratulacje, sama w to nie wierze... Mieszkalam tam od urodzenia ale dziwne jest to, ze nie mam jakichs specjalnych sentymentow... Teraz uruchomienie kredytu i... przeprowadzka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.07.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 GRATULKI!!! :D Napij się i za mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Dzieki, dzieki. Koncze pierwsze piffko, powoli mi idzie, ale skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 16.07.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Jeszcze to piffko męczysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 No co Ty, koncze drugie (duze Tyskie butelkowe) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.07.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 a ja dzisiaj damskie pije japkowe, choć nic mi sie nie udało sprzedac Czółko matko Małgosiu z pięknego miasta nad Wisłą o widze, ze jakaś transakcja udana nastąpiła. No to gratulejszynz. Czy to Ty kupowałaś przezroczyste pojemniki na mydełka do łazienki?bo ja tyż potrzebuję do córy, tylko moze jakies takie nietłukące z duracośtamplastuczyjakmutam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 16.07.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 No co Ty, koncze drugie (duze Tyskie butelkowe) . wezwij mastaha z drugiego brzegu asfaltowej rzeki... to porządzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Gratulacje Malgos!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2010 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 a ja dzisiaj damskie pije japkowe, choć nic mi sie nie udało sprzedac Czółko matko Małgosiu z pięknego miasta nad Wisłą o widze, ze jakaś transakcja udana nastąpiła. No to gratulejszynz. Czy to Ty kupowałaś przezroczyste pojemniki na mydełka do łazienki?bo ja tyż potrzebuję do córy, tylko moze jakies takie nietłukące z duracośtamplastuczyjakmutam Czolko pszczolko. Ja tez pije z sokiem grejpfrutowym ku przerazeniu radykalow piwnych. Kupowalam przezroczyste, ale ze szkla... wezwij mastaha z drugiego brzegu asfaltowej rzeki... to porządzicie Tez mialam te koncepcje, ale cus sie do mnie nie odzywa, pewnie laski wyrywa na miescie. Dam mu popalic jak wroci z Ostravy... Gratulacje Malgos!! Dzieki. Jestem troche zszokowana, ze tak latwo poszlo, spodziewalam sie dluuuuuuuuuugich miesiecy szukania... Mam tylko nadzieje, ze radosc nie jest przedwczesna i ze gosciu dostanie kredyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts