Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosia gratuluje tak szybkiej udanej transakcji :) ja wróciłam wreszcie z tych wczasów dla mnie chyba za długo po 5 dni to max w jednym miejscu więcej nie mogę wytrzymać ale pogoda była lux .Myślałam że Ci się pochwale że będzie nas więcej a tu pach jak szybko się udało tak szybko się skończyło masakra to już 3 raz i do tego mój lekarz pojechał na urlop rewelacja idę dziś tu do mnie na osiedle bo muszę popytać co i jak a miało być tym razem tak pięknie .

Czesc czesc.

Aguleczka, no niedobrze, ale... kurcze no moze tak mialo byc. :( Wlasnie mialam do Ciebie dzwonic, bo znasz pewne okolice, do ktorych ja sie przymierzam, zeby tam moze kupic mieszkanie - czy tam gdzie mieszkasz teraz jest w ogole jakis dojazd autobusowy? :rolleyes: Czy bez auta to kaplica?

Hej Malgos i wspolbiesiadnicy...

moze cos mi doradzicie jako osoby zkomputeryzowane;)

o pomoc prosze:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?164002-Regulowanie-rachunkow-za-gaz-i-prad-przez-internet

nie powinnam wywlekac wszystkich rodzinnych brudow na forum i to jeszcze na Malgoskowym wewontku, ale obecny uklad mi nie pasi i chcialabym to bardzo zmienic..

Mieszkajac w Polsce tez tylko latalam na poczte...ale to bylo 12 lat temu, wiem ze kraj poszedl do przodu - jak i wszystkie inne kraje - wiec moze jest to oczywiste rozwiazanie, ale potrzebuje potwierdzenia.

Maja

cholercia... nie dobrze:eek:

chyba w takim ukladzie poprosze tesciow...bedzie wojna domowa:rolleyes::rolleyes: ale przynajmnie pozniej bedzie spokoj....:rolleyes:

...w duzym skrocie...przez 3 lata odkad zmarla Babcia i ojciec placil rachunki to zapalal miloscia do Kaszub i kempingu i zrobil tam sobie osrodek wakacyjny dla siebie (to mi akurat nie przeszkadza) i dla swojej zony z jej rodzina (to mi akurat baaardzo przeszkadza) co przez przypadek dowiedzialam sie ze zdjec mimochodem pokazanych przez mojego pol-brata (ojciec ten sam, ale inne matki) jak z dziewczynami i swoim kuzynostwem sie bawili u mnie na dzialce. To ze ojciec wezmie kase to przewidzialam, ale ze po 30 latach przerwy znowu zacznie jezdzic na Kaszuby i to z cala familia babsztyla - to tego nie przewidzialam.

Jak kemping byl w stanie jakim byl...no trudno...szkoda ze tak czesto tam nie jezdzil, jak moja mama siedziala sparalizowana na balkonie i czekala, ale on musial babsztyla obsciskiwac i dla wlasnej zony nie mial czasu...ale kij mu w oko...ale w nowym domu to ja nie chce miec nieproszonych gosci...buduje sobie dom, a nie hotel wakacyjny dla rodziny babsztyla...a ojciec juz sie pyta kiedy moze pojechac....cos mu w glowie sie poukladalo, ze on placi rachunki to mu sie nalezy...tylko ze - kurcze - ja daje kase na te rachunki i to dzialka mojej mamy a nie babsztyla. Moze nie sciskaloby mnie tak w dolku, gdyby powiedzial, zapytal sie...ale cholera, dusza landlorda i ze to moje sie we mnie odezwala jak zobaczylam przez przypadek zdjecia z imprezy na mojej skarpie i nie bylam zaproszona....

no to wylalam pomyje:rolleyes:

lzej na duszy....