malgos2 21.07.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Czesc czesc. Nie spie, tylko od rana (no... od 11 ) robie co moge. Bylam obejrzec miejsce, w ktorym bedzie mieszkanko, byc moze dla mojej mamy. Jesli deweloper troche spusci to byloby fajne miejsce, takie w sam raz na emeryture. Adasiu - co z Ciebie za model, dwojeczka to jedynie utrzymanie status quo. Magda - podnioslas mi poziom endorfiny baaaaaardzo i mam nadzieje, ze ciag dalszy niebawem nastapi. Nie ma to jak romantyczny wieczor. Nastepnym razem lepiej sie przygotujemy, nie? Maja - Magda dobrze mowi, najlepiej szczerze miedzy oczy. Ja mam poniekad taka sama sytuacje i bylo chwilowo na ostrzu noza, ale wszystko sie wyprostowalo dzieki szczerosci wlasnie. "Babsztyl" tez ma jakies tam swoje racje i moze nie jest taki zly na jakiego wyglada, ale trzeba asertywnie postawic granice. Niech oni sobie zyja jak chca, ale nie Twoim kosztem i nie chodzi o koszt mierzalny w zlotych polskich... Marku - skad Ty wiesz o takich andergrandowych wydarzeniach??? Juz patrze o co kaman i moze nawet sie przejde. Witam cala reszte towarzystwa baaaaaaaaaaaaardzo serdecznie. Mam wyjatkowo dobry humor z roznych powodow. Juz widze oczami wyobrazni swoj kolejny watek o drugim mieszkanku. Trzymajcie kciuki za negocjacje z depesiem. Znowu by mi sie Dejw przydal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 21.07.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 2+2 to chyba normalny nie ? Jakie status quo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Nie przyczyniasz sie do wzrostu demograficznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Małgoś ja trzymam mocno:) Majuś niestety dziewczyny mają rację trzeba szczerze i otwarcie postawić sprawę że ojciec sam jak najbardziej ale sam, że nie chcesz odwiedzin obcych Ci w gruncie rzeczy osób w swoim domu podczas swojej nieobecności, to trudne i może być bolesne ale konieczne potem będzie lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 21.07.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Ja siem przyczyniłem , to inni siem opierdalajom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2010 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Adas, mialam nadzieje, ze sie domyslisz. Czesc wusiaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.07.2010 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Przyszłam wyściskać, wycałować i uciekam spać. Ale wam fajnieeeeeeeee z Szajbą. Ja też kcem papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2010 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Zapraszam. Sciskam tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.07.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 A już miałam do Krakówka jechać Cześć słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.07.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 czesc. Malgos jak pocisniemy Dejwa to moze da sie namowic na wyjazd do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.07.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Dzizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzys jak mnie tu dawno nie było wystawiam dupsko na lanie - wszak się nałeży ale kciuki trzymam Miłego Dnia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 22.07.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 dzieńdoberek Buch - jak gorąco! Uch - jak gorąco! Puff - jak gorąco! Uff - jak gorąco! Już ledwo sapie, już ledwo zipie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Czesc czesc. A już miałam do Krakówka jechać Cześć słonko A co na przeszkodzie stanelo? czesc. Malgos jak pocisniemy Dejwa to moze da sie namowic na wyjazd do Krakowa Propozycja 10% aktualna. Tylko, ze kurde agent cisnie na spotkanie z depesiem i nie wiem, czy jest czas na wypuszczanie czujek. Juz mu zapodalam, ze znalazlam cos blizej i taniej i sie zastanawiam. Chyba, ze Dejw zgodzi sie zrobic za czujke. Dzizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzys jak mnie tu dawno nie było wystawiam dupsko na lanie - wszak się nałeży ale kciuki trzymam Miłego Dnia ! Zuzka, Ty tez zboczuchu? dzieńdoberek Buch - jak gorąco! Uch - jak gorąco! Puff - jak gorąco! Uff - jak gorąco! Już ledwo sapie, już ledwo zipie... Z ust mi wyjelas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.07.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Czesc czesc. A co na przeszkodzie stanelo? Autko nam ktoś podkupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.07.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 dzieńdoberek Buch - jak gorąco! Uch - jak gorąco! Puff - jak gorąco! Uff - jak gorąco! Już ledwo sapie, już ledwo zipie... Jello!! zazdraszczam tego uff and puff.:rolleyes: u nas za tydzien sie jesien zaczyna, co niestety widac (leje jak z cebra), slychac (wali o dach i okna az wlezie) i czuc (zimno, mokro i pachnie wilgotna zielenia).... za rok tez bedze w sie z wami pocic:wiggle:juz postanowione.... Rozmowa z Ojcem bedzie w pazdzierniku....tez postanowione;) Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.07.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Małgoś wpadnij do mego dzienniczka małego sierściuszka zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.07.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Maja, trzymam kciuki! i też lecę obejrzeć sierśiucha Aki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.07.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Uwaga jest upał . Nie odwiedzać Małgosi . Grozi szybkim odpływem krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.07.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Uwaga jest upał . Nie odwiedzać Małgosi . Grozi szybkim odpływem krwi wampirzyca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Autko nam ktoś podkupił No co Ty, jak smial? Jello!! zazdraszczam tego uff and puff.:rolleyes: u nas za tydzien sie jesien zaczyna, co niestety widac (leje jak z cebra), slychac (wali o dach i okna az wlezie) i czuc (zimno, mokro i pachnie wilgotna zielenia).... za rok tez bedze w sie z wami pocic:wiggle:juz postanowione.... Rozmowa z Ojcem bedzie w pazdzierniku....tez postanowione;) Maja Dzielna dziewczynka. Zlapalam Cie. Małgoś wpadnij do mego dzienniczka małego sierściuszka zobaczyć Juuuuuuuuuuuuuusz. Maja, trzymam kciuki! i też lecę obejrzeć sierśiucha Aki! Ja tez. Ja tez. Uwaga jest upał . Nie odwiedzać Małgosi . Grozi szybkim odpływem krwi Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Brutusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts