Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czesc czesc.

Nie spie, tylko od rana (no... od 11 :rolleyes:) robie co moge. Bylam obejrzec miejsce, w ktorym bedzie mieszkanko, byc moze dla mojej mamy. :rolleyes: Jesli deweloper troche spusci to byloby fajne miejsce, takie w sam raz na emeryture. :cool:

Adasiu - co z Ciebie za model, dwojeczka to jedynie utrzymanie status quo. ;)

Magda - podnioslas mi poziom endorfiny baaaaaardzo i mam nadzieje, ze ciag dalszy niebawem nastapi. Nie ma to jak romantyczny wieczor. Nastepnym razem lepiej sie przygotujemy, nie? ;)

Maja - Magda dobrze mowi, najlepiej szczerze miedzy oczy. Ja mam poniekad taka sama sytuacje i bylo chwilowo na ostrzu noza, ale wszystko sie wyprostowalo dzieki szczerosci wlasnie. "Babsztyl" tez ma jakies tam swoje racje i moze nie jest taki zly na jakiego wyglada, ale trzeba asertywnie postawic granice. Niech oni sobie zyja jak chca, ale nie Twoim kosztem i nie chodzi o koszt mierzalny w zlotych polskich... ;)

Marku - skad Ty wiesz o takich andergrandowych wydarzeniach??? Juz patrze o co kaman i moze nawet sie przejde. :)

Witam cala reszte towarzystwa baaaaaaaaaaaaardzo serdecznie. :D Mam wyjatkowo dobry humor z roznych powodow. Juz widze oczami wyobrazni swoj kolejny watek o drugim mieszkanku. Trzymajcie kciuki za negocjacje z depesiem. Znowu by mi sie Dejw przydal. ;)

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś ja trzymam mocno:)

Majuś niestety dziewczyny mają rację:( trzeba szczerze i otwarcie postawić sprawę że ojciec sam jak najbardziej ale sam, że nie chcesz odwiedzin obcych Ci w gruncie rzeczy osób w swoim domu podczas swojej nieobecności, to trudne i może być bolesne ale konieczne potem będzie lepiej:)

Czesc czesc.

A już miałam do Krakówka jechać

Cześć słonko

A co na przeszkodzie stanelo? :rolleyes:

czesc. Malgos jak pocisniemy Dejwa to moze da sie namowic na wyjazd do Krakowa :)

Propozycja 10% aktualna. ;) Tylko, ze kurde agent cisnie na spotkanie z depesiem i nie wiem, czy jest czas na wypuszczanie czujek. Juz mu zapodalam, ze znalazlam cos blizej i taniej i sie zastanawiam. Chyba, ze Dejw zgodzi sie zrobic za czujke. :jawdrop:

Dzizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzys jak mnie tu dawno nie było :(

wystawiam dupsko na lanie - wszak się nałeży :)

ale kciuki trzymam :)

Miłego Dnia !

Zuzka, Ty tez zboczuchu? :lol2:

dzieńdoberek :)

Buch - jak gorąco!

Uch - jak gorąco!

Puff - jak gorąco!

Uff - jak gorąco!

Już ledwo sapie, już ledwo zipie...

Z ust mi wyjelas. :p

dzieńdoberek :)

Buch - jak gorąco!

Uch - jak gorąco!

Puff - jak gorąco!

Uff - jak gorąco!

Już ledwo sapie, już ledwo zipie...

Jello!!

zazdraszczam tego uff and puff.:rolleyes::rolleyes: u nas za tydzien sie jesien zaczyna, co niestety widac (leje jak z cebra), slychac (wali o dach i okna az wlezie) i czuc (zimno, mokro i pachnie wilgotna zielenia)....

za rok tez bedze w sie z wami pocic:wiggle:juz postanowione....

Rozmowa z Ojcem bedzie w pazdzierniku....tez postanowione;)

Maja

Autko nam ktoś podkupił :)

No co Ty, jak smial?

Jello!!

zazdraszczam tego uff and puff.:rolleyes::rolleyes: u nas za tydzien sie jesien zaczyna, co niestety widac (leje jak z cebra), slychac (wali o dach i okna az wlezie) i czuc (zimno, mokro i pachnie wilgotna zielenia)....

za rok tez bedze w sie z wami pocic:wiggle:juz postanowione....

Rozmowa z Ojcem bedzie w pazdzierniku....tez postanowione;)

Maja

Dzielna dziewczynka. Zlapalam Cie. ;)

Małgoś wpadnij do mego dzienniczka małego sierściuszka zobaczyć;)

Juuuuuuuuuuuuuusz.

Maja, trzymam kciuki! :)

i też lecę obejrzeć sierśiucha Aki!

Ja tez. Ja tez.

Uwaga jest upał . Nie odwiedzać Małgosi . Grozi szybkim odpływem krwi :wiggle:

Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Brutusie. :wtf: