Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jutro wielki dzien Lidzia, wiec pozwalam pic jutro. ;) A w ogole to dawno Cie u mnie nie bylo... Na betonie znaczy. :rolleyes:

to ja jutro od 10 rano będę oblewać twoje mieszkanie, oby się podpisało i sprzedało :D

no dawno, a ty to u mnie nie byłaś ani razu :(

może po wakacjach da się jakiś wyjazd skręcić

Hej sąsiadka, tak czytam i czytam że chyba mieszkanko sprzedajesz. No nie mów mi że wyjeżdżasz z Krk (bo ja chciałam kiedyś twoje tynki w łazience i podłogę pomacać)

Hej, hej. Witam. :) Nieeeeeeeeeeeeeee nie wyjezdzam z KRK za zadne skarby swiata (no, moze tu troche przesadzilam) i wszystko sobie mozesz spokojnie pomacac, bo to nie to mieszkanie. No to kiedy wpadasz?

Wrocilam, sprzedalam. :) No... prawie. Najpozniej 25.08 umowa koncowa. :)

Kupa roboty przede mna papierkowej. Szukamy dla mamy czegos, bylysmy w kilku mieszkaniach, ale srednio nam sie podobalo. Caly czas koncepcja ewoluuje... :rolleyes: Tak czy inaczej duuuuuza ulga.

To kto oblewa ze mna? ;)

a ja dzisiaj damskie pije japkowe, choć nic mi sie nie udało sprzedac ;)

Czółko matko Małgosiu z pięknego miasta nad Wisłą

o widze, ze jakaś transakcja udana nastąpiła. No to gratulejszynz.

Czy to Ty kupowałaś przezroczyste pojemniki na mydełka do łazienki?bo ja tyż potrzebuję do córy, tylko moze jakies takie nietłukące z duracośtamplastuczyjakmutam

a ja dzisiaj damskie pije japkowe, choć nic mi sie nie udało sprzedac ;)

Czółko matko Małgosiu z pięknego miasta nad Wisłą

o widze, ze jakaś transakcja udana nastąpiła. No to gratulejszynz.

Czy to Ty kupowałaś przezroczyste pojemniki na mydełka do łazienki?bo ja tyż potrzebuję do córy, tylko moze jakies takie nietłukące z duracośtamplastuczyjakmutam

Czolko pszczolko. Ja tez pije z sokiem grejpfrutowym ku przerazeniu radykalow piwnych. ;)

Kupowalam przezroczyste, ale ze szkla... :rolleyes:

wezwij mastaha z drugiego brzegu asfaltowej rzeki... to porządzicie :)

Tez mialam te koncepcje, ale cus sie do mnie nie odzywa, pewnie laski wyrywa na miescie. ;) Dam mu popalic jak wroci z Ostravy...

Gratulacje Malgos!!

Dzieki. :)

Jestem troche zszokowana, ze tak latwo poszlo, spodziewalam sie dluuuuuuuuuugich miesiecy szukania... :rolleyes: Mam tylko nadzieje, ze radosc nie jest przedwczesna i ze gosciu dostanie kredyt...