marekmarian 19.07.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 a masz Małgłoś ! trochę malowanek + imitacji drewna. http://www.extremefunnyhumor.com/pics/body_painting_3.jpg http://www.extremefunnyhumor.com/pics/body_painting_5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.07.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Cześć Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Dzien dybry. Adas, Ty wpadnij lepiej, wtedy bedziesz wiedzial, czy to w ogole sa jakies atrakcje. Witajcie tez barranki, przechlapane majace. Drewienka super. Wiecej chce. Czesc Ula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.07.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 cześć Ooo jakie fajowe malowidełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.07.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 cze z rańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 20.07.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Gosia gratuluje tak szybkiej udanej transakcji ja wróciłam wreszcie z tych wczasów dla mnie chyba za długo po 5 dni to max w jednym miejscu więcej nie mogę wytrzymać ale pogoda była lux .Myślałam że Ci się pochwale że będzie nas więcej a tu pach jak szybko się udało tak szybko się skończyło masakra to już 3 raz i do tego mój lekarz pojechał na urlop rewelacja idę dziś tu do mnie na osiedle bo muszę popytać co i jak a miało być tym razem tak pięknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.07.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 czesc Malgos, Aguleczka-przykro mi bardzo i przytulam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.07.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Agulka na pewno sie uda, musisz byc dobrej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Czesc czesc. Aguleczka, no niedobrze, ale... kurcze no moze tak mialo byc. Wlasnie mialam do Ciebie dzwonic, bo znasz pewne okolice, do ktorych ja sie przymierzam, zeby tam moze kupic mieszkanie - czy tam gdzie mieszkasz teraz jest w ogole jakis dojazd autobusowy? Czy bez auta to kaplica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.07.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Malgos, nie ma dla mnie miejsca w Twojej skrzynce... tak mi fm napisało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2010 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Juz juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.07.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Ty nie klachaj tyle, tylko szykuj się ciotka! Nadciągam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2010 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Ups. To ja moze jakies sniadanie zjem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.07.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 nooo... zdałoby sie ja po drodze kebababa zarzucę jakiego, bo mogę żywa nie dokulać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.07.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Hej Malgos i wspolbiesiadnicy... moze cos mi doradzicie jako osoby zkomputeryzowane;) o pomoc prosze:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?164002-Regulowanie-rachunkow-za-gaz-i-prad-przez-internet nie powinnam wywlekac wszystkich rodzinnych brudow na forum i to jeszcze na Malgoskowym wewontku, ale obecny uklad mi nie pasi i chcialabym to bardzo zmienic..Mieszkajac w Polsce tez tylko latalam na poczte...ale to bylo 12 lat temu, wiem ze kraj poszedl do przodu - jak i wszystkie inne kraje - wiec moze jest to oczywiste rozwiazanie, ale potrzebuje potwierdzenia. Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2010 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Mozliwosci sa niewielkie, moj P. tez ma ten problem. W dodatku liczniki sa wewnatrz pracowni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.07.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 cholercia... nie dobrze:eek: chyba w takim ukladzie poprosze tesciow...bedzie wojna domowa:rolleyes: ale przynajmnie pozniej bedzie spokoj.... ...w duzym skrocie...przez 3 lata odkad zmarla Babcia i ojciec placil rachunki to zapalal miloscia do Kaszub i kempingu i zrobil tam sobie osrodek wakacyjny dla siebie (to mi akurat nie przeszkadza) i dla swojej zony z jej rodzina (to mi akurat baaardzo przeszkadza) co przez przypadek dowiedzialam sie ze zdjec mimochodem pokazanych przez mojego pol-brata (ojciec ten sam, ale inne matki) jak z dziewczynami i swoim kuzynostwem sie bawili u mnie na dzialce. To ze ojciec wezmie kase to przewidzialam, ale ze po 30 latach przerwy znowu zacznie jezdzic na Kaszuby i to z cala familia babsztyla - to tego nie przewidzialam. Jak kemping byl w stanie jakim byl...no trudno...szkoda ze tak czesto tam nie jezdzil, jak moja mama siedziala sparalizowana na balkonie i czekala, ale on musial babsztyla obsciskiwac i dla wlasnej zony nie mial czasu...ale kij mu w oko...ale w nowym domu to ja nie chce miec nieproszonych gosci...buduje sobie dom, a nie hotel wakacyjny dla rodziny babsztyla...a ojciec juz sie pyta kiedy moze pojechac....cos mu w glowie sie poukladalo, ze on placi rachunki to mu sie nalezy...tylko ze - kurcze - ja daje kase na te rachunki i to dzialka mojej mamy a nie babsztyla. Moze nie sciskaloby mnie tak w dolku, gdyby powiedzial, zapytal sie...ale cholera, dusza landlorda i ze to moje sie we mnie odezwala jak zobaczylam przez przypadek zdjecia z imprezy na mojej skarpie i nie bylam zaproszona.... no to wylalam pomyje:rolleyes: lzej na duszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.07.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Sama se wpadnij . Co za ludzie , najgorsze człowiekowi życzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.07.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Maju, może ktoś teraz s\twierdzi, że ja jakaś "nietowarzyska" jestem, ale to, co piszesz, mi się kompletnie w głowie nie mieści! Jak to jest możliwe, że ktoś używa Twojego domu bez Twojej wiedzy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Hej, hej. Wsadzilam Szajbe do autobusu, zeby nie bylo, ze moja wina jak wroci nie-w-jednym-kawalku. Bossssssssssko bylo, chociaz jak zwykle za krotko. Maju, na pewno da sie to jakos rozwiazac, cos wymyslimy. Adasiu, myslalam, ze bardziej rodzinny jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts